AY canım ya üzüldüğün şeye bak geç olsunda güç olmasın güzelim senin hamile kalamama gibi bir durumun yokki bide baksana az olmuş evlenelide yaşında küçük olur inşallah bukdar takarsan sitreste engel olur haberin olsun ha...ben 2.5 senelik evliyim hiç korunmadım ve olmuyo bak tüplerim tıkalı yaşım 26.kendimi geçtim 20 sene çocuğu olmayanlar var haline şükret güzelim.stres yapma bekle olur inşallah takma kafana hayırlı evlatlar nsip etsin RABBİM inşallah bizlere ve tüm isteyenlere..kan uyuşmazlıgıylada alakası olabilir evet vücut kabul etmiyo eger babasının kan gurubundansa bebek bazen olabiliyo böyle şeyler ama olur üzülme iğnesi dogumdan sonra vuruluyor diğer bebeklerde böyle problemler olmasın diye benim arkadaşımdada var kan uyuşmazlıgı ama ilk hamile kaldı doğumunuda yaptı maşşallah çok saglıklı bir bebeği var...nikah yaparken nasl söylemediler çok ilginç valla şaşırdım ihmal etmezler böyle birşeyi hadi onlar ihmal etti siz bilmiyormuydunuz kan grubunuzu....
Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin
cnm öle bi durum olsaydı mutlaka bende yaptırırdım bence dktr unu yanlış anladın sen şu anda 33 haftalık hamileyim ben dedim ya bizdede kan uyuşmazlığı var istersen dktruna sor ama bence bi alakası yk yada başka bi durumla karıştırdın sen ama genede hakkın da hayırlısı cnm ..:Saruboceq:
kubi,'cim topiğin hayırlı olsun demeye geldim, şans getirsin inşallah :)
kubracııım yeni topiğin şans getirsin ve hayırlı olsun.!!!
cnm toğiğin hayırlı olsunnn.ama yanlış yere açmışın gibime geldiii.umarımmm en kısa zamnda anne olursunnn cnmmm
inşallah cnm bekliyoruz bakalım sorun yok diyip yolluyolar ben de bırakdım artık beklicem gelirse gelir gelmezse yapcak bişey yok zorla güzellik olmuyo demek ki inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın tüplerim kapalı demişsin cnm ikisidemi kapalı rabbim yardımcın olsun opuyorumnanaktan
amin inşallah canım hayırlı evlatlar versin rabbim...evet canım tüpümün biri kapalı diğeri yapışık işte bişeler yapmaya çalışıyorum bende tedavisi yok gibi birşey yapışık oluncada olmuyor canım..
ya cnm bilmiyorum valla gebelikten önce vurulması gerekiyormuş.ben iki buçuk aylık gebeydim kan uyuşmazlıgını bilmiyodum igneyi vurunmamıştım bebegimin kalbi durmuştu doktor bundan kaynaklanabilir dedi. :çok üzgünüm:
tbrk ederim.gözünüz aydın.rabbim sag salim kucagına yetiştirir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?