• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalin diyet günlüğü

kızlarr karar verdim pazar günüde 56larda çıkarsam yeni birşeyler denicemmm hatta şu anda sitede bakınıyorum ne yapabilirim diye bir diyet buldum ekliyim sizde bakınn güzele benziyorropuyorumnanaktan

Diyet listesisindeki kahvaltı, hergün aynı şekilde olduğundan kahvaltı listesini bir kez buradan veriyoruz.
SABAH KAHVALTILARI (15 GÜN BOYUNCA AYNI)
1 dilim kepek ekmeği,
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(istediğiniz türden olabilir)
şekersiz çay,kahve
PAZARTESı:
ÖGLE:
ıki tane katı pişmiş yumurta.
Domates, salatalık, (miktar yok istediğiniz kadar.)
AKŞAM:
8adet ızgara köfte(ekmek içi konmadan yapılacak)
Limonlu Salata(arzu ettiğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)
SALI:
ÖĞLE:
1 simit
1 bardak ayran
AKŞAM:
Haşlanmış Tavuk (yarım yiyebilirsiniz)
Salata
ÇARŞAMBA
öĞLE:
200 gr. yoğurt(kaymaksız)
1 dilim kepek ekmeği
Salatalık(sınırsız)
AKŞAM:
2 Büyük dilim ızgara et
(Veya bir büyük ızgara balık)
Salata
PERŞEMBE
ÖĞLE:
200 gram haslanmış patatesten yapılmış salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
AKŞAM:
6 adet kuzu pirzola
Salata
CUMA
ÖĞLE:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
AKŞAM:
1 büyük tabak haslanmış yağsız makarna,
Yoğurt
CUMARTESı
ÖĞLE:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata
AKŞAM:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt
PAZAR
ÖĞLE:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık,domates
AKŞAM:
şiş ızgara
Salata

kızar ben bu diyeti beğendim yaaopuyorumnanaktanyarın başlayabilirim belki bakalım artıkkkopuyorumnanaktansıkıldım bu 56lardan 2 haftadır ya hep aynı tartıyı oynatmam lazım birazcık artıkkkkkaydirigubbakcemile3hem 1 temmuza da tam 15 gün var zaten 15 gün yapılıyormuşş deneyeyim zaten 5,6 günde belli olur işe yarayıp yaramayacağı dimi ona göre devam ederim olmazsa evet evet yarın tartılıp başlıyorum hadi bakalım hayırlısı artıkk:)))

aynen cnm ya denemekten zarar gelmezzz faydası olursa bizde yaparız hem;) sonuçları yazarsınn o zmn 15 gün sonra görüşürüz;) :)xoxo

Hayalcim diyet listesi çok da güzel doyurucu bir liste. Bencede yapılabilir katı da değil sağlıklı gibi aşağı yukarı bende bu şekilde besleniyorum yalnız ben daha hiç bir simit yemedim onun yerine kepekli yarım simit bulursam yiyorum. Hamur işinde çok lezzetli olursa kendime dur diyemediğimden. :) Makarnanın yağsız yapılmasını ben hiç düşünemedim iyi fikir bu şekilde yapıp uzak durmama gerek kalmaz böylece

tatlım azıcık daha diren bence 54 bile çıkarsın.. Gerek yok bence diyet listesine yeme düzenin iyi bence.. Biraz daha bekle 2-3 gün daha.

aynen cnm ya denemekten zarar gelmezzz faydası olursa bizde yaparız hem;) sonuçları yazarsınn o zmn 15 gün sonra görüşürüz;) :)xoxo

bugün başladım tatlım 56 ileopuyorumnanaktaninşallah faydası olurda boşa gitmez emeklerim yaakaydirigubbakcemile3

tinkerbell Hayalcim diyet listesi çok da güzel doyurucu bir liste. Bencede yapılabilir katı da değil sağlıklı gibi aşağı yukarı bende bu şekilde besleniyorum yalnız ben daha hiç bir simit yemedim onun yerine kepekli yarım simit bulursam yiyorum. Hamur işinde çok lezzetli olursa kendime dur diyemediğimden. :) Makarnanın yağsız yapılmasını ben hiç düşünemedim iyi fikir bu şekilde yapıp uzak durmama gerek kalmaz böylece

hayatım bana da çok doyurucu geldi gerçekten dün acıkırmıyım acaba falan diye düşündüm ama hiç acıkmadım bende buna benzer besleniyordum ama açıkcası hayatımda pek et yoktuu o da lazım dimi sonuçta birde menülerde her çeşit şey yicem o da güzel inşallah işe yarar tatlımopuyorumnanaktan

avukathanım tatlım azıcık daha diren bence 54 bile çıkarsın.. Gerek yok bence diyet listesine yeme düzenin iyi bence.. Biraz daha bekle 2-3 gün daha.

