Saçmalamışlar yahu
Ben üst eğitim ve gelir düzeyindenim öyle bir şey yok. Aksine, iyi eğitimli insanlar saçmalıktan uzak durmayı tercih ediyor. Bizim ülkede iyi eğitimli insan sevilmez zaten, varoş seviciliği var. Eğitimli insan kibar olur, aklı başında olur, insana hayvana ağaca değer verir, doğayı korur. Varoş tiplerin attığı saçma sapan iftiralara kanmayın.
Çomarlar kıskanıp iftira atmışlar kısacası yok öyle bir şey. Cahilliğin yüceltilmesini de ayrıca toplum için tehlikeli buluyorum.
Açın bakın 3. sayfa haberlerini 6 çocuğunu bırakıp 3 çocuklu komşuya kaçtı, işten erken dönünce karısını aşığıyla bastı vb haberlerde hiç avukat, mühendis, doktor var mı?
Ankara'nın üst gelir gruplarının oturduğu semtlere Çukurambar'a, Beysukent'e, Çayyolu'na gidin bakın bana inanmıyorsanız, insanlar rahat, sakin, modern, çok sayıda köpek sahibi insan var, huzurlu şekilde aileleriyle yaşıyorlar. Taciz, tecavüz haberleri buralardan değil, Sincan gibi alt gelir gruplarının yaşadığı yerlerden çıkıyor daha çok.
Çok gençsiniz konu sahibesi. Okuyun, araştırın, master yapın, kendinize yatırım yapın, her söylenene de inanmayın. Eğitim de bilgi de güçtür, kolay yoldan para kazanma peşinde uyanık geçinen varoş tiplere de inanmayın.Sevgiler:)