- 23 Temmuz 2017
- 14
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mihrimah95
Haklısınız ben de o yolda ilerlemek istiyorum ama bütün arkadaş çevrem böyle düşünen insanlarla dolu. Hal böyle olunca istediğim kafa yapısında biriyle tanışamıyorum ve umutsuzluğa, korkuya kapılıyorum malesefHayal değil ama insanların eleştirmeyi sevdiği türden=)
Ben de senin gibiydim, evlendim de barklandım da
Ha 20 li yaşlarda asla düşünmedim evliliği, 36 da evlendim
Hayatımda kimseden izin almadım ama Türk toplumunun gerçekleri var, özgürlüğüm için bedel ödedim mi ödedim
İsteğimi giydim, istediğim yerde gezdim, vücudumla ilgili kararları kendim verdim ama şunu bil ki hayatın temeli çok çalışmak , ayaklarını sağlam basmak. 22 yaşımdayken beni eleştirenler 35 de eteğimi öptüler gencinden yaşlısına. 40 yaşındayım şu an dolu dolu, yaşadığım hiç bir şeyden pişman olmadım çok şükür, tutuculuğuyla , kadını ezmesiyle bilinen çok kalabalık aileye mensup bir adamla evlendim. Hatta ilk 1,5 yıl birlikte yaşadık. Onu ve beni çok eskiden tanıyan ortak arkadaşlarımız var, herkes hayretle bakıyor nasıl anlaşır bunlar diye, hayatta her zaman ne istediğini bileceksin ve karşındakine açık olacaksın, olduğundan başka birine dönüşmek hayatta insanın yaşayabileceği en büyük başarısızlıktır bence. İnsanları dinleme, onlara uymaya çalışma, kendi dünyanı kur ve ilerle

Son düzenleme: