Hayaller ve Gerçekler

Çoğu kadının belki de yıllar içinde göreceği şeyi, o gün yaşamış olmanızı avantaj olarak değerlendirin,eşinizi size yapılan haksız bir tutuma karşılık yanınızda destek verdiğini gördünüz,iyi bakalım iyi olsun.
Bu konuyu fazla uzatmayın, evliliğinizi düğün gününüz gibi mahvetmesine izin vermeyin,akıllı olun:)

Neden var ki bu insanlar ve böyle güzel zamanlarda ortaya çıkarlar. Azalarak yokolmalarını istiyrm

Arkadaşım unut gitsin bak eşin var kapı gibi arkanda.
Ben hiç ummadık ailelerden neler gördüm aynen dışıarıdan dayı hala altın derdine düştü de sandalyeler havaya kalktı falan. Bir tek size olmuyor.
Kız tarafının işi bitti diye birşey yok . Ailenizde görüşüyorsunuzdur umarım sakın kesmeyin etkilenip.
KP zaten sizin yanınızdaymış eşiniz yaşananarı bizzat görmüş ve gerekeni yapmış.
Sakın eşinize hala bunlar bular oldu demeyin. Kapatın bitti evet yaşanmayacak şeyler ama oldu bitti. Evinze de sokmazsanız yeter. KV görüş desin dursun boşver. Bir ara ayarlarım de geçiştir.

Çok saolun evet bende o an çok buyutmrdiysem olayı ailem ve eşim içindi olay büyüyüp çirkinlesmeşin die.ailemle görüşüyoruz tabi hatta eşim ailemi tkdir eder tavırlarından dolayı.olay aslında kimin ailesi iii degil.inanın hayat kısa ben kimsenin ailesiyle görüşmesine engel olmam kimsenin mutsuzlugundan beslenmem.Güzel günümde yapilanlari kabul edemiyorum.sizin ve diger arkadaşların soylediklerinden anladigim zamana birakmak

Tabi ki de canım zamanla herşey geçer, anlayan anlar anlamayan anlamaz. Bak eşin annem de annem dememiş daha ne istiyorsun

Bunlar olurke eşin napiyordu acaba?Senin dugunun oldugu kadar onunda dügunuydu neden tepki göstermedi.

hirsiz gibi niye saldiriyor ki akraba. zaten sizde kalacakmis .

Sanırım psikolojin çok kuvvetli değil hassas bir yapıdasın. Hayatında bir kere yaşayacağın o anı ağlayarak mahvedeceğine o kadınını ağlatmalıydın. Haklıysan seni kimsenin savunmasına, desteğine ihtiyacın yok. 7 ay önce olan biten bir konu hatırına geldiğinde elbet üzülebilirsin ama bunu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getirerek kendine yazık edersin. O kadını sil hayatından gerekirse sana bu haksızlığı yapan kadınla hala görüşmeni isteyebilecek cesareti kendinde bulabilen kayınvalideni de.

Aslında yorulmustum artık tam bitti herseyi yaptık derken hiç yoktan birinin gelmesi ve bunları yapması bardağı taşırdı bende de esim de de. Tam içeriğini bilmesem de eşim KV ile konuşmuş bi daha bu konu acilmayacakmis.Eşimin anne tarafı cidden fesat ve patavatsiz.onlara inat hep moralim yüksekti o an ağladığını görüp zevk aldılar kendime de kiziyrm bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…