Hayalet çizgi var mı ? :(

Arkadaşım ovulasyon testi denedin mi hiç?
Ovulasyon testi artık kullanmıyorum artık doktor kontrollü devam ediyorum canım. Ben de prolaktin yüksekliği (süt hormonu yüksekliği) var. Dostinex kullanıyorum her ay sürekli kontrol ediliyor prl hormonu ben de prl Yüksel oldukça yumurtalarımın büyümesini baskılıyor Canım klomen ve çatlatma iğnesi kullandık ama onlarda yumurtalar büyümesine rağmen sonuç alamadık artık ilaçlardan çok yorulduğum için doktorumla 2 ay tedaviye ara verme kararı aldık sadece prl için ilaç kullanmaya devam ediyorum ama klomen vs kullanmıyorum. Doktorum ekime kadar bekleyelim gebelik oluşmazsa ekin ayından sonra aşılamaya geçeceğiz dedi bakalım hayırlısı artık;( eylül kaldı tek umudum ondan sonra aşılama belki sonra da tüp bebek olacak allahım bir şekilde nasip eder inşallah hepimize

Bende de prolaktin yüksekliği var. Senin kaç prolaktin?

Herseyin
Herseyin zamanı var o kdr tedavi beklemeden sonra hiç olmadık zamanda Allah nasip ediyor.Doktorlarin senin çocuğunun olması çok zor denen çok tanıdığım kişi de hemen hamile kalabildi.O yüzden canını sıkma bu iş evet görünüşte tedavi işi prolaktin falan bunlara canını sıkma Rabbim istedikten sonra bunların hiç biri sorun değil. Mutlu haberlerini bekliyorum haber et olur mu

Bende de prolaktin yüksekliği var. Senin kaç prolaktin?
Canım ilk farkettiğimizde 80 civarındaydı 3 ay ilaç kullanımı ile 0 a indi. Doktorum ilacı bıraktırdı düşürdük diye ama ilacı bıraktığım ay tekrar 35 lere çıktı ilacı sürekli kullanıma geçtik sonra gebelik olana kadar ilaç hep devam ediyor benim artık

Tamam canım tabi ki haber veririm hemen paylaşmak isterim mutluluğumu sizlerle allahım hayırlı bir Zaman'da nasip edecek inşallah

Bu arada hipofiz mr ı da çekildi onda birşey çıkmadı çok şükür

Benimde 46 iki haftadır dostinex kullanıyorum. Peki bu süre içinde korunuyormusun

Benimde 46 iki haftadır dostinex kullanıyorum. Peki bu süre içinde korunuyormusun
Hayır doktorum gebeliğini öğrendiğin an bırakacağız bir sorun olmaz dedi ama bazı doktorlar korunun diyor ben korunmadım zaten gebelik de oluşmadı ne yazık ki canım prolaktin yüksekliği hipofiz bezindeki adoninlerden kaynaklı da olabiliyormuş onu kontrol etmek amaçlı istedi. Ama sen daha tedaviye yeni başlamışsın ben uzun zamandır görüyorum o yüzden belki senin ilerleyen sürecindeki sonuçlarına göre doktorun isteyebilir ya da belki gerek de görmeyebilir

Bana da korunmana gerek yok dedi iki haftadır korunmuyoruz ve dostinex içiyorum.carsamba yine icecem o yüzden test yapmak istedim testte bi saat sonra silik çizgi vardı.bugün yine test yaptım ilk baş çizgi dağınık halde var gibiydi ama sonra yok oldu. Yarın saglikocagina tahlil yaptırmak için gidicem emin olmak istiyorum.ona göre çarşamba 3.hapimi icecem.adetimede on gün var fazla mi acele ettim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…