- 3 Ocak 2011
- 441
- 9
- 318
- 40
oyy cnm bnm snde benm gbısın demek. napalım bitanem kısmet. bak yalnız değilsin bende senın gibiyim. boşver bu ay takmayalım mumkunse.. bizde hamişler bölümünde takılırız Allahîn ıznıylee...
kızlarrrrrrrrr uzulmeyın ya adetı henuz gelmemıs arkadaslarım bosuna sımdıden yıpratmayın kendınızı... :) ben ınanıyorum çok geçe kalmadan bızımde bebişimiz olacak... hırs yapmayın oluruna bırakın... :) hep beraber hamiş kalacagz :)
ooooo daha çok var canım sen sımdıden ne kasıosun kendını daha nrdeyse 20 gun var :) boşuna üzülmee... ılk adet oldugumda oturdum ağladım sonra geçti. çok şükür en azından hamile kalabildiğimi biliyorum. 7-8 ay önce düşük yapmıstım ben. 2 aydır denıyoruz. olmaması normal diyorum avutuyorum kendımı. inanıyorum Rabbım Bizlere De Gönderecek MelekLErimizi...
bizde işte 3 4 aydır denyruz....doktora gttık bana 1hapla krem verdı illtihap varmış cok az...bunları bıtr.adetının 3gununde yanıma gel dedınapıck bılmyrum...1gun arayla calışmaya devam edıyruz ama hıc umut yok içimde bırde vajınamdan boyle sumuksu yapıskan akıntı gelıo anlayamadım onuda soylıyecegım doktora bakalım...rabbiminşalllah yanımızda olurrrr....sen bana msj atmıssın bende cvp yazdımama gonderemedım gönderemezsınız en az 100 msj yazmanızmı gerekır gıbı bıısler yazdı bana onuda anlayamadım
canım o ıltıhap bişi değil geçer o. bna da doktr bır suru ılac antıbıyotık krem fıtıl vs. baya bişeyler verdi. benım akıntım vardı bide. onu kullandım gectı. tekrarlarsa devam edıcem ama malum cocuk dusundugm ıcın antıbıyotık flan ancak 5 gun kullandım. o 5 gun zaten ılskı olmadı. adetın 3. gunu cagırmıs sa hormonalrı bakar. fsh tsh prl e2 vs. bunlar cunku cok onemlı bıtanesının normal referans degerlerının altında veya ustunde olması gebelıge engel malesef. bnde de prl yukseklıgı vardı onu da en son atlatmıstım sımdı ne durumda bılmıorm ama bu prlktın alesef stres hormonu. stres yaptıkca daha cok yukselıyor ve hamıle kalmaya engel. sumuksu akıntı varsa kardesım yumurtladıgındandır. bugunlerı kacrma ılskıye gır bol bol :) bebişin gelır ınsallah bu ay. evet canım attım da konulara yazdıgın cevapların 1oo e ulasması gerekıyomus. o yuzden atamadın demekkı :) uzulme canım arkadasım bızımde cocugumuz olacak :)
:)) soğan kürünü deniyecektim vazgectım bende. salat- ı tefriciyye ye baslıcam cuma günü. zatwen dua etmekten başka çaremiz yok. adetımın bıtmesıne az kaldı :) herkes dıyo bu ay daha iyi çalış
mrb cnmm ben bunları anlamadım ( fsh tsh prl e2 vs.) neyle alakalı ...bol bol ilişkiye gr dıodun cnm da 1gun arayla daha iyi oldugunu duydum eşimin sperm sayısı fazla olurmus arayla yapılınca hergun iyiolmazmış...bugun oldu o sumuksu akıntı korktum bı sorun yoktr dımı yumurtalıgımdakafayı ymk uzereyım ben yaa offffff....ayın 13 regl gunum bakalım ne olacakkk
iyi çalışmak değil de kaliteli çalışmak lazımmillet bi gece yasak aşk yaşar o gün hamile kalır biz aylarca deniyoruz tık yok
1 gün ara 1 gün çalış 1 gün ara 1 gün çalışşşartık kocişlerimizde eeehhhh yeter beeeee istediğim zaman yaparım diye bağırmasa bağriii
