Hayat Ağacı Kanal D

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
20 Eylül Pazartesi 14:00
Her başlangıç yeni bir yolculuğu müjdeler. Her yolculuk yeni hikayeler getirir peşinde. Kökleri derinlere, dalları gökyüzüne ulaşır. Kimi yaprakları canlı, kimi yaprakları hazan mevsiminde. Tıpkı hayat gibi. Gelin biraz soluklanalım, bir ağacın gölgesinde dertleşelim. Gülerek, ağlayarak,eğlenerek… Yakında Hayat Ağacı’nda…...

Son düzenleyen: Moderatör:
iclal.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
bence güzel bir program olur ben iclal aydını da yaptığı programları da çok beğeniyordum. yayın saati de çok uygun olmuş...
bence seyredilir....

neden böyle yazdın
merka ettim tersledimi ki seni

Tüyap'ta imza gününde karşılaştık..İclal Aydın'ı gerçekten çok severdim..
Sadece bana değil kitaplarını imzalatan hayranlarına o kadar ilgisiz ki burnu havalarda bir tip anlayacağınız..Tv göründüğü gibi değil yani...

tüyap'ta imza gününde karşılaştık..iclal aydın'ı gerçekten çok severdim..
Sadece bana değil kitaplarını imzalatan hayranlarına o kadar ilgisiz ki burnu havalarda bir tip anlayacağınız..tv göründüğü gibi