Hayaller Yine Ekim Ayına Kaldı :(

merhaba arkadaşım,valla annemde 3 ay önce okudu bana 4444.bende namaz kılıp dua ediyorum.allah inşallah dualarımızı duyar.:26: dualarımızı geri çevirmez.

Aminnn Canım İNşallaahh... Soğan kürünü de mi denesek bılmıyorum ki... :26:

işnlh cnm bnde dua ediyorum hepimize... hamile kalmk istiyosak hiç bişeyi kafamıza takmıcaz Allahın izniyle bizimde en kısa zamanda bebişimiz oluck ben buna inanıyorum Rabbimden isteyince o verir biliyorum..

işnlh cnm bnde dua ediyorum hepimize... hamile kalmk istiyosak hiç bişeyi kafamıza takmıcaz Allahın izniyle bizimde en kısa zamanda bebişimiz oluck ben buna inanıyorum Rabbimden isteyince o verir biliyorum..

beklemek ne kadar zor arkadas yaa :) adet ol adet bıtmesını bekle. adet bıtsın yumurtlama bekle. yumurtlama bıtsın bu sefer de adetı bekleme yıne en bastan hamıle psıkolojılerını yaşa... off anaam offf sanırım bu psıkolojı benı delırtecek..

Insalllah rabim hepinzw bir bebis nasip eder ben 5 haftalik oldum ins duam tutar sizinde olur opmm uzulmeyin lutfen

evet cnm beklemek cok zor ...bende regl olacagım günü beklıyrum bakalım ....ama hıc aklımdn cıkmıyr bu bebek konusu....rabbim yanımızda olsun inşallllah.... :)

Kızlarrr ben de bugün regl oldumm Bakalım ekimde mutlu sona ulaşabilecek miyiz???? Çok sıkıldım artık yaaaa

Kızlarrr ben de bugün regl oldumm Bakalım ekimde mutlu sona ulaşabilecek miyiz???? Çok sıkıldım artık yaaaa

oyy cnm bnm snde benm gbısın demek. napalım bitanem kısmet. bak yalnız değilsin bende senın gibiyim. boşver bu ay takmayalım mumkunse.. bizde hamişler bölümünde takılırız Allahîn ıznıylee...

ekim 14 cnmm.....suan çalımalara devam ediyruzz....yumurtlama gunu fln bılmyrum 1gun arayla devamedıyruz ama yıne hıç bır umudum yok... son 5 aydır aynııı

ooooo daha çok var canım sen sımdıden ne kasıosun kendını daha nrdeyse 20 gun var :) boşuna üzülmee... ılk adet oldugumda oturdum ağladım sonra geçti. çok şükür en azından hamile kalabildiğimi biliyorum. 7-8 ay önce düşük yapmıstım ben. 2 aydır denıyoruz. olmaması normal diyorum avutuyorum kendımı. inanıyorum Rabbım Bizlere De Gönderecek MelekLErimizi...

Allah'ım bu gerçekten zor bir imtihan.. Ben de 4 aydır istiyorum ama şimdilik bişey yok bu ay için çok umutluydum galiba olacak diyordum. Daha 4 gün var adetime.. her adet öncesinde genelde çok uykum gelmeye başlar ve hatta ara ara başım döner ve 10 dakika önce de başım döndü Allah büyük vereceği zamanı biliyordur.. İnş. en kısa sürede olur :93:

bnde ona şükrediyorum cnm en azından hamile kaldım diyorum bnde 1 şubatta 7 haftalıkken düşük yapmıştım canım bnde aynı senin gibiyim bu 3. ayım deniyoruz hala 8 ekimde regl olmam lazım bakalım hyrlısı gerçi dktora gttim bir kaç güne adet olrsun dedi anlamdm bişey ama neyse olrsam ekim de devam yine olmazsam da hakkımda hayrlısı...

cnm şmdiden kndini üzme az kalmış bekle bakalım blkide adet olmayacaksın... stres yapma rabbim hiç beklemediğimiz anda büyük süprizle karşılaştıracak bizi inanıyorum ben buna :)

kızlarrrrrrrrr uzulmeyın ya adetı henuz gelmemıs arkadaslarım bosuna sımdıden yıpratmayın kendınızı... :) ben ınanıyorum çok geçe kalmadan bızımde bebişimiz olacak... hırs yapmayın oluruna bırakın... :) hep beraber hamiş kalacagz :)

benimde bugün geldi adetim :84:

insan bu kadar mı duygularıma tercüman olur...aynı ben de senin gibi düşünüyorum...adetimim bugün bitti 33 günde 1 adet oluyorum bir de şimdi bir de yumurtlama beklicezzz yumurtlama bitsin ay dicem adetime şu kadar gün var kan testi yaptırsam falan dicemmm offff.ben bu ay deniycek soğan kürünü bu arada

:)) soğan kürünü deniyecektim vazgectım bende. salat- ı tefriciyye ye baslıcam cuma günü. zatwen dua etmekten başka çaremiz yok. adetımın bıtmesıne az kaldı :) herkes dıyo bu ay daha iyi çalış

slm arkadaşlar biz de ikinci çocuk için denemelere başlamıştık ama malesef bugün malum adet oldum.hayırlısı demek lazım arkadaşlar vardır elbet bi vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…