Hayalet çizgi var mı ? :(

Gercekten tuhaf hastaliginiz bittikten sonra yine bi test yapın o zaman merak ettim bende

Yaptim dedim ya cnm...
Ben adetten once yaptim boyle cikti 3 gun sonra 2 gun once regl oldm agrim yoktu ama kanamam vardi
Bu arada kanamam elini kesersin taze kan akar ya oyleydi 3.gun baktim kahveye donmus 2 gunde kahve lekelenme oldu.. Sonra 7.gunu yani afet bittikten sonra son testim vardi onu yapim dedim sana anlattigim gbi cikti

Çok değişik valla ne desem bilemedim hastaneye gidin o halde yada biraz daha bekleyin illaki kendini belli eder eğer hamileyseniz. Insallahta hamilesinizdir

[Supriz "acaresra, post: 47824173, member: 741421"]Çok değişik valla ne desem bilemedim hastaneye gidin o halde yada biraz daha bekleyin illaki kendini belli eder eğer hamileyseniz. Insallahta hamilesinizdir[/QUOTE]

Supriz olur valla bana hayirlisi ne diyeyim

[Supriz "acaresra, post: 47824173, member: 741421"]Çok değişik valla ne desem bilemedim hastaneye gidin o halde yada biraz daha bekleyin illaki kendini belli eder eğer hamileyseniz. Insallahta hamilesinizdir

Supriz olur valla bana hayirlisi ne diyeyim[/QUOTE]
Canım burada okudum galiba birisi düzenli adet olmuş senin gibi az da değil sonra birşey için gitmiş 3.5 aylık hamile çıkmış test yaptır bence de oluyor böyle şeyler inşallah hamilesindir)

off heyecandan ölmek üzereyim evde testim bitmiş bugün yapamadım ilk idrarla Sizce biraz bekleyip öğlen yapsam mı bir daha test eczaneden alıp? bugün adet olacak gibiyim ağrım var çizgi pembe değil de beyaz bir çizgi gibi göründü bir türlü güvenemiyorum o yüzden ya da yarın sabahı mı beklesem test için ne dersiniz kızlar ?

[Supriz "acaresra, post: 47824173, member: 741421"]Çok değişik valla ne desem bilemedim hastaneye gidin o halde yada biraz daha bekleyin illaki kendini belli eder eğer hamileyseniz. Insallahta hamilesinizdir

Supriz olur valla bana hayirlisi ne diyeyim[/QUOTE]
Canım testi bir gün daha tekrarla sonra hala çizgi görünüyorsa kan tahliline git bence
allahım hepimize bebeklerimize kavuştursun inşallah ya :))

Canım ben akşamüstü 2,5 saatlik idrarla yaptığım testte pozitif görmüştüm ve adetime 3 fün vardı

Canım ben akşamüstü 2,5 saatlik idrarla yaptığım testte pozitif görmüştüm ve adetime 3 fün vardı
O zaman ben bugün ezcaneden 2-3 tane daha test alayım canım birini bugün öğlen yaparım birini de yarın sabah. Ama adet olacağım galiba karnım şişti yine ağrı başlıyor gibi 3 yıllık evliyiz. 1,5 yıldır bekliyoruz. Keşke artık güzel haberi alabilsem artık... Ama o var gibi ama yok gibi duran beyaz çizgi kafamı çok karıştırdı. İster istemez ümitleniyor insan bu ay da olmadıysa bu sefer hayal kırıklığım daha fazla olacak ...

canım olur ınsallah. termal hamama gıt mutlaka inş olucak bebişin

İnşallah vardır bebişin canım ilk fotoda hayalet çizgiyi ben de gördüm bu arada, 2. de belki ışıktan falan görünmüyodur. Dualarım seninle inşallah gelir meleğin canım

allah hayırlısıyla kurtarsın, bizede dua et cnm

Arkadaşlar Günaydın yeni üyeyim adetime 4 gün var ama bugün test yaptım sanki hayali çizgi vardı emin olamadım yardımcı olurmusunuz acaba

Kızlar eczaneden test aldım ama certain yokmuş alamadım miratech mi ne var ondan aldım. Biraz bekliyorum birikmiş idrar olsun diye yapacağım gün içerisinde. ama ağrılarım artmaya başladı adet geliyor mu ne :/

canım 2.çizgi gayet belli oluyor, inşallah hamilesindir sadece çizgi tam t nin altında değil ya o biraz kafamı karıştırdı. hemen bir kan testi ver. İnşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…