hayalim anne olmak o duyguyu yaşamak diyenler hadi birlik beraberlik olalım

valla ben bilmiyordum kan gurubumu öncedende lazım olmadı .bizede bişey söylemeyince heralde yok dedik.yani anlayacagın baştan savma yaptılar heralde.artık olan oldu.ileriye bakmak lazım. hayırlı evlatlar nsip etsin RABBİM inşallah bizlere ve tüm isteyenlere. :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canm ne güzel demişsin herşeyin hayırlısı.düşünse hayırsız bir evlat olup bize çektirdiklerini. ne evlatlar var ana babasını evden kovuyor daha neler neler var.hayırsız evlat olup bin derdimiz olcagına.olmadı deyip bir derdimiz olur.yani allah hepimize hayırlı evlet nasip etsin. bunu hep demeliyiz.

valla bilmiyorum.sen evlenmeden önce biliyormuydunun kn gurubunu.yada vurdurdun mu igneyi.bazı çocuklar anneden gelen kanı (-) negatifse kaldıramıyormuş.kandaki hücreleri yabancı madde olarak algılıyormuş ve geri tepiyormuş.buda bi eksiklege yol açıyormuş o yüzden bebeklerin sakat olmaları yüksekmiş.ya artık bilemicem bu bir takdiriilahi o bu bahane bence hayırlısı yaa.allahta sanin bebişini sağlıklı sıhhatli kollarına almayı nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm toğiğin hayırlı olsunnn.ama yanlış yere açmışın gibime geldiii.umarımmm en kısa zamnda anne olursunnn cnmmm

kızlar biraz önce hastaneden geldim doktor bana yumurtlama bozukluğu var dedi çok üzüldüm yaa nasııl bişay bu ya

kazen konuyu gebelik topiğine taşırmısın

arkadaşlar hamileyimmmmmmmmm

sm cnm topik gezerken yazını gördüm okudum.önce ben kendimi anlatım sana ben 9 yıllık evliyim bebegim hiç olmdı tedaviler bi sürü test derken olmadı bi baktık 9 yıl gecmiş gecen sene tüp bebek yaptık.bebegim 8 haftalıkken kalb atışı duyulmadıgı için kürtjla sonlandırıldı.kürtajın hemen sonrası24 saat içinde kanuyuşmazlıgı ignem yapıldı.kütaj dan sonr doktorum korunmayı hiç önermedi zaten korunsamda bebegim olmuyodu.şanslısın normal hamile kalabiliyosun.şanslısın daha 1,5 senelik evlisin.şanslısın yaşın daha genç.ben 30 yaşıma geldim neyse şükürler olsun şuan tekrar hamileyim allah nasip ederse temmuzda bi erkek bebegim olcak rabbim kısmet eder inş.gecenlerde yine kanamam oldu kan uyuşmazlık ignem yine yapıldı.hamileliktete herhangi bir kanama olursa yine kan uyuşmazlık ignesi yapılıyomuş.şimdi dogumu bekliyorum bakalım dogumdaad yapılacakmı :Ssanada rabbim en kısa zamanda nasip eder rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu inşşşşşş

Etiketleri Düzenle
anne,beraberlik,birlik,diyenler,duyguyu,hadi,hayalim,olalim,olmak,yasamak,

Anahtar Kelimeleri Etiketleri Görüntüle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…