- 7 Eylül 2015
- 53
- 27
- 38
- Konu Sahibi hasretimsin35
-
inşaALLAH biz bekarlarda sizin gibi evlenip güzel bir ömür geciririz sevdiğimizle:)acısıyla tatlısıylaBenden de geçti bi 15 sene
aslında yas gecince insanları tanıyor ve beklentilerimiz artıyor ve hayal kırıklıklarımızda da artıs oluyor malesef:)kimbilir belki bbirkacımızın mutluluk haberini alırızGezmeyi çok seven. .. Pinti olmasın. Siyah saçlı. ...Beyaz tenli...kirli sakallı... Sosyal ...toplum da konuşmasını bilen..iletişimi kuvvetli...saygılı. ...Görgülü... her fikri saygılı. ....menfaati olmayan .... Dini duyguları bilen Tatlı mı tatlı bir damat adayı aranıyor. Çok mu hayalprest oldu ki ... yaş gittikçe özelliklere artıyor. ..çünkü bunlar hep dışarıdan gozlemledigim çoğu kadının erkekte olmasını istediği ama olmayan özellikler galiba
pembe hayal bizimkisi:)Smdi ben burya dizerim bi duzude...
Havalanip havalanip yere cok pis cakilmak var. Oyle bi erkek bulamadigim an uzulucem yine.
Citami pek yuksek koymuyum ben kalsin.
Ahanda bu kdarda alcaltiyorum citayi: Nefes alsin yeter diyorum.
Ahanda benim kocam üzgünüm onu ben kaptımdindar olsun saygılı olsun güven versin sadık olsun kızmasın yoktan sebeplere gözleri sevgi dolu baksın.yemek var mı dan önce bugün nasılsın keyfin nasıl diye sorsun.işe gittiğinde bile özlesin arasın.onun yokluğu hüznüm eve gelmesi sevincim olsun. ondan ögrenecegim cok sey olsun bilğili olsun egosu olmasın.ailesini düşünen biri olsun merhametli olsun. kara kas kara gözlü güzel yüzlü olsun yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde cocuksu olsun:)
Anaaa aynı filmlerdeki gibiCanım ben aldatan eşimle bosanirksn şimdiki avukat eşimle tanismistim evlendik ve kızımız var
Benim hayalimi yazmissin.Boylu poslu yakışıklı kirli sakallı
Kendi zengin gönlü zengin
Yasak kelime geliyor dindar
Anlayışlı, mantıklı ama duygusal da
Temiz, düzenli, yemek yapabilen
Çalışmayı, üretmeyi seven
Özel ilgi alanları olan
Yerli yersiz boş konuşmayan
Ve elbette zeki olan
Tercihen dahi anlamındaki de'yi ve soru eki olan mi'yi ayrı yazan
Bir adam fena olmazdı hani :)
tek mi benzeri yok mu aa:)hayallerim yıkıldı şimdi:)Ahanda benim kocam üzgünüm onu ben kaptım
aminBen dış gorunuse fazla onem vermiyorum,biraz hoslanti yeter benim icin.Buyuzden fiziksel ozellikleri bir kenara birakip karakter olarak;icinde Allah korkusu olan,sadik,durust,anlayisli, kiymet bilen,comert, seyahat etmeyi seven kariyer sahibi biri benim hayalimdeki eş profili
Ama herseyden once hayirlisi tabi.Allah herkesin gonlune gore hayirlisini versin.
Sizi uzmek ve kaba olmak gibi bir maksadim olmamasi dolaysiyla bu sekilde hayal ederek evlenen birisi olarak cok ozur dilerim n..h bulursun diyesim geldi boylesini.dindar olsun saygılı olsun güven versin sadık olsun kızmasın yoktan sebeplere gözleri sevgi dolu baksın.yemek var mı dan önce bugün nasılsın keyfin nasıl diye sorsun.işe gittiğinde bile özlesin arasın.onun yokluğu hüznüm eve gelmesi sevincim olsun. ondan ögrenecegim cok sey olsun bilğili olsun egosu olmasın.ailesini düşünen biri olsun merhametli olsun. kara kas kara gözlü güzel yüzlü olsun yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde cocuksu olsun:)
bekar olayımda yazayım die demiş zatenbu konuyu bekarlar için actım boşanmanıza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?