Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

işte hevesimi almam lazım canım hevesimi alınca kestirip ben de 'keşke daha önce kestirseymişim' derim belki :) yaşım ve tarzım gereği de uzun saç daha çok yakışıyor bana gibi geliyor :)

doro senin beğendiğin saçlar gerçekten çok güzel ince telli ama gür ve sık sanki saçları

bu ikiside benden olsun :))) aslinda benimde saçlarim siyah ama bu iki saç modelinede bayiliyorum fakat sanki onler uzun bana daha yakiscak gibi ustelik yuzumde oval zayifim ama gulunce yuzum vanessa gibi oluo :))))))

Eklentiler

• $GO309B_0562.jpg-f99925bc-t3.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $vanessa_hudgens_uzun_sac_modeli.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 60
ilk ikisi gozukmuyor :)) benimde saçlarim uzun ama istedigim model için onlerinde uzamasi lazim sanirim biraz zaman gerekcek :s ama karar veremedim hangisi daha guzel ekledigim resimlerden ya da eklenen resimlerden ona gore uzatmata devam edicem

ben önler uzun daha çok sevmeye başladım. ne zamandır yana perçem kullanıyorum çünkü, sıkıldım a.s

vanessa ninki daha guzel dimi hem benim saçlarimda siyah aslinda açik kahve aralara boya atilmasida çok hos olmus ve uzunluk tam benim istedigim gibi

siyah saç uzunsa eğer düz daha hoş duruyo sarı saçsa hacimli ve dalgalı hoş dutuyo demk istedim

heh şimdi anladım canım kesinlikle katılıyorum saçı kıvırcık/dalgalı olup da siyaha boyayanlara şaşıyorum. kıvırcık/dalgalı saç siyah hariç her renkte daha güzel. boshayallersmile

heh şimdi anladım canım kesinlikle katılıyorum saçı kıvırcık/dalgalı olup da siyaha boyayanlara şaşıyorum. kıvırcık/dalgalı saç siyah hariç her renkte daha güzel. boshayallersmile

kıvırcık saç ztn çok kırılgan bide siyah oldumu bence kötü durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…