- 23 Temmuz 2017
- 14
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mihrimah95
Merhabalar. Bir konu hakkında çevremden o kadar tepki alıyorum ki acaba yanlış mı düşünüyorum diye kendimi sorgulamaya başladım ve fikirlerinize ihtiyacım var. 22 yaşında iyi bir üniversitede mimarlık öğrencisiyim ve şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Olmamasının sebebi de şu; kafama göre birisini bulamadım. Neyse konu tam olarak bu değil. Mesela şu anki eşiyle tanışmadan önce bikini, kısa şortlar giyen bir arkadaşım artık eşinin isteğiyle mayo ve daha kapalı şeyler giydiğini söylüyor. Ya da kızın erkek arkadaşlarıyla, erkeğin kız arkadaşlarıyla görüşmeyi kestiklerini duydum kaç kişiden. Birbirlerinden izin alma konusuna hiç girmiyorum. Evde babası, eşi var diye sevgililerinden, arkadaşına ev ziyareti için izin alamayan tanıdıklarım var ya.
Bense bu konularda böyle düşünmüyorum diye çok rahatsın, erkekler böyle kızları ciddiye almaz gibi tepkiler alıyorum. Büyük konuşuyormuşum. Bunları yazarken bunaldım resmen ya. Normal mi böyle şeyler? Ben mi çok abartıyorum? Gerçekten sevgili, eş demek bu demek mi? Kafama uygun birisini bulamama sebeplerimden birisi de bu. Kiminle görüşsem daha en başında bu tarz şeyleri ima ettiler çünkü. Ben istiyorum ki ailesinden bağımsız olsun, onlarla kalmasın, evlenmeden birlikte yaşayıp birbirimizi daha iyi tanıyalım. Çok mu hayal dünyasında yaşıyorum acaba? Fikirlerinizi çok merak ediyorum gerçekten.
Bense bu konularda böyle düşünmüyorum diye çok rahatsın, erkekler böyle kızları ciddiye almaz gibi tepkiler alıyorum. Büyük konuşuyormuşum. Bunları yazarken bunaldım resmen ya. Normal mi böyle şeyler? Ben mi çok abartıyorum? Gerçekten sevgili, eş demek bu demek mi? Kafama uygun birisini bulamama sebeplerimden birisi de bu. Kiminle görüşsem daha en başında bu tarz şeyleri ima ettiler çünkü. Ben istiyorum ki ailesinden bağımsız olsun, onlarla kalmasın, evlenmeden birlikte yaşayıp birbirimizi daha iyi tanıyalım. Çok mu hayal dünyasında yaşıyorum acaba? Fikirlerinizi çok merak ediyorum gerçekten.