hayalimd

ozlemxsuheda

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
39
8
18
35
Ankara
merhaba arkadaslar benim derdim eltimle...Eltim ewlendiqinden beri benimle uqrasmaktan hic vazqecmedi.Bana ve aileme yaptiklari saymakla bitmez.Ailemin maddi durumu nedeniyle hep bizi asaqiladi.Sonundada hic bir sebep yokken benimle kustu.En son bayramda karsilastik ben konusmak istemedim esimin teyzesi beni ikna etti sadece bi hosqeldin yap hatrim icin falan dedi.Bende hosqeldin yapmak icin yanina qiitimde beni elinin tersiyle itti ve oturduqu yerden kalkti ben cok sinirlendim ve hemen odayi terk ettim.Kayinvalidem kayinpederim teyzeler falan hepsi bu olayi qorduler ama kimse hic birsey demedi bu aile hep qelinlerini esit tuttuqunu savunur durur ama her zaman bana alttan almami soyleyen insanlar bu olaya seyirci kaldilar kimse eltime birsey demedi ben bu durumda ne yapcami bilemedim esim benden yana ama diqerlerine cok kirilim ayrica kaynimin bu durumdan haberi yok onu arayip butun olanlari( qecmis dahil) anlatsam mi ?Cok kararsizim simdi annlerdeym donduqumde kvdemlere nasil davranmaliym simdiden tesekkurler...

Bence aramamalisiniz birde duruma o karisirsa daha da buyur olay.yapmaniz gerekenin araya mesafe koymaya devam edilmesi gerektiğini dusunuyorum

Ne yapman gerektiği konusunda evli arkadaşlar daha iyi tavsiye verebilirler de şunu demeden geçemeyeceğim.
Lütfen Türkçe imla ve yazımına dikkat edelim q harfinin g yerine, w harfinin v yerine kullanılmasını doğru bulmuyorum. Okurken çok yorucu oluyor.

Son düzenleme:

kaynına bu durumu anlatma bence, senin yerimde olsam bidaha onunla görüşmezdim

eşiniz yanınızdaysa gerisini sorun yapmanıza gerek yok...
bir daha selam bile vermezsiniz olur biter...
çocuk gibi arayıp da eşine şikayet etmek belli olgunluğa erişmiş kişilere yakışmaz...
yok ben illa arayıp şikayet edicem derseniz de siz bilirsinizz...

Son düzenleme:

Şahsi fikrim, kaynınızı arayın.
Çok üzüldüğünüzü konuşmak için elinizden geleni yaptığınızı fakat onun herkesin içinde elinizi ittiğinden bahsedin.

Eşin yanındaysa neden olayı büyütmeye çalışıyorsun ki, kaynına anlatınca ne olacak olay daha da büyüyecek belki eşinle kaynın gerilecek , yapman gereken tek şey mesafe koymak, mümkün olduğunca görüşmemek...

Kaynını niçin arıycaksın o bişey yapmamış bilsen olur bilmese nolur
Eltin çocuk değil sana yaptıkları için kv kp ve diğerleri onu azarlayamaz
Bidaha gördüğünde yokmuş gibi davranırsın enbüyük sözü söylemiş olursun

Olayı dallanıp budaklandırmanın manası yok bana göre. Bundan sonra muhatap olmazsınız olur biter. Sonuçta siz üstünüze düşeni fazlasıyla yapmışsınız. Eşini ararsanız olay yok yere büyür ve daha fazla başınız ağrıyabilir.

Kaynınızı arayınca ne olacak ki? Size aaa çok ayıp etmişler mı diyecek?
Şikayet eder gibi, hem kimi kime şikayet ediyorsunuz, adam eltinizin kocası sonuçta. Gereksiz bir davranıs olur,

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Vala bende onu diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…