hayalim anne olmak o duyguyu yaşamak diyenler hadi birlik beraberlik olalım

LARAR

Kızıma kardeş geliyor....:)
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
3.964
61
163
Anne olmak... Annenizi anlamak... Bir çocuk sahibi olmak..Nasıl anlatılır ki?Yapmadan,yaşamadan,görmeden,koklamadan,gece uykusuz kalmadan nasıl anlaşılır ki? Anlaşılmaz..bunun için rabbim bizede katından tertemiz bir soy armağan et şüphesizki sen duaları işitensin yeni topiğimiz hayırlı olur ve bebişlerimize kavuşuruz inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5 kızlar hadi buyrun topiğimize kaydirigubbakcemile5

ben kendimi tanıtayım kızlar 19 yaşıma az kaldı kaydirigubbakcemile3 1.5 sene oldu evleneli eşimde sorun yok bende de iltihap var bekliyoruz bebişimizi :hulya:

allah hayırlısını nasip etsi hepimze

amin cnm hoş geldin aramıza inşallah güzel sonuçlar alırız senin sorunun ne cnm benim allah gönlüne göre verir inşallah opuyorumnanaktan

Bismillahirrahmanirrahim
BEKLENMEYEN REGL GÜNÜ

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30"]Kullanıcı Adı|BAT|

KUBI 20.11.2010|
[/table]

Son düzenleme:
hadi buyrun kızlar topiğimizin listeside hazır inşallah uğurlu gelirde hepimiz o güzel müjdeyi o güzel duyguyu alırız

sorma canım yaa.ben bir senelik evliyim 9 ay bebegim olmadı.ve bi gün gebe oldugumu öğrendim ama fazla sürmedi.iki buçuk aylıkken bebegimi kaybettim o minicik kalbinın durdugunu ögrendim dünyam başıma yıkıldı.allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inş.cnm senin derdin ne

senin adına hem sevindim hem üzüldüm cnm ne güzel hamile kalabiliyosun ne mutlu sana inşallah inanıyorum bebeği olucak opuyorumnanaktan benim iltihabım var cnm yarın doktora gidicem hormon testim yapıldı bakalım ne dicek merakla uyuyamıyorum bide eşimde gececi çalışıyo uykum hep kaçtık aydirigubbakcemile3

inş hayırlısı olur cnm.Allahın hazinesi bol bizede nasip eder inş.sen kafanı rahat tut güzel şeyler düşün hakkında hayırlısı.ama çok güzel bir duygu tadı damagımda kaldı valla.en kısa zamanda nasip eder allah inş.kürtajdan sonra 3 ay gebelik yok dedi doktorum ama ben nasıl beklicem bilimiyorum. ne yapıyım sence

cnm ben pek tecrubeli değilim bu konularda ne zaman kürtaj oldun tabiki bana kalsa doktoru dinlemek en doğrusu cnm yaşın kaç peki kendinden biraz bahsetsene opuyorumnanaktan rabbim inş.gönlündekini göbüşüne verir herşeyde bir hayır var demekki bu bebek senin için hayırlı değilmiş cnm arkadaşım adet tarihinide yaz ekliyeyim listeye cnm benim kaydirigubbakcemile5

doğru diyosun ama işte bekliyemiyorum o 3 ay bana 3 sene gibi geliyor.20 yaşındayım 1 senelik evliyim 9 ay bebgim olmadı doktara falan gittim 4 aylık evliyken falan sonra sıkıldım dktorun tedavisini bıraktım aradan iki üç ay geçti ramazanda gebe oldugumu ögrendim ama fazla sürmedi bebegimin minik kalbinin durdugunu öğrendim.işte 1 ay önce kürtaj oldum doktor üç ay yok bebek dedi.öyle cnm. daha adet olmadım oldugum zaman yazarım inş.

bide o zaman kan uyuşmazlıgı oldugunu öğrendim ve bize evlilik için gün alamak için sağlık raporu verilirken kan uyuşmazlıgı oldugunu söylemediler ve ignesini vurulmadım.doktorum o yüzden olabilir dedi.

test sonuçların nasıl çıktı canım.inş güzel haberler veririsin :Saruboceq:

benim anladığım kadarıyla test sonuçlarım iyi sadece iltihap görünüyo sonuçlarda doktora biraz geç gittim bugün 28 ekim yarım gün açık mış hastane yetişemedik pazartesiye kaldı artık ohaoldumsmile

bide o zaman kan uyuşmazlıgı oldugunu öğrendim ve bize evlilik için gün alamak için sağlık raporu verilirken kan uyuşmazlıgı oldugunu söylemediler ve ignesini vurulmadım.doktorum o yüzden olabilir dedi.

cnm benim inşallah bundan sonra iyi sonuçlar alırsın rabbim sana yardım etsin inşallah opuyorumnanaktan

hadi buyrun kızlar topiğimizin listeside hazır inşallah uğurlu gelirde hepimiz o güzel müjdeyi o güzel duyguyu alırız

inşallah canım herberaber yüzümüz güler inşallah en güzel dua bir müminin diğer bir mümin için yaptığı dua değilmidir bizide en iyi bizim gibi bebek hasreti çekenler yada çekmişler anlar zaten

hoş geldin cnm aramıza senin sonrunun ne cnm güzel güzel konuşalım inşallah

hayırlısı olur inş hakkında cnm üzme kendini

yok cnm allaha şükür üzmüyorum kendimi hayırlısını istiyorum sadece allah hepimize en tatlı bebeişlerimiz versin :Saruboceq:
inş cümlemize.bütün evlat isteyenlere :Saruboceq:

aminnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…