Hayırlı uğurlu olsun kan testi verdiniz mi değeriniz kaç çıktı acabaKızlar hamileymişim benbelki ilerde böyle çizgi görüp forumda gezen olursa diye sonucuda yazayım dedim
Evet vermiştim cuma günü beta 20 çıktı zaten ayın 30 unda gebe kalmışımdır çatlama o zaman oldu çünkü yani 12 günlük bir bebiş dahaHayırlı uğurlu olsun kan testi verdiniz mi değeriniz kaç çıktı acaba
Evet canım hamileymişim kan testinde çıktı çok şükürVar canım çizgi besbelli
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. ❤Kızlar hamileymişim benbelki ilerde böyle çizgi görüp forumda gezen olursa diye sonucuda yazayım dedim
Yaa ben de sabah 2. Çizgiyi gördüm hemen hastaneye gittim beta hcg 12,6 çıktı. Ama reglime daha 7 gün var şimdiden stres oldum artacak mı acaba diyeEvet vermiştim cuma günü beta 20 çıktı zaten ayın 30 unda gebe kalmışımdır çatlama o zaman oldu çünkü yani 12 günlük bir bebiş daha
Hiç stres yapmayın zaten bu kadar erken öğrenmemiz bile mucize. Benim şuanki tek sıkıntım adet olacak gibi karnımın ve belimin ağrıması. Gün içerisinde çok fazla ağrı yaşadım ama ben adet ağrılarımıda çok şiddetli yaşardım ondandır herhalde diye düşünüyorum. Sizdede böyle bir ağrı varmı?Yaa ben de sabah 2. Çizgiyi gördüm hemen hastaneye gittim beta hcg 12,6 çıktı. Ama reglime daha 7 gün var şimdiden stres oldum artacak mı acaba diyeçok sevindim ortalama aynı zamanlara denk gelmiş
Benim de aynı bir de uzanınca dümdüz sanki karnımda bir yumru var gibi oluyor. Ben de hep reglde dayanamayıp iğne vurdururdum. Bu ağrı ve kasılmaların olması iyi bir şeymişHiç stres yapmayın zaten bu kadar erken öğrenmemiz bile mucize. Benim şuanki tek sıkıntım adet olacak gibi karnımın ve belimin ağrıması. Gün içerisinde çok fazla ağrı yaşadım ama ben adet ağrılarımıda çok şiddetli yaşardım ondandır herhalde diye düşünüyorum. Sizdede böyle bir ağrı varmı?
Ay inşallah öyledir ya bazen böyle ağrı olunca geriliyorum açıkçası. Bunu duyduğuma çok sevindimBenim de aynı bir de uzanınca dümdüz sanki karnımda bir yumru var gibi oluyor. Ben de hep reglde dayanamayıp iğne vurdururdum. Bu ağrı ve kasılmaların olması iyi bir şeymiş
Benim önceki adetim 19 ağustostu 30 gün olarak hesaplıyorum 19 eylülde adet görmem lazımdı ovulasyon testi aldım ayın 1 i yumurtlama 2 si çatlama gözüküyordu. Sonra göğüs uçlarım inanılmaz ağrıyor ondan şüphelendim bir de sol tarafımda sızı gibi ağrı hissediyordum. Sabah kalktım kaset test yaptım aşırı silik çıktı. Sonra erken gebelik testi aldım belirgin çift çizgi çıktı. Hastaneye gittim hemenAy inşallah öyledir ya bazen böyle ağrı olunca geriliyorum açıkçası. Bunu duyduğuma çok sevindimsiz nasıl gebelikten şüphelenip test yaptınız acaba birde sat ne zamandı?
Yaa benimdi 16 sında son adet tarihimdi 28-29 da yumurtalama 30 unda ise çatlama gördüm. Ovülasyon kitinin içinde 6 tanede gebelik testi hediye gelmişti ve yumurta çatladıktan sonra 10. Günde gösterir bu testler diyolardı bende yumurta çatladıktan sonra 9. Günde yaptım testi ama negatifti çöpe atarken çizgi var gibi geldi ama kaç saat sonra yani dedim uyduruyorum ertesi gün bidaha test yaptım görselini attığım gibi çıktı hemen erken gebelik testi yapayım onda daha iyi çıkar dedim arkasından ama onda çok çok daha silik çıktı hemde geç çıktı yaniBenim önceki adetim 19 ağustostu 30 gün olarak hesaplıyorum 19 eylülde adet görmem lazımdı ovulasyon testi aldım ayın 1 i yumurtlama 2 si çatlama gözüküyordu. Sonra göğüs uçlarım inanılmaz ağrıyor ondan şüphelendim bir de sol tarafımda sızı gibi ağrı hissediyordum. Sabah kalktım kaset test yaptım aşırı silik çıktı. Sonra erken gebelik testi aldım belirgin çift çizgi çıktı. Hastaneye gittim hemenbeta hcg 12.6 çıktı. Keşke erken gitmeseydim şimdi stres oldum artacak mı acaba diye. Sizin nasıl oldu
Peki doktor ne dedi 20 içiiin ben doktorla görüşemedim hiçYaa benimdi 16 sında son adet tarihimdi 28-29 da yumurtalama 30 unda ise çatlama gördüm. Ovülasyon kitinin içinde 6 tanede gebelik testi hediye gelmişti ve yumurta çatladıktan sonra 10. Günde gösterir bu testler diyolardı bende yumurta çatladıktan sonra 9. Günde yaptım testi ama negatifti çöpe atarken çizgi var gibi geldi ama kaç saat sonra yani dedim uyduruyorum ertesi gün bidaha test yaptım görselini attığım gibi çıktı hemen erken gebelik testi yapayım onda daha iyi çıkar dedim arkasından ama onda çok çok daha silik çıktı hemde geç çıktı yaniakşamında komşum çok ısrar etti bak hamilesin kan ver diye sabah gittim kan verdim çok ama çok korkarak hatta sonucu aldığımda hiç bakmadan hastaneden çıkmıştım sonra 20 beta yı görünce ağlayarak geri döndüm
Acil doktoru daha yeni sanırım testi tekrarla sonra dedi ama ben kendi kadın doğum doktorumu aradım Perşembe günü kan ver 160 olması gerekiyor yine konuşalım dedi 2000 betadada kese gözüküyormuş. Değerimiz normal yani hiç korkmana gerek yokPeki doktor ne dedi 20 içiiin ben doktorla görüşemedim hiçsonradan da aklıma takıldı rakam
Yaaaa hayırlı olsun gözünüzaydinEvet canım hamileymişim kan testinde çıktı çok şükür
teşekkür ederim :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYaaaa hayırlı olsun gözünüzaydin
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin belirtilerin neydi acabateşekkür ederim :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?