allah hayırlısını nasip etsi hepimze
sorma canım yaa.ben bir senelik evliyim 9 ay bebegim olmadı.ve bi gün gebe oldugumu öğrendim ama fazla sürmedi.iki buçuk aylıkken bebegimi kaybettim o minicik kalbinın durdugunu ögrendim dünyam başıma yıkıldı.allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inş.cnm senin derdin ne
inş hayırlısı olur cnm.Allahın hazinesi bol bizede nasip eder inş.sen kafanı rahat tut güzel şeyler düşün hakkında hayırlısı.ama çok güzel bir duygu tadı damagımda kaldı valla.en kısa zamanda nasip eder allah inş.kürtajdan sonra 3 ay gebelik yok dedi doktorum ama ben nasıl beklicem bilimiyorum. ne yapıyım sence
test sonuçların nasıl çıktı canım.inş güzel haberler veririsin :Saruboceq:
bide o zaman kan uyuşmazlıgı oldugunu öğrendim ve bize evlilik için gün alamak için sağlık raporu verilirken kan uyuşmazlıgı oldugunu söylemediler ve ignesini vurulmadım.doktorum o yüzden olabilir dedi.
hadi buyrun kızlar topiğimizin listeside hazır inşallah uğurlu gelirde hepimiz o güzel müjdeyi o güzel duyguyu alırız
hoş geldin cnm aramıza senin sonrunun ne cnm güzel güzel konuşalım inşallahinşallah canım herberaber yüzümüz güler inşallah en güzel dua bir müminin diğer bir mümin için yaptığı dua değilmidir bizide en iyi bizim gibi bebek hasreti çekenler yada çekmişler anlar zaten
hayırlısı olur inş hakkında cnm üzme kendini
inş cümlemize.bütün evlat isteyenlere :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?