seLam kızlar.. bugun hiç beklemediğim anda kırmızı kart gördüm. 4 gün öncesınden geldi. ılk gün normalde çok gelmez ama bu sefer de böyle oldu. bu ay okadar çok belirti yaşamama rağmen yine foss çıktı.. umutlar yine öteki aya kaldıkeşke mucize olsa da üstüne görme falan olsam daa nerde... Moralim çok bozukk.. hayalleri umutları diğer aya kalan sadece ben miiyim çok üzülüyorum bir an önce bebeğim olsun istiyorum.Rabbim isteyen Herkese Verir İnşaalllaah...
canını sıkma arkadaşım.herşeyin bir zamanı vardır.belki hayırlısı böyledir.üzülme.elbet bir gün bizimde olacak bebeğimiz:)))
cnm bende gecen ay aynen senin gibi oldum okdr hamilelik belirtileri vardı ki adet olmama ragmen üstüne görme oldu diye adetim bittiginde test yaptım.. halbuki besbelirgin kan geldi adet oldum.. ama yinede bi ihtimaldir diye dayanamadım test yaptım tabi olmadı.. bakalımmm bu ay nolcak ama artık hiç bşyi hamilemiyim diye yormuycammmm artık olursa olur neyapayım
seLam kızlar.. bugun hiç beklemediğim anda kırmızı kart gördüm. 4 gün öncesınden geldi. ılk gün normalde çok gelmez ama bu sefer de böyle oldu. bu ay okadar çok belirti yaşamama rağmen yine foss çıktı.. umutlar yine öteki aya kaldıkeşke mucize olsa da üstüne görme falan olsam daa nerde... Moralim çok bozukk.. hayalleri umutları diğer aya kalan sadece ben miiyim çok üzülüyorum bir an önce bebeğim olsun istiyorum.Rabbim isteyen Herkese Verir İnşaalllaah...
aynen oyle oluyo canım adet oldum ama ınanamadım. ustune gorme bıle dıyorum ama yok işte. kendımı çok fazla dınlıyorum sanırım. bide herkes bebek soruyo daha cok moralım bozuluyo işte.
o milet yokmu ya beni de sinir ediyorlar..gecen gün düğüne gittim kilo aldım evlendikten sonra herkes hamilemisin diyip durdu...hamile olsam söylerim demi niye gizliyeyim sinir oldum sinir...
Ah canım yaa, söyleyecek bişey bulamıyorumki.
Rabbim hemencecik bir evlat nasip etsin size...
ttlım sıkmayın o guzel canınızı ben gecen ekım ayında evlendım bız 3 ay korunduk
ben zannettım kı korunmayı bırakınca hamıle kalacagım ama nerede sebebsız bır tartısma sonucu
5 yıldır calıstıgım ıs yerınden ayrıldım ardından mahkemelık olduk mart ayına kadar suren bır streslı
yasamım oldu halıyle bebegımız de olmadı onun ıcın kızlar
kafaya ne kadar cok takarsanız o kadar yolunda yolunda gıtmıyor olaylar.
soylemesı kolay kafaya takmaması da bır o kadar zor bebek soranları mı ıstersınız ısten cıktın calısmayacak
mısın dıyenlerı mı arzu edersınız o kadar bunalmıstım kı ınsanlardan kendımı eve kapattıgım da oldu bır muddet
kımseyle gorusmemeye gereksız acıklama yapmamaya da gayret ettım ama olmadı ben ıyıden ıyıye takmıstım
kafaya ıkımızde de sorun olmadıgını bıldıgım halde kendımden suphe etmeye basladım derken temmuz ayında
yneı bır ıse gırdım bebek falan cıktı bır ara aklımdan megerse hamıley mısım ıse gırdım gunum gectı bı test yaptım hamıleyım.
su anda 10 uncu haftadayız.guzel gunlerınız olsun stres yapmayın kendınıze rabbım vaktı saatı geldıgınde
nasıp edecektır hepımıze. forumdakılerı tanımasamda hepınıze dua edıyorum rabbım tez zamanda kavustursun meleklerınıze
bu minlet böyle işte evlendin aradan biraz zaman geçti başlıyolar hemen sanki hamile olsam saklıcam. hamile kalsam duymayan kalır mı acaba ?
ttlım sıkmayın o guzel canınızı ben gecen ekım ayında evlendım bız 3 ay korunduk
ben zannettım kı korunmayı bırakınca hamıle kalacagım ama nerede sebebsız bır tartısma sonucu
5 yıldır calıstıgım ıs yerınden ayrıldım ardından mahkemelık olduk mart ayına kadar suren bır streslı
soylemesı kolay kafaya takmaması da bır o kadar zor bebek soranları mı ıstersınız ısten cıktın calısmayacak
mısın dıyenlerı mı arzu edersınız o kadar bunalmıstım kı ınsanlardan kendımı eve kapattıgım da oldu bır muddet
kımseyle gorusmemeye gereksız acıklama yapmamaya da gayret ettım ama olmadı ben ıyıden ıyıye takmıstım
kafaya ıkımızde de sorun olmadıgını bıldıgım halde kendımden suphe etmeye basladım derken temmuz ayında
yneı bır ıse gırdım bebek falan cıktı bır ara aklımdan megerse hamıley mısım ıse gırdım gunum gectı bı test yaptım hamıleyım.
su anda 10 uncu haftadayız.guzel gunlerınız olsun stres yapmayın kendınıze rabbım vaktı saatı geldıgınde
nasıp edecektır hepımıze. forumdakılerı tanımasamda hepınıze dua edıyorum rabbım tez zamanda kavustursun meleklerınıze
hamile kalsan herkes duyar.. dogurursun sonra ara vermeden ikinci yap derler.. ikinciyi yaparsın olaki iki bebeginin cinsiyeti aynı olsun 3.yü yap farklı olsun derler. bitmez anacım bitmez..ben artık ne bayram ne akraba gezmesi hiç bşy yapmak istemiyorum sürekli bebek konusu açılıyor..sıkıldım vallaaa ne diyim:)
off az da olsa bi umudum vardı ama artık yok umarım bu ay bize sanş getirir kızlar... tez zamanda hamile kalırız bu miletin lafından kurtuluruz dicem ama çok zor.. RABBİM hayrlı hamilelik versin bizlere hepinize dua ediyorum canlarım....
boşver canım takma. gelecek ay inşallaah bızde hamıle kalırız. mılletı boşver. acaba dıyorum salat-ı tefrıcıye mı okusak hep beraber... ben RAbbımden İSticem.. RAbbım DArda Olanların Duasını KAbul Eder... İnş.. Bu ay Olacakkk Hep beraberrr.. HEpımıze Dua EDiyorum İNş en kısa zamanda evladımıza kavusuruzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?