• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalinizdeki eş

bu arada benim kocam hayalimdeki eş in karakterini fazlasıyla taşıyor fiziksel özellikleriyle alakası yok :D

Uzun boylu, bebek yüzlü, sakalsız, gözleri çekik çekik bakan, komik, (böyle bir adam vardı kaçırdım şansıma) samimi, güven veren, sadakatli, aşırı kıskanç olmayan uzakdoğulu bir bey rica ediyorum.. acaba sipariş üzerine geliyormuki.. valla çok iyi olur.. böyle bana çekik çekik baksa..

Benim hayalimi yazmissin.:KK70: kalbimide aklimida okudu iyi mi :KK73:
Bide manyak gibi beni seven diye madde de olsun :p
Aman amann manyak gibi seven uzak dursun. Dozunda sevsin kararınca. Çok sevilmekten vaktiyle bıkmışlığım var da. Öldürüyor insanı.

Sadece diyeceğim şu ki bu beklentiler, kafada oluşturulan mükemmel adam profili ya gözünüzün önündeki iyi adamları görmeye engel oluyor, ya da hiç olmayacak kütük gibi adamları olmasını istediğiniz kılıfa sokmaya çalışıp mutsuzluğa neden oluyor.

Ah ya çok doğru! Yok kızım o adam senin kafandaki profilin yanından geçmiyorr anlatamıyoruz kendimize.
Bi söz vardı, beğendiğiniz insanlara hayallerinizdeki karakteri koyup aşık oluyonuz diye. Öyle bir şeydi.
Bu da o misal.

Back
X