- Konu Sahibi melekistiyorum
-
Canım tebrik ederim hamilesin :) bhcg 36 çıkmış senin 5 ve altında çıkınca gebelik yok 5 ve üstü çıkınca gebelik var demek :)) darısı bizim başımıza artık
Zaten öyle birşey olsa emin ol gözle bir bakış ile görürsün olmadığı belliydi de var diyenler olduğu için inanmak istedin hem adedin geçsin o zaman bakarsinkızlar bugün test yaptım yine çok belli belirsiz bir çizgi var görmesi gayet zorsanırım o testin kendi içindeki çizgi ve ben görmek istediğim için görüyorum. 2 gün daha bekleyeceğim adet olacağım gibi geliyor, olmadıysam da artık o zaman kan tahlili veririm ama bütün umudumu yitirdim çünkü çizgi pembe değil beyaz gri gibi birşey
Psikolojim tamamen alt üst olmuş durumda sanırım artık hayal görüyorumZaten öyle birşey olsa emin ol gözle bir bakış ile görürsün olmadığı belliydi de var diyenler olduğu için inanmak istedin hem adedin geçsin o zaman bakarsin
Seni çok iyi anlıyorum ben de 3 düşük yaptım emin ol bu daha zor ilk zamanlar kalamıyorum diye sinir oluyordum ama kalmak bile çözüm olmuyor bende hamile kalırsam aynı şeyleri yaşarmiyim modundayim evet insan neden ben dediği oluyor ama bunlar da çözüm değil allaha bırakmak zorundayız elimizden geleni yaparız tedavi gerekliyse oluruzPsikolojim tamamen alt üst olmuş durumda sanırım artık hayal görüyorumçok isteyip sahip olamamak çok çok çok zor ne yazık ki etrafımdaki arkadaşlarımın hiç bu tarz sıkıntıları olmadı ama ablam da bebek sahibi olmak için çok uğraştı tam 4 yıl beklediler aşılama tüp bebek denenmedik yöntem kalmadı. Korkuyorum ben de neden biz diye ister istemez soruyorum. Ama buna da şükretmek lazım isyan etmemek lazım işte .... Bakalım gücüm yettiğince istemeye uğraşmaya devam edeceğim. Umarım allah bir gün bize de nasip eder bu güzel duyguyu... Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
Yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar eczaneden test aldım ama certain yokmuş alamadımmiratech mi ne var ondan aldım. Biraz bekliyorum birikmiş idrar olsun diye yapacağım gün içerisinde. ama ağrılarım artmaya başladı adet geliyor mu ne :/
kızlar bugün test yaptım yine çok belli belirsiz bir çizgi var görmesi gayet zorsanırım o testin kendi içindeki çizgi ve ben görmek istediğim için görüyorum. 2 gün daha bekleyeceğim adet olacağım gibi geliyor, olmadıysam da artık o zaman kan tahlili veririm ama bütün umudumu yitirdim çünkü çizgi pembe değil beyaz gri gibi birşey
İnşallah canım bakalım artık hayırlısı...Ben gebe kalmadan önce regl ağrısı gibi bişey vardı,öteki aya kaldı diye üzülmüştüm. Bence gebe olabilirsin bu onun ağrısı da olabilir.Hemen umutsuzluğa kapılma derim.
İnşallah canım benim ya hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Uzun zamandır her ay hayal kırıklığı yaşamak üzüyor insanı da elbet bir gün bize de nasip olacak inşallahBence hemen ümidini kaybetme benimde aynen öyle olmuştu görünmüyordu gözle sonra bi dikkat ettim orda bi çizgi var o kadar zor görünüyordu ki telefonun kamerasıyla yakınlaştırıp baktık O zaman gördük hemen gidip test aldım sonra daha belirgin oldu belli olmaz yani inşallah vardır bebeğin ben öğrendiğimde döllenmenin üstüne on gün falan geçmiş o kadar yeniydi çünkü
Gerçekten seninki daha zor canım ama bir gün hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah :)Seni çok iyi anlıyorum ben de 3 düşük yaptım emin ol bu daha zor ilk zamanlar kalamıyorum diye sinir oluyordum ama kalmak bile çözüm olmuyor bende hamile kalırsam aynı şeyleri yaşarmiyim modundayim evet insan neden ben dediği oluyor ama bunlar da çözüm değil allaha bırakmak zorundayız elimizden geleni yaparız tedavi gerekliyse oluruz
Canım testi bir gün daha tekrarla sonra hala çizgi görünüyorsa kan tahliline git benceSupriz olur valla bana hayirlisi ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?