- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Gercekten tuhaf hastaliginiz bittikten sonra yine bi test yapın o zaman merak ettim bendeEvet cnm bende anlamadim gercekten sinirim bozuldu. Adetimib 7.gununde yaptim boyle cikti yine. Sonra cope attim. Dun bi bakim dedim cikardim bu koyulukta bir gri ama ortasi pembeydi. Sinirim bozuldu kac gundur
Gercekten tuhaf hastaliginiz bittikten sonra yine bi test yapın o zaman merak ettim bende
Çok değişik valla ne desem bilemedim hastaneye gidin o halde yada biraz daha bekleyin illaki kendini belli eder eğer hamileyseniz. Insallahta hamilesinizdirYaptim dedim ya cnm...
Ben adetten once yaptim boyle cikti 3 gun sonra 2 gun once regl oldm agrim yoktu ama kanamam vardi
Bu arada kanamam elini kesersin taze kan akar ya oyleydi 3.gun baktim kahveye donmus 2 gunde kahve lekelenme oldu.. Sonra 7.gunu yani afet bittikten sonra son testim vardi onu yapim dedim sana anlattigim gbi cikti
[Supriz "acaresra, post: 47824173, member: 741421"]Çok değişik valla ne desem bilemedim hastaneye gidin o halde yada biraz daha bekleyin illaki kendini belli eder eğer hamileyseniz. Insallahta hamilesinizdir
Kızlar lütfen yardım ! Hayalet çizgiyi görüyor musunuz ?
[Supriz "acaresra, post: 47824173, member: 741421"]Çok değişik valla ne desem bilemedim hastaneye gidin o halde yada biraz daha bekleyin illaki kendini belli eder eğer hamileyseniz. Insallahta hamilesinizdir
Canım ben akşamüstü 2,5 saatlik idrarla yaptığım testte pozitif görmüştüm ve adetime 3 fün vardıoff heyecandan ölmek üzereyim evde testim bitmiş bugün yapamadım ilk idrarlaSizce biraz bekleyip öğlen yapsam mı bir daha test eczaneden alıp? bugün adet olacak gibiyim ağrım var çizgi pembe değil de beyaz bir çizgi gibi göründü bir türlü güvenemiyorum o yüzden ya da yarın sabahı mı beklesem test için ne dersiniz kızlar ?
O zaman ben bugün ezcaneden 2-3 tane daha test alayım canım birini bugün öğlen yaparım birini de yarın sabah. Ama adet olacağım galiba karnım şişti yine ağrı başlıyor gibiCanım ben akşamüstü 2,5 saatlik idrarla yaptığım testte pozitif görmüştüm ve adetime 3 fün vardı
canım olur ınsallah. termal hamama gıt mutlaka inş olucak bebişinO zaman ben bugün ezcaneden 2-3 tane daha test alayım canım birini bugün öğlen yaparım birini de yarın sabah. Ama adet olacağım galiba karnım şişti yine ağrı başlıyor gibi3 yıllık evliyiz. 1,5 yıldır bekliyoruz. Keşke artık güzel haberi alabilsem artık... Ama o var gibi ama yok gibi duran beyaz çizgi kafamı çok karıştırdı. İster istemez ümitleniyor insan bu ay da olmadıysa bu sefer hayal kırıklığım daha fazla olacak ...
İnşallah vardır bebişin canım ilk fotoda hayalet çizgiyi ben de gördüm bu arada, 2. de belki ışıktan falan görünmüyodur. Dualarım seninle inşallah gelir meleğin canımO zaman ben bugün ezcaneden 2-3 tane daha test alayım canım birini bugün öğlen yaparım birini de yarın sabah. Ama adet olacağım galiba karnım şişti yine ağrı başlıyor gibi3 yıllık evliyiz. 1,5 yıldır bekliyoruz. Keşke artık güzel haberi alabilsem artık... Ama o var gibi ama yok gibi duran beyaz çizgi kafamı çok karıştırdı. İster istemez ümitleniyor insan bu ay da olmadıysa bu sefer hayal kırıklığım daha fazla olacak ...
Canım benim 14haziranda regl olmam gerekiyordu 16 haziranda test yaptim bu şekilde gözükmüştü bendeki..istersen bir de bu testten al ? Ertesi gün doktora gittigimde de hamile olduğumu öğrendim,alttan muayene olmuştum. Certain gebelik testi tam adı,içinden 1 tane çıkıyor ben emin olmak için 2 tane aldırmıştım eşime birini sabah aç karnına yaptım,diğerini de akşam yemekten sonra.
Dosya yükle de canım ordan yükleyeceğin fotoyu seç eğer yüklenemedi diyorsa foto boyutu büyük gelmiş olabilir. o zaman fotoyu önce kırp sonra yükle. inşallah vardır.Resmi bir türlü yükleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?