doğru diyosun ama işte bekliyemiyorum o 3 ay bana 3 sene gibi geliyor.20 yaşındayım 1 senelik evliyim 9 ay bebgim olmadı doktara falan gittim 4 aylık evliyken falan sonra sıkıldım dktorun tedavisini bıraktım aradan iki üç ay geçti ramazanda gebe oldugumu ögrendim ama fazla sürmedi bebegimin minik kalbinin durdugunu öğrendim.işte 1 ay önce kürtaj oldum doktor üç ay yok bebek dedi.öyle cnm. daha adet olmadım oldugum zaman yazarım inş.
bide o zaman kan uyuşmazlıgı oldugunu öğrendim ve bize evlilik için gün alamak için sağlık raporu verilirken kan uyuşmazlıgı oldugunu söylemediler ve ignesini vurulmadım.doktorum o yüzden olabilir dedi.
slm kubi hayırlı olsun cnm topiğin inşş bi çok hamiş haberi almak dileğiyle herkese uğurlu gelir inşallah topiğin :Saruboceq::Saruboceq:
tatlım bizdede kan uyuşmazlığı var ama zten iğnesini daha önceleri ilk doğumdan 48 saat içinde yapılıyordun.7şimdi bile 30 cu haftam da yapıldım iğneyi ve doğumdan sonra bi tane daha yapılıcam yani zaten iğneyi erken yapılma gibi bi durum yok ki ....bilmiyorumkismile
tatlım dktr sana senin iyiliğin için 3 ay bekle dedi vücudun toparlansın ve hamilelik hormonlarını atsın diye eğer bu sürede gebe kalsan da sağlıksız olma ihtimali yüksek bence bekle dktr 3 ay sonra yeniden tahlil yapıcaktır dktr ne zaman başla derse o zaman korunmayı bırakın genede gersi sana kalmış ....:1hug:
doğru diyosun cnm ama sabredemiyorum.ya kimi hemen kal bişey olmaz diyo kimi bekle diyo. allak bullak oldum anlayacagın.ama sağlıklı bir gebelik için beklemem gerekiyor mafoldumben mafoldumben mafoldumben
AY canım ya üzüldüğün şeye bak geç olsunda güç olmasın güzelim senin hamile kalamama gibi bir durumun yokki bide baksana az olmuş evlenelide yaşında küçük olur inşallah bukdar takarsan sitreste engel olur haberin olsun ha...ben 2.5 senelik evliyim hiç korunmadım ve olmuyo bak tüplerim tıkalı yaşım 26.kendimi geçtim 20 sene çocuğu olmayanlar var haline şükret güzelim.stres yapma bekle olur inşallah takma kafana hayırlı evlatlar nsip etsin RABBİM inşallah bizlere ve tüm isteyenlere..kan uyuşmazlıgıylada alakası olabilir evet vücut kabul etmiyo eger babasının kan gurubundansa bebek bazen olabiliyo böyle şeyler ama olur üzülme iğnesi dogumdan sonra vuruluyor diğer bebeklerde böyle problemler olmasın diye benim arkadaşımdada var kan uyuşmazlıgı ama ilk hamile kaldı doğumunuda yaptı maşşallah çok saglıklı bir bebeği var...nikah yaparken nasl söylemediler çok ilginç valla şaşırdım ihmal etmezler böyle birşeyi hadi onlar ihmal etti siz bilmiyormuydunuz kan grubunuzu....
öncelikle hoşgeldin cnm tmm haklısın ama insan bişeyi isteyince iyiyi kötüyü düşünemiyo opuyorumnanaktan hangimiz kendimize söz geçirebiliyoruz ki a.s[/QU hoşbulduk canım evet haklısın o konuda kim istemez evinde bir melek olsun mis kokulu ...ben senin için söyledim takma yani herşeyin vakti var saglı bir gebelik için bekle güzelim saglıklıklı güzel bir bebişin olur inşallah ...
öncelikle hoşgeldin cnm tmm haklısın ama insan bişeyi isteyince iyiyi kötüyü düşünemiyo opuyorumnanaktan hangimiz kendimize söz geçirebiliyoruz ki a.s[/QU hoşbulduk canım evet haklısın o konuda kim istemez evinde bir melek olsun mis kokulu ...ben senin için söyledim takma yani herşeyin vakti var saglı bir gebelik için bekle güzelim saglıklıklı güzel bir bebişin olur inşallah ...
inşallah cnm bekliyoruz bakalım sorun yok diyip yolluyolar ben de bırakdım artık beklicem gelirse gelir gelmezse yapcak bişey yok zorla güzellik olmuyo demek ki inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın tüplerim kapalı demişsin cnm ikisidemi kapalı rabbim yardımcın olsun opuyorumnanaktan
hoş bulduk canım benim tek tüpüm kapalı ondan olmuyor bebiş 8 sene oldu bekliyoruz şimdilik
ya cnm bilmiyorum valla gebelikten önce vurulması gerekiyormuş.ben iki buçuk aylık gebeydim kan uyuşmazlıgını bilmiyodum igneyi vurunmamıştım bebegimin kalbi durmuştu doktor bundan kaynaklanabilir dedi. :çok üzgünüm:
doğru diyosun cnm ama sabredemiyorum.ya kimi hemen kal bişey olmaz diyo kimi bekle diyo. allak bullak oldum anlayacagın.ama sağlıklı bir gebelik için beklemem gerekiyor mafoldumben mafoldumben mafoldumben
allah o güzellikten kimseyi mahrum etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?