Hayalet çizgi

Gulsen000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
162
55
48
37
Merhaba arkadaşlar . Bata 6 gün kaldı bugün kaset test yaptım negatif çıktı fakat saatler sonra hayalet çizgi oluştu . Test yeri mi yoksa bisiyler var sonradan mı cikti anlamadım . Daha önce böyle birşey yaşayıp gebelik testi pozitife dönen var mı ?

Evet çizgi var ama dediğin gibi kuruma çizgisinde olabilir o yüzden başaka test yapın varsa çıkıcaktır gönlünce olur inşallah

Yaaa umarım öyle olur 2 kaybim var . Bazen delirecek gibi oluyorum kendimi tutmaya çalışıyorum test yapmamak için ama bugün tutamadım . İnşallah vardır

Yaaa umarım öyle olur 2 kaybim var . Bazen delirecek gibi oluyorum kendimi tutmaya çalışıyorum test yapmamak için ama bugün tutamadım . İnşallah vardır
Allah yerini doldurmak için sana sağlıklı evlatlar nasip etsin canım bunların hepsi imtihan enazindan gebe kalabiliyorsun iyi tarafından bak canım allah büyüktür

Şuan yaptım elim ayağım titriyor çok silik bi vizgi çıktı normal gebelik testi ile . Hata çizgi yerini suya tuttum acaba test yer mi diye kaybolmadi sanırım bisiyler var :)

Bu arada bu çizgi hemen çıktı beklemedim yani daha reglime 2 gün var sizcede var mıdır?

Benim 4 gün kala böyle çıkmıştı 71 filandı değerim sen de hamilesin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…