Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun boylu, bebek yüzlü, sakalsız, gözleri çekik çekik bakan, komik, (böyle bir adam vardı kaçırdım şansıma) samimi, güven veren, sadakatli, aşırı kıskanç olmayan uzakdoğulu bir bey rica ediyorum.. acaba sipariş üzerine geliyormuki.. valla çok iyi olur.. böyle bana çekik çekik baksa..
Sadece diyeceğim şu ki bu beklentiler, kafada oluşturulan mükemmel adam profili ya gözünüzün önündeki iyi adamları görmeye engel oluyor, ya da hiç olmayacak kütük gibi adamları olmasını istediğiniz kılıfa sokmaya çalışıp mutsuzluğa neden oluyor.
Ah ya çok doğru! Yok kızım o adam senin kafandaki profilin yanından geçmiyorr anlatamıyoruz kendimize.
Bi söz vardı, beğendiğiniz insanlara hayallerinizdeki karakteri koyup aşık oluyonuz diye. Öyle bir şeydi.
Bu da o misal.