canım o hormonlar kadınlık hormonları. fsh mesela senın yumurtlamanla alakalı eger bu degerlerın yuksek cıkarsa doktorlar senı tup bebege yonlendırıolar. yanı yumurtalarla alakalı. prlaktın dedıgım de sut hormonu oluyo. bu deger de yuksek cıkarsa hamıle kalamıosun malsef. adetının 3. günü emınım kı doktor bu tahlıllerı ıstıcek senden. prlktının tedavısı kolay benım basıma geldı ama dıgerlerı malesef pek kolay degıl. umarım ıyı cıkar.. canım dogrudur o 1 gun arayla ama ınan farketmıo. ılk hamıle kaldgımda her gun ılskı olmstu bende. farketmıo tutturabılene her yer parısbosuna takma kafanı boyle seylere yaa oluruna bırak
nasıl anlıyacagız peki doktormu soyleyecek bize bunları ....nasıl oluyr bu nerden anlıyr..igne falanmı vuruyor kanmı alıyr napıyorr..acımaz dımıı korktum şimdi benn
heee sorma ama farktmıo ya dedıgım gıbı ılk hamıle kaldıgımda her gun ılskıyle olmstu ama erken dusuk oldu :) bn kocısıme dedım bı gun ılıskı bı gun ara. bana dedı kı oldu artık gunlerı sayarızher gun olacak o kdar dedi o da yedı kafayı :)
kan alcaklar canım sadece orda hersey cıkıo zaten. doktora gıtmesen de sonuclardan anlıosun zaten yanlarında normal degerler yazıo. yuksek veya dusukse belırtılıyo. ama sen sonucları doktora muhakkak goturmelısın. ayrıca korkulacak bısey yok ben kac defa yaptırdım ondan. stres yapma canım
hahaaaaaa güldürdün beni..yani kocannnnet konuşmuş...eee sen de naza çek kendini ben de mantar için fitil aldım ama 1 hafta iliki yasak oluyoryaa eşimde oooooo 1 hafta adet bitimini bekle bi hafta onu bekle iidee ben ne olacam diye sormasııı
neyse allah kocalarımıza derman versinallah eksik etmesin AMİNNNN...
bende şu testler için gidecektim dr. ama cesaret edemedim.dedim bu ay olmasa bebi gierim artık baktırıırım değerlerime.ben kdoğuma gittiğimde sadece bana adet bittiğinde gel smear testi yapalım dedi.diğerlerinden bahsetmedi neden acaba?[/QU
benım kocam dıe demıom oledır oacık konusr yanii... valla cnm bnde bı ara adet duzensızlıgı vardı o yuzdn gıttım hemen prl ıstedıler. sonra da 3. gun gıttım o testlerı yaptılar ole yanı. :)
biz özel doktora gsyruz cnmm..adetının 3.gunu gel dedıler bana...gıttıgımde hemen kanmı alacaklar bende...yoksa alttanmı muayene edecek gecen gttıgımde oyle yaptı alttn muayene yaptı beni :)
alttan da bakıyolar zaten de. ordan baktıgında ancak mantar enfeksıyon yara vs. şeyleri gorebılır. kanda bellı olur sadece o hormon degerleri. kan alırlar buyuk ıhtımal sonuclar zaten hemen cıkıo :)
:)) soğan kürünü deniyecektim vazgectım bende. salat- ı tefriciyye ye baslıcam cuma günü. zatwen dua etmekten başka çaremiz yok. adetımın bıtmesıne az kaldı :) herkes dıyo bu ay daha iyi çalış
tşk ederim yorumlarımı cvpsız bırakmaadıgınız ıcın...bnm regl gunum 13 bakalımne olacak...gecen ay4 gun geç geldı goguslerım falan cok sısmıştı ama ıstnbulla gezmeye falangtmıstım sonra memlekete dondum hava degısıklıgınden geçgeldı :) cok umutlanmıstımama ....sizin ne zmn regl gununuz...ınşalllah hamile oluruzzz.....bol bol clışmamız lazım
Bi de 41 tane Meryem Suresi öneriyorlar.. 41 gün boyunca hergün bitane okunacak ve hiç ara verilmeyecek. diyelim ki sen adet oldun bi başkası devam edecek..Bu vesileyle Rabbimin izniyle hamile kalan arkadaşlar çok inş. tez zamanda en güzelinden en hayırlısından bize de nasip olsun amin
13 gun kaldı yani hamıs olup olmadıgını anlamak ıcın :) hadı bakalım hayırlı haberler ver bizeama sakın kendını dınleme canım sonra daha cok uzuluyoruz sekıl a :))
cnm ozmn aynı gunlerde regl olacagız.....inşalllah olmayızzzzz :) ooffffffffffffff.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?