Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

17-18 inci ya da en fazla 19 uncu sayfalardaki kizil saçlar :)))) arada sayfayi yenileyin bazen ise yariyo

burda biraz kotu gozukuo ama hos

Eklentiler

• $rru86.tmp.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 55
evet kesinlikle beyonce çok hos ama rihanna ninki kahkullu ya da perçemli olmaliymis :)))

bende bunu cok begendim

Eklentiler

• $28592_441117112505_175784752505_5845707_441572_n.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 47
kizlar ünlülerin saclarina özenmeyin, cogu kaynak cit cit..
evet güzel duruyo cok hos ama gercek degill -tatlicadiarzu-

biliyoruz canım önemli olan uzunluğu kalitesi havalı görünümü bizde gerçeği olacak daha ne isteriz amaç motive olmak :)

biliyoruz canım önemli olan uzunluğu kalitesi havalı görünümü bizde gerçeği olacak daha ne isteriz amaç motive olmak :)

ha anladim canim :)) motive olmak guzeldir :) ama gercek olmayan birseyi sevmiyorum ben.
2 yil önce izmir de kaynak yaptirmistim hic hosuma gitmedi 3 gün sonra geri cikarttirmistim..
kendi saclarim aralarindan belli oluyodu.. o boncuklar kafama batiyordu, hep yüzümün üstüne yatiyordum..
yikarken boncuklardan masaj yaparak yikayamiyordum sac diplerim felaket kasinmaya baslamisti dogru düzgün yikayamadigim icin..
onun icin en guzeli kendi kafamamizdaki saclari uzatmak.. kaynak cit cit bos isler.

bence de kaynak çok kötü bir görüntü

küçükken otobüs yolculuğu yaparken önümde oturan kadının saçlarında vardı

ben de anneme sormuştum anne onlar ne şehriye gibi diye

bütün yol midem bulanmıştı hiçbir şey yiyip içememiştim

saçlarım uzun allahtan zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…