kızlar ben geldim nasılsınız bakalımm:))bugün ipin ucu kaçtı sanırım birazcık ya
( sabah bruncha gittik hala acıkmadım gerisini siz düşünün:))akşmda bir arkadaşa yemeğe davetliyiz tam tartı günü öncesi olmadıki böyle:) neyse kilo almamış olayım o da yeter :)bugün menü yazmıcam kızlar kötü örnek olmak istememkaydirigubbakcemile3bu arada artık haftada 2 defa tartılıcam o zaman daha kontrollü oluyorum sanki hemde merakımı yenerim birazcık:))
kelebekçim ben yakın zamanda bir operasyon geçirdim o yüzden birkaçgün sonra spora başlamayı düşünüyorum tatlımm:)
tinkerbelcim inşallah tatlım yaa benimde eski kilom bir aralarda hep 50-51 dim ama şimdi 53 olsam yeter artar bile:))bugün kaçamak günüm oldu benim ama hafta içi telafi edicem bugünü :)

kelebekçim ben yakın zamanda bir operasyon geçirdim o yüzden birkaçgün sonra spora başlamayı düşünüyorum tatlımm:)
tinkerbelcim inşallah tatlım yaa benimde eski kilom bir aralarda hep 50-51 dim ama şimdi 53 olsam yeter artar bile:))bugün kaçamak günüm oldu benim ama hafta içi telafi edicem bugünü :)