Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

senn saçların nasıl fotodu varmı forumda cnm ?

çok sagol tatlimm surekli bakim yapiyorum ondan :))) ama simdi modelini degistirmek istiyorum ondan bu aralar bu topikte çok fazla zaman geçiriyorum :))) kendimide yenileyesim var :)))

çok sagol tatlimm surekli bakim yapiyorum ondan :))) ama simdi modelini degistirmek istiyorum ondan bu aralar bu topikte çok fazla zaman geçiriyorum :))) kendimide yenileyesim var :)))

benimde çok var ama uzamalarını istiyorum öyle şekil verdiricem:) pcmde uzun saç albümü oluşturdum sürekli nette bakıyorum:)

bende benzer durumdayim uzun saç ve farkli makyaj giyim stilleri doldu resmen acaba saçimin renginide mi degistirsem diye dusenmeden duramiyorum :))) ondan bakiyorum iste ne var ne yok hem siz de yorum yapiyosunuz guzel oluyo :))

bende benzer durumdayim uzun saç ve farkli makyaj giyim stilleri doldu resmen acaba saçimin renginide mi degistirsem diye dusenmeden duramiyorum :))) ondan bakiyorum iste ne var ne yok hem siz de yorum yapiyosunuz guzel oluyo :))

bu siteye girmeye başladığımdan beri içimden neler yapmak geliyo bi bilsen :) bilgi alıyosun tavsiye alıyosun herhangi bi soru olduğunda aklında topiği olmasa bile topiğini açabliiyosun çok güzel annem abllam fln çıldırdığımı düşünmeye başladılar :lepi:

ben sirrimi soylemiyorum kimseye yoksa benim içinde aynisini dusunmeye baslicaklar :))) sevgilimden de ayrildim ondan engellemek isterler falan ama ne yalan soyliyim ayrildigimdan beri hevesle daha guzel olmak için çok çaba harciyorum :)))) birde stilimi yenilicem tam olcak gorcek o sonra :)))))

benm yaptıklarımda sanırım o yöndesırnaşık şey

yeni yag karisimi uygulamaya basladim saçlarimi uzatti ustelikte nerdeyse hiç kirigim yok haftaya falan burdan bi model begenicem dogru kuafore baska bi kaç sey daha var aklimda ama resmen her yerime farkli birsey uyguluyorum yaaa:)))))))))))))))))) peki sen hangi modelleri begenmistin

du bakayım

hayir hala gozukmuyo neden bilmiyorum ama ben resimlerin yarisini goremiyorum :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…