Bir hayalet cizgide benden hamile olma ihtimalim varmıdır arkadaşlar
Benim yaptıgım testle aynı duruyor hayırlsıyla inşaasllah hamileyızdir canım bıkac gün daha bekleyecegim bugun kasık ağrım ve bel ağrısı başladı 36gün oldu hiç ağrım yoktu bakalmTestim
bir saat sonra cıktı5 dk içinde çıktıysa evet ☺
bir saat sonra cıktı
Amin canım rabbim kucağına almayı nasip eder inşaallah akıntınız oluyormuydu kasık ağrısı bel ağrısı?Kizlarrrr kan testi ile tescillendi gebeliğim3 haftalikmisiz değerimiz biraz düşük 44 çıktı 2 günde bir takil edileceği söylendi . İnşallah düzenli bir şekilde yükselir Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Evet akıntı oldu bel ve kasik agrisida oldu ama bel daha siddetliydi . Umarımm en kısa zamanda seninde haberlerini alırız inşallah hamilesinAmin canım rabbim kucağına almayı nasip eder inşaallah akıntınız oluyormuydu kasık ağrısı bel ağrısı?
İnsallahhhhhBu hayelet çizgi bendede çıktı sonradan
Bata 5 gün var
Tekrarlayacağım inşallah bende hamileyimdirEki Görüntüle 2626926
Çok yeni bir gebelik sanırım kaç dakikada çıktı 2 gün sonra yada sabah ilk idrarınız ile bakmanızı tavsiye eder rabbim gönlünüze göre vermesini dilerim :)
10 15 dakika sonra cikti canim saoll inşalahÇok yeni bir gebelik sanırım kaç dakikada çıktı 2 gün sonra yada sabah ilk idrarınız ile bakmanızı tavsiye eder rabbim gönlünüze göre vermesini dilerim :)
Testinizi mutlaka tekrar edinki iyice emin olun bence var ama dikkatlı olun ağır bişi kaldırmayın ilaç kullanmayın10 15 dakika sonra cikti canim saoll inşalah
Öile yapidcam teşekür ederimTestinizi mutlaka tekrar edinki iyice emin olun bence var ama dikkatlı olun ağır bişi kaldırmayın ilaç kullanmayın
Bir gelişmevar mi acaba. Merak ettim inşallah vardirBenim yaptıgım testle aynı duruyor hayırlsıyla inşaasllah hamileyızdir canım bıkac gün daha bekleyecegim bugun kasık ağrım ve bel ağrısı başladı 36gün oldu hiç ağrım yoktu bakalm
Maalesef hamile değilim demekki testler de yanıltabiliyormuş bunu anladmBir gelişmevar mi acaba. Merak ettim inşallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?