benim tenim bu kizdan iki ton daha koyu ama saç rengini çok sevdim helede biraz daha koyu kizil olsaydi tam super olurdu. Ya bence uzun iri dalgali saçlar her renkte guzel duruyo dedigim gibi vanessa nin saçlari hos bence :)))))) banada yakisir sanki yaaa nese ben var gucumle saçimin onlerini uzatiyim :))
senn saçların nasıl fotodu varmı forumda cnm ?
canim saçlarim bu ama simdi siyah
çok sagol tatlimm surekli bakim yapiyorum ondan :))) ama simdi modelini degistirmek istiyorum ondan bu aralar bu topikte çok fazla zaman geçiriyorum :))) kendimide yenileyesim var :)))
bende benzer durumdayim uzun saç ve farkli makyaj giyim stilleri doldu resmen acaba saçimin renginide mi degistirsem diye dusenmeden duramiyorum :))) ondan bakiyorum iste ne var ne yok hem siz de yorum yapiyosunuz guzel oluyo :))
ben sirrimi soylemiyorum kimseye yoksa benim içinde aynisini dusunmeye baslicaklar :))) sevgilimden de ayrildim ondan engellemek isterler falan ama ne yalan soyliyim ayrildigimdan beri hevesle daha guzel olmak için çok çaba harciyorum :)))) birde stilimi yenilicem tam olcak gorcek o sonra :)))))
yeni yag karisimi uygulamaya basladim saçlarimi uzatti ustelikte nerdeyse hiç kirigim yok haftaya falan burdan bi model begenicem dogru kuaforebaska bi kaç sey daha var aklimda ama resmen her yerime farkli birsey uyguluyorum yaaa:)))))))))))))))))) peki sen hangi modelleri begenmistin
Tek kelimeyle BA-YIL-DIM !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?