• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerde mi yaşıyorum acaba?

Saçmalamışlar yahu

Ben üst eğitim ve gelir düzeyindenim öyle bir şey yok. Aksine, iyi eğitimli insanlar saçmalıktan uzak durmayı tercih ediyor. Bizim ülkede iyi eğitimli insan sevilmez zaten, varoş seviciliği var. Eğitimli insan kibar olur, aklı başında olur, insana hayvana ağaca değer verir, doğayı korur. Varoş tiplerin attığı saçma sapan iftiralara kanmayın.

Çomarlar kıskanıp iftira atmışlar kısacası yok öyle bir şey. Cahilliğin yüceltilmesini de ayrıca toplum için tehlikeli buluyorum.

Açın bakın 3. sayfa haberlerini 6 çocuğunu bırakıp 3 çocuklu komşuya kaçtı, işten erken dönünce karısını aşığıyla bastı vb haberlerde hiç avukat, mühendis, doktor var mı?

Ankara'nın üst gelir gruplarının oturduğu semtlere Çukurambar'a, Beysukent'e, Çayyolu'na gidin bakın bana inanmıyorsanız, insanlar rahat, sakin, modern, çok sayıda köpek sahibi insan var, huzurlu şekilde aileleriyle yaşıyorlar. Taciz, tecavüz haberleri buralardan değil, Sincan gibi alt gelir gruplarının yaşadığı yerlerden çıkıyor daha çok.

Çok gençsiniz konu sahibesi. Okuyun, araştırın, master yapın, kendinize yatırım yapın, her söylenene de inanmayın. Eğitim de bilgi de güçtür, kolay yoldan para kazanma peşinde uyanık geçinen varoş tiplere de inanmayın.Sevgiler:)
yani ben de Istanbullu olduğum için Bağcılar Beşiktaş arasındaki gibi bir farktan bahsettiğinizi anlıyorum az çok. Okulum ve yaşadığım yer de Bağcılar'ı aratmayan yerlerde olduğu için tek çarem okulu bitirip bu civardan uzaklaşmak sanırım. o_O

bişey söyleyeyim mi,
evlendikten sonra karısının giyimine/gezmesine karışan erkeklerin yarısı ele güne maço görünmek için, diğer yarısı da evlendikleri kadınlar böyle şeylerden hoşlandığı için karışıyor,
yoksa erkekler hemcinslerimizden daha farkında, kadının diz kapağının ya da omzunun görünmesinin bişey ifade etmediğinin.
o kadıncıklar kendilerini kandırsınlar "kocişkoşkom beni seviyor gözünden sakınıyor, aslağğğ dirsekten yukarımı göstertmez" diye, gerçekten seven erkek karısının seçimlerine her şeyiyle saygı duyar.
zaten aksi olsa plajlar bikinili evli kadınlarla dolup taşmazdı, onların kocası ne? sadece toplum baskısını sallamayıp huzuru seçen adamlar işte.
savunma olarak "onlar erkeklerin zihniyetini bildiği için bize karışıyorlar ben de hak veriyorum" diyorlar mesela. kişi kendinden bilirmiş işi. sapıkla evlendim demenin hafifletilmiş versiyonu gibi geliyor bana ne biliyim

Sende kendimi gördüm konu sahibi.

Bende senin yaslarinda ayni seyleri duyuyordun. Bende senin gibi süphe duymaya baslamistim "acaba onlar haklida benmi hayalperestim". Ve hic onlarin dedigi cikmadi. Ben "beni kiskaniyorlar yeaagh" havasini sevmem fakat o tip kizlar cidden kiskaniyor. Onlar tek elde ettigi sey evlenmek oluyor. Hali ile sadece onun ile hava atip, seni aklinca ezmeye calisiyorlar.

Cünkü sen kültürlü bir kizsin. Hayatinda evlilikten cok daha fazla sey elde edeceksin. Sen iyi yerlerde calisacaksin, gezeceksin, hatta onlar gibi maco bir erkek ile sevgili bile olmuyorsun ki kalmis evlenmek. Ve ondan dolayi kiskaniliyorsun. Onlarda biliyor aslinda hayatlari hayat olmadigini, hali ile herkesin ayni batakliga girmesini istiyorlar.

Su an evliyim ve hic izin almadim, beraber evi temizliyoruz, her anlamda beraber bebege bakiyoruz, istedigim zaman annemlere, arkadaslarima giderim,.. Asla birsey demez. Yeterki sen mutlu ol der hep.

O tür kizlara dinleme sen. Kendi yolunu ciz, ufkunu hep genis tut ve zaman ile tam istedigin bir kisi zaten karsina cikar canim. Sen bu yasta sadece egitimini ve calisip gezmeyi düsün. Gerisi corap sökügü gibi gelir.

eşimden önce çok sevgilim oldu. bir tanesi ne giyimime, ne arkadaşlarıma, ne yaptığıma ettiğime karışmadı. ben mi çok şanslıyım yoksa kendime göre olmayanı direk itiyor mu bünyem bilemedim. eşimin ablası evleneceği zaman elbise seçerken eşimle geldim diye yardımcı olan bayanlar hep dekoltesiz kıyafetler göstermişlerdi de eşim benim karım dekolte giymeyi sever bunları boşuna göstermeyin deyince kadının yüzü yumruk yemişe dönmüştü. o zaman ilk defa şahit olmuştum bu duruma. çevremde de çok yok demekki öyle insanlar. seçimlerle alakalı bu ilişki düzeni galiba. bizim kadınımızda seven erkek kıskanır diye bir algı olduğundan kocası kıskanmasada o döngüye girenler var.

Ben sevgilimle ilkkez tatile çıktığımda (sevgilim AŞIRI kiskanc) akşam mini bi elbise giyecektim. Zaten getirdigim tüm giysiler popomun dibine kadardi. Bana bunumu giyeceksin dedi. Sok oldum iki dakika yuzune baktim. Tatile gelmişim carsaflami gezicem. Okadar sasirdimki. Birsey demeden oturdum tv izledim. Bes dk sonra anladi hatasini. Valizi acti aaa askim bak bunun rengi çok güzel dedi arkası açık bi elbise çıkardı. Bunu giy çok yakışır dedi :halay:Dahada karışamadı. Nasıl başlarsa öyle devam eder. Tavrini koy baştan herşey istediğin gibi ilerlesin.

Sende kendimi gördüm konu sahibi.

Bende senin yaslarinda ayni seyleri duyuyordun. Bende senin gibi süphe duymaya baslamistim "acaba onlar haklida benmi hayalperestim". Ve hic onlarin dedigi cikmadi. Ben "beni kiskaniyorlar yeaagh" havasini sevmem fakat o tip kizlar cidden kiskaniyor. Onlar tek elde ettigi sey evlenmek oluyor. Hali ile sadece onun ile hava atip, seni aklinca ezmeye calisiyorlar.

Cünkü sen kültürlü bir kizsin. Hayatinda evlilikten cok daha fazla sey elde edeceksin. Sen iyi yerlerde calisacaksin, gezeceksin, hatta onlar gibi maco bir erkek ile sevgili bile olmuyorsun ki kalmis evlenmek. Ve ondan dolayi kiskaniliyorsun. Onlarda biliyor aslinda hayatlari hayat olmadigini, hali ile herkesin ayni batakliga girmesini istiyorlar.

Su an evliyim ve hic izin almadim, beraber evi temizliyoruz, her anlamda beraber bebege bakiyoruz, istedigim zaman annemlere, arkadaslarima giderim,.. Asla birsey demez. Yeterki sen mutlu ol der hep.

O tür kizlara dinleme sen. Kendi yolunu ciz, ufkunu hep genis tut ve zaman ile tam istedigin bir kisi zaten karsina cikar canim. Sen bu yasta sadece egitimini ve calisip gezmeyi düsün. Gerisi corap sökügü gibi gelir.
siz kendinizi gördüyseniz umarım ben de okurken geleceğimi okumuşumdur :KK22:

bana kıskanmaktan ziyade sanki olana razı olmak gibi geliyor bu tarz şeyler, aslında korkum da bir yönden bu. herkes en iyisinin hayalini kurar sonra birisi çıkar karşına hayalindeki gibi sanarsın ama olmayınca demek ki herkes böyle deyip olduğuyla idare edersin gibi. ben de bir gün korkularıma yenik düşerek pes edip olana razı olmaktan korkuyorum. çünkü çevrem böyle :(

savunma olarak "onlar erkeklerin zihniyetini bildiği için bize karışıyorlar ben de hak veriyorum" diyorlar mesela. kişi kendinden bilirmiş işi. sapıkla evlendim demenin hafifletilmiş versiyonu gibi geliyor bana ne biliyim

bu kısıtlamalar, sapık erkeklerin zihniyetiyle alakalı olsa, hemcinslerinin açığa da çarşaflıya da, erkek çocuğuna da, ördeğe, tavuğa, damacanaya da hallendiklerini kabullenerek, dünyadan soyutlanıp bir ıssız adada yaşamaları gerekirdi, zira sadece karıları değil kendileri de tehlikede :KK70:

yani evet kişi kendinden bilir işi diyip yansıtma kullanabiliriz ama bu arguman bile yetersiz kalıyor, adamın karısını giysi ya da gezmesini kısıtlayarak koruyabileceği bir dünyada yaşamıyoruz.

inan mezun olup çalışmaya başladıktan sonra çevrende böyle tipler görmeyeceksin,
mesela kaş, kalkan, kaputaş taraflarına git, genelde eğitim seviyesi yüksek, aydın insanlar takılır oralara, kadınlar bikinileriyle (ya da istedikleri deniz giysileriyle) uzanıp kitabını okur, eşleri onlara eşlik eder, sessiz huzurlu düzgün bir tablo izlersin.
sonra az git adrasan tarafına, ya da çık kuzey egenin bazı yörelerine, bir de ordaki tabloyu izle, çok değer verdiği karısını denize sokmayan ama kalk karpuz kes kız diye herkesin içinde kafasına vuran bir yandan da memeleri yeni çıkmış 13-15 yaşında kızları dikizleyip şeyini sıvazlayanlara bak.
hangisi daha erkek sen karar vereceksin, seçimini de ona göre yapacaksın.

Bu yazdiklariniz kisiden kisiye degisir.. Ben esimin gitmemi istemedigi bir yer olursa makul da bir sebep sunarsa gitmem. Ya da bunu giyme biraz kisa derse giymem dikkate alirim. Ama bir baskasi oyle bir istekte bulunmayabilir yada karsi taraf kabul etmeyebilir. Kendi yapiniza gore birini bulabilirsiniz diye dusunuyorum

Back
X