Hayalimizdekiyle aynadaki burnumuz aynı mı?

nekadar cesursunuz ben daha ılkını olamadım sız ıkıncısını dusunuyorsunuz :))) ama burnunoturması sekıl alması zaten 1 yıl degılmı sız bır acele edıyorsunuz sanırım :)))

benim burnumda kemer vardı içerdende konkalar etler vardı çok sorunluydu hiç nefes alamıyordum ameliyat korkusundan bu yaşa (27):1: kadar erteledim ama inan boşa ertelemişim hem kbb hem estetik dr girdi ameliyatıma olmuşken kemerde gitsin şekli düzelsin istedim zaten direk plastik cerraha gitmiştim, inan hiç ağrım sızım olmadı eğer ameliyat korkun varsa doğru yerde doğru doktorlaysan hiç korkma erteleme hemen ol şuan çok rahat nefes alıyorum herşeyden önce sağlık eee güzellik de istiyorsan biraz riskleri göze alıcan hayatta hiçbirşey risksiz olmuyor :13:

ben 6 ay dolunca ay ay çekilmiş resimlerimi eklicem şimdi eklersem ödemlerden yanlış yorumlar üzer beni ama çok değişiyor ilk bantlar çıktığındakiyle şimdiki arasında çok fark var ekleyince söylicem zaten arkadaşlarıma bakarsın, çok iyi doktor araştırması yap şuan burnun süper bozmasınlar daha iyisi olucak diye aman dikkat et canım :13:

baska bı dr ye elletmem sarım aslında nacı beye guvenıyorum ufak bı mudahaleyle ıstedıgım burna kavusurum zaten aynı operasyonda derıyı germek sorun yaratabılır dıye derıye dokunmamıs oyle soylemısytı bu gorusmem de hersey netlesecek

bugun alcim acildi:64: valla o kadar sistiki bu haliyle hayalimdeki burun olmasi mumkun diil tabii:))) bakalım zaman gostercekk:34:

bugun alcim acildi:64: valla o kadar sistiki bu haliyle hayalimdeki burun olmasi mumkun diil tabii:))) bakalım zaman gostercekk:34:

geçmiş olsun canım benimde ayın 14 de 4 ay olucak bantların çıktığı günle bugün arasında çok güzel değişimler oldu sana bol bol sabır diliyorum :1: kolay olanı ameliyatı atlattın asıl zorlu süreç şimdi başlıyor ödemli masajlı süreç ve sonunda inşallah hayalindeki buruna kavuşursun :21:

geçmiş olsun canım benimde ayın 14 de 4 ay olucak bantların çıktığı günle bugün arasında çok güzel değişimler oldu sana bol bol sabır diliyorum :1: kolay olanı ameliyatı atlattın asıl zorlu süreç şimdi başlıyor ödemli masajlı süreç ve sonunda inşallah hayalindeki buruna kavuşursun :21:
aminnnnnn canım isallah hepimizin cok saglıklı cok guzel burunlari olur sonund!:nazar:

benim burnumda kemer vardı içerdende konkalar etler vardı çok sorunluydu hiç nefes alamıyordum ameliyat korkusundan bu yaşa (27):1: kadar erteledim ama inan boşa ertelemişim hem kbb hem estetik dr girdi ameliyatıma olmuşken kemerde gitsin şekli düzelsin istedim zaten direk plastik cerraha gitmiştim, inan hiç ağrım sızım olmadı eğer ameliyat korkun varsa doğru yerde doğru doktorlaysan hiç korkma erteleme hemen ol şuan çok rahat nefes alıyorum herşeyden önce sağlık eee güzellik de istiyorsan biraz riskleri göze alıcan hayatta hiçbirşey risksiz olmuyor :13:

gözünü karat gıt dıyorsun yanı :))))

Benim hayalimdeki burun pınar altuğ yada ikbal gürpınarın burnuydu ama of yaaa ilgisi yok fotoğraf koydum kızlar yorumlarınızı bekliyorum

resim var ama tıklayınca açılmıyor silinmiş gözüküyor ama resim var anlamadım

şimdi gördüm bence hoş doğal duruyor ama daha 1,5 aylık 3 aylık olsun dahada değişicek güzelleşicek emin ol cnm sen nasıl istiyordun ki

Serpilce nasıl oldunuz ...İyimisiniz ?keşke sizi görme imkanım olsa neredeydiniz mesaj sayım 100 olunca özel mesaj atarım

Serpilce nasıl oldunuz ...İyimisiniz ?keşke sizi görme imkanım olsa neredeydiniz mesaj sayım 100 olunca özel mesaj atarım

Çok teşekkür ediyorum evet iyiyim morluk ve şişlik hali devam ediyorum bugün 10 gün oldu şimdilik bir sorun yok gibi inşallah aylar sonrasında da birşey çıkmaz çünkü biliyorsunuz benim ilk başlarda hep çok iyi oluyor ama sonraki aylarda sorunlar çıkıyor.

Back
X