Hayaller Yine Ekim Ayına Kaldı :(

0fLu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
12.098
769
213
İstanbul
seLam kızlar.. bugun hiç beklemediğim anda kırmızı kart gördüm. 4 gün öncesınden geldi. ılk gün normalde çok gelmez ama bu sefer de böyle oldu. bu ay okadar çok belirti yaşamama rağmen yine foss çıktı.. umutlar yine öteki aya kaldı keşke mucize olsa da üstüne görme falan olsam daa nerde... Moralim çok bozukk.. hayalleri umutları diğer aya kalan sadece ben miiyim çok üzülüyorum bir an önce bebeğim olsun istiyorum.Rabbim isteyen Herkese Verir İnşaalllaah...

canını sıkma arkadaşım.herşeyin bir zamanı vardır.belki hayırlısı böyledir.üzülme.elbet bir gün bizimde olacak bebeğimiz:)))

cnm bende gecen ay aynen senin gibi oldum okdr hamilelik belirtileri vardı ki adet olmama ragmen üstüne görme oldu diye adetim bittiginde test yaptım.. halbuki besbelirgin kan geldi adet oldum.. ama yinede bi ihtimaldir diye dayanamadım test yaptım tabi olmadı.. bakalımmm bu ay nolcak ama artık hiç bşyi hamilemiyim diye yormuycammmm artık olursa olur neyapayım

canını sıkma arkadaşım.herşeyin bir zamanı vardır.belki hayırlısı böyledir.üzülme.elbet bir gün bizimde olacak bebeğimiz:)))

sıkmıyım diyorum ama olmuyo. bide bi arkadaş hamile oldgunu böyle nispet yapar gibi söyledi canım daha çok acıdı Ne biliyim iştee ama herşeyde vartdır bi hayır diyorum... bu arada soğan kürüne başlamayı düşünüyorum sizde denediniz mi ?

aynen oyle oluyo canım adet oldum ama ınanamadım. ustune gorme bıle dıyorum ama yok işte. kendımı çok fazla dınlıyorum sanırım. bide herkes bebek soruyo daha cok moralım bozuluyo işte.

bende geçen ay senin gibi oldum cnm normalde hep belirtim olurdu ama hiç belirti olmadan adet olmuştum hayal kırıklığını anlıyorum bende senin gibi sabırsızlanıyorum umarım en kısa zamanda hamile kalırız rabbim isteyen herkese versin... kafana takmamaya çalış kolay olmadığını biliyorum ama stres yapınca dahada erteleniyo hayallerimiz...

aynen oyle oluyo canım adet oldum ama ınanamadım. ustune gorme bıle dıyorum ama yok işte. kendımı çok fazla dınlıyorum sanırım. bide herkes bebek soruyo daha cok moralım bozuluyo işte.

o milet yokmu ya beni de sinir ediyorlar..gecen gün düğüne gittim kilo aldım evlendikten sonra herkes hamilemisin diyip durdu...hamile olsam söylerim demi niye gizliyeyim sinir oldum sinir...

o milet yokmu ya beni de sinir ediyorlar..gecen gün düğüne gittim kilo aldım evlendikten sonra herkes hamilemisin diyip durdu...hamile olsam söylerim demi niye gizliyeyim sinir oldum sinir...

bu minlet böyle işte evlendin aradan biraz zaman geçti başlıyolar hemen sanki hamile olsam saklıcam. hamile kalsam duymayan kalır mı acaba ?

ttlım sıkmayın o guzel canınızı ben gecen ekım ayında evlendım bız 3 ay korunduk

ben zannettım kı korunmayı bırakınca hamıle kalacagım ama nerede sebebsız bır tartısma sonucu

5 yıldır calıstıgım ıs yerınden ayrıldım ardından mahkemelık olduk mart ayına kadar suren bır streslı

yasamım oldu halıyle bebegımız de olmadı onun ıcın kızlar

kafaya ne kadar cok takarsanız o kadar yolunda yolunda gıtmıyor olaylar.