bebişim 2 haftadır değişmedi sinir oldum yaa başladım bugün bende:) zaten 2 haftam kaldı tatile 3 kilo verebilirmiyim bilmiyorum ama ne versem kar artık şekercimkaydirigubbakcemile3

kızlar önce menümü yazayım dün yazdığım listeye birebir uydum sadece 4 kayısı ekledim o kadarkaydirigubbakcemile3

sabah:1 dilim ekmek, 1 kk peynir
öğle:2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
ara: 4 kuru kayısı
akşam:6 köfte, yeşil salata

2.5 litre su

acıkacağımı düşünüyordum ama hiç acıkmadım fazlasıyla tokum bile diyebilirimkaydirigubbakcemile3 2,3 gün denicem bakalım tartıyı oynatabilirsem devam edicem bu arada bugün tartıldım 56 çıktım 200 gramcık gitmiş nihayet şu 55lere bir insemmkaydirigubbakcemile3yarın 1.5 aydan sonra ilk defa simit yicem çok mutluyum çokk inşallah işe yarar da boşa gitmez yaaa.s.

şekerler söylemeyi unuttum ben bu diyette hergün tartılıcam yoksa hem meraktan çatlarım hemde faydalı olup olmadığını anlayamam hiç tartılmayıp 1 haftanın sonunda diyet ters etki yaparda kilo alırsam pat diye düşer bayılırım vallakaydirigubbakcemile3bu haftada böyle geçsin bakalımmopuyorumnanaktan55leri görsemde şu çizelgemi değiştirsem süper olacak artık sıkıldımm bu rakamlardan yaakaydirigubbakcemile3

bugün başladım tatlım 56 ileopuyorumnanaktaninşallah faydası olurda boşa gitmez emeklerim yaakaydirigubbakcemile3

hayatım bana da çok doyurucu geldi gerçekten dün acıkırmıyım acaba falan diye düşündüm ama hiç acıkmadım bende buna benzer besleniyordum ama açıkcası hayatımda pek et yoktuu o da lazım dimi sonuçta birde menülerde her çeşit şey yicem o da güzel inşallah işe yarar tatlımopuyorumnanaktan

bebişim 2 haftadır değişmedi sinir oldum yaa başladım bugün bende:) zaten 2 haftam kaldı tatile 3 kilo verebilirmiyim bilmiyorum ama ne versem kar artık şekercimkaydirigubbakcemile3

kızlar önce menümü yazayım dün yazdığım listeye birebir uydum sadece 4 kayısı ekledim o kadarkaydirigubbakcemile3

sabah:1 dilim ekmek, 1 kk peynir
öğle:2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
ara: 4 kuru kayısı
akşam:6 köfte, yeşil salata

2.5 litre su

acıkacağımı düşünüyordum ama hiç acıkmadım fazlasıyla tokum bile diyebilirimkaydirigubbakcemile3 2,3 gün denicem bakalım tartıyı oynatabilirsem devam edicem bu arada bugün tartıldım 56 çıktım 200 gramcık gitmiş nihayet şu 55lere bir insemmkaydirigubbakcemile3yarın 1.5 aydan sonra ilk defa simit yicem çok mutluyum çokk inşallah işe yarar da boşa gitmez yaaa.s.

Sevindim acıkmadığına :) Ara öğün eklemekle de çok iyi yapmışsın onsuz olmuyor çünkü Faydalı olan herşeyden ihtiyacımız olan her çeşitten dozunda yemeliyiz. Ah bende neler özledim bir bilsen makarnalar, börekler gözümde uçuşuyor kaydirigubbakcemile3 başlarsam dur diyemeyeğim için fazla sevmediğim şeyleri yemeye çalışıyorum. Bu işgence düzenini, istediğim kiloya gelince haftada bir ödül olarak değiştiricem ama. delikafadulden

herkese selam şekerlerrr opuyorumnanaktanbugün diyetimin 2. günüydü dünün sonucu -200 gramm ve 55.8 oldummm nihayet 55lerdeyimmm:teytey:şeytanın bacağını kırdım galiba:lepi:beim için 1 günde 200 gram çok iyi valla kaydirigubbakcemile310 gündür takılıp kalmıştım bu diyet işe yarayacak gibi ama ben arala meyvede ekliyorumm azıcıkkaydirigubbakcemile3hemen menümü yazayımmm

sabah: 2etimek 1kk peynir
öğle: 1 simit, 1 bardak ayran ( çok özlemişim simiti ama fazlageldi sanki yaa:(
ara: 1 kare kavun
akşam:haşlanmış tavuk ,salata
ara:1 elma

2.5 litre su

hayalcim harikasın :D bende bugün tatil alışverişine çıktım :D 49 oldum sonunda :D sende 55 lere gelmişsin maşallah :D bugün sanki fazla kalori almışım gibi geldi bana o yüzden yazmak istiyorum sizinde bir görüşünüzü alıyım
sabah 8.30 yarım simit yarım poğaça çok az kaşar peyniri
ikindi 1 küçük yeşil elma
akşam 7.30 1 haşlanmış mısır
aslında yediklerim az ama kalorisi fazla gibi geldi bana.