soylemesı kolay kafaya takmaması da bır o kadar zor bebek soranları mı ıstersınız ısten cıktın calısmayacak

mısın dıyenlerı mı arzu edersınız o kadar bunalmıstım kı ınsanlardan kendımı eve kapattıgım da oldu bır muddet

kımseyle gorusmemeye gereksız acıklama yapmamaya da gayret ettım ama olmadı ben ıyıden ıyıye takmıstım

kafaya ıkımızde de sorun olmadıgını bıldıgım halde kendımden suphe etmeye basladım derken temmuz ayında

yneı bır ıse gırdım bebek falan cıktı bır ara aklımdan megerse hamıley mısım ıse gırdım gunum gectı bı test yaptım hamıleyım.

su anda 10 uncu haftadayız. guzel gunlerınız olsun stres yapmayın kendınıze rabbım vaktı saatı geldıgınde

nasıp edecektır hepımıze. forumdakılerı tanımasamda hepınıze dua edıyorum rabbım tez zamanda kavustursun meleklerınıze

Amin canım RABBİM hayırlı bir hamilelik,hayırlı bir doğum ve hayırlı bir evlat versin sana...

bu minlet böyle işte evlendin aradan biraz zaman geçti başlıyolar hemen sanki hamile olsam saklıcam. hamile kalsam duymayan kalır mı acaba ?

hamile kalsan herkes duyar.. dogurursun sonra ara vermeden ikinci yap derler.. ikinciyi yaparsın olaki iki bebeginin cinsiyeti aynı olsun 3.yü yap farklı olsun derler. bitmez anacım bitmez..ben artık ne bayram ne akraba gezmesi hiç bşy yapmak istemiyorum sürekli bebek konusu açılıyor..sıkıldım vallaaa ne diyim:)

çok sevindim cnm hem işin hem bebişin hayırlı olsun:)
bende evlendim iş aradım bulamadım bunalıma girdim.. ama allahım darda bırakmıyor 1 senenin sonunda işe girdim hemde gayet güzel bi işe :) bebekte istiyoruz bakalım nezaman gelcek:)

Desteğiniz için tşk Ederım kızlar.. İyiki varsınız.. en azından yalnız olmadıgımı bılıyorum. bu ay için ümitlenelım bızde. aylar cok nasılsa.. RAbbım bıze de bigün kısmet edecektir ben buna çok içten inanıyorum. birbirimizden dularımızı esırgemeyelım. en kısa zamanda inşallah göbişimiz bebişle dolar :) (AMİN)

Canım aslında cok haklısın takmamak gerekıyo. ama gel onu sen bize sor. sureklı kafada bı soru işareti neden olmuyo diyee.. stres aslında en buyuk düşman ama bunu bıldıgımız halde de bundan vazgecemıyoruz. bu arada bebişin hayırlı olsun :) anne olamasak da bizde teyze olmanın sevıncını yasarız. Rabbım saglıklıca kucağına almayı nasıp etsın. Analı babalı Büyütsün İNş.... DArısı Bekleyen Bizlerin Başına :)

off az da olsa bi umudum vardı ama artık yok umarım bu ay bize sanş getirir kızlar... tez zamanda hamile kalırız bu miletin lafından kurtuluruz dicem ama çok zor.. RABBİM hayrlı hamilelik versin bizlere hepinize dua ediyorum canlarım....

yok ya bu minletin lafı biter mi bi topluma giriyoz yaşlı kadınlar kayınvalideme soruyo yokmu gelinde bişey die sanki size kaldı olsa saklıcam mı zaten her halukarda belli olur ama mantık iştee okadr çalışıyo karmını gizlicem hamile kaldığımda anlamasınlar die sanki..

boşver canım takma. gelecek ay inşallaah bızde hamıle kalırız. mılletı boşver. acaba dıyorum salat-ı tefrıcıye mı okusak hep beraber... ben RAbbımden İSticem.. RAbbım DArda Olanların Duasını KAbul Eder... İnş.. Bu ay Olacakkk Hep beraberrr.. HEpımıze Dua EDiyorum İNş en kısa zamanda evladımıza kavusuruzz..

merhaba arkadaşım,valla annemde 3 ay önce okudu bana 4444.bende namaz kılıp dua ediyorum.allah inşallah dualarımızı duyar.:26: dualarımızı geri çevirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…