hayalcimmmm datlumm süppersn yaaa benim başlığıma yazdıgını gördüm 900 gr gitmiş yaaa! Hmen tebrik etmem gerek dedim yaaaa süper darısı başıma tatlm yaa:)

hayalcıgım 55 lerı gordun demek tebrık ederım,harıkasın.
Kelebekcıkten haber yok ya hergun bakıyorum gelmıs mı dıye..
Bnede 56 ların basını gordum nıhayet ama kacamaklarım devam edıyor.
cok cok opuyorum hayalcım,hedefıne cok az kaldı ha gayret:içelim:

gerçekten süpersin bu işi nasıl başardınız yaaa umarım bende sizin gibi vazgeçmeyip başaranlardan olurum....:)

purolove teşekkürlerr fıstıkkkka.s.

Canım tebrik ediyorum seni, süpersin!

canım benim çok teşekkür ederimmmm sende öylesinna.s.

balperisi hayalcıgım 55 lerı gordun demek tebrık ederım,harıkasın.
Kelebekcıkten haber yok ya hergun bakıyorum gelmıs mı dıye..
Bnede 56 ların basını gordum nıhayet ama kacamaklarım devam edıyor.
cok cok opuyorum hayalcım,hedefıne cok az kaldı ha gayret:içelim:

çok teşekkür ederim hayatım sende 56ları görmüşsün çok sevindim kaçamaklar küçücük olursa birşey olmaz ama sen vereceğin kiloları düşün bebişimm daha az kaçamak yapmaya çalışşş olurmuu:) kelebek nihayet geldi pazara burdaymışş:teytey:

avukathanım hayalcimmmm datlumm süppersn yaaa benim başlığıma yazdıgını gördüm 900 gr gitmiş yaaa! Hmen tebrik etmem gerek dedim yaaaa süper darısı başıma tatlm yaa:)

bebişim sende süpersinnn inşallah sende döndüğünde 6lı rakamlarda olacaksın ben inanıyorum hayatım ve senden çok güzel haberler gelecek hissediyorumma.s.

fisne hayalcim harikasın :D bende bugün tatil alışverişine çıktım :D 49 oldum sonunda :D sende 55 lere gelmişsin maşallah :D bugün sanki fazla kalori almışım gibi geldi bana o yüzden yazmak istiyorum sizinde bir görüşünüzü alıyım
sabah 8.30 yarım simit yarım poğaça çok az kaşar peyniri
ikindi 1 küçük yeşil elma
akşam 7.30 1 haşlanmış mısır
aslında yediklerim az ama kalorisi fazla gibi geldi bana.

çok teşekkür ederim şekercimopuyorumnanaktansenin kilon da süper görünüyor ya ne kadar güzel 49 olmuşsun işte bu daha harika:teytey:a.s.yediklerine gelince bebişim aslında çok az şey yemişsin ama dediğin gibi bazıları kalorisi yüksek yiyecekler ama ben senin için hesapladımm:))

yarım simit:150 k.
yarım poaça:100
az kaşar peyniri:100
1 yeşil elma:50
1 haşlanmış mısır:200(tam emin değilim )

şekercim gördüğün gibi fazla fazla yazdığım halde sadece 600 kalori almışsın olukça düşük yani sakın korkma daha bile yiyebilirdinopuyorumnanaktan

tarhanabazlama Canım tebrik ediyorum seni, süpersin!

canımm çok teşekkür ederim senin nickin ne güzelmiş öyle fıstıkkopuyorumnanaktan

asrınnaz gerçekten süpersin bu işi nasıl başardınız yaaa umarım bende sizin gibi vazgeçmeyip başaranlardan olurum....:)

hoşgeldin hayatım aramıza :)) insan azmedip isterse başaramayacağı şey yok şekercim emin ol sende bir süre sonra düzenini iyice oturttuğunda kiloların nasıl hızla gidiyor inanamayacaksınn:))vazgeçmek yookkkk:)

Son düzenleme:
şekerler bugün 100 gram daha gitmişş:teytey:2 haftalık takılmadan sonra gramlara bile seviniyorum vallakaydirigubbakcemile32 günde 300 gram güzel geldi bana çünkü kilo azaldıkça vermek daha da zorlaşıyor. bugün 3. günümde bitti listeye uyuyorum zaten sadece aralara meyve ekledim bu şekilde devam edersem haftaya çarşambaya 54leri görürüm sanırım sadece 700 garm sonra inşallahhhhhhhhhhhopuyorumnanaktanbakalım yarın ne çıkacak hergün tartılmakda ayrı bir zevkliymiş vallakaydirigubbakcemile3çizelgemi pazar günü değiştireceğimm değişen her gramda değiştirmiyim dimikaydirigubbakcemile3

Back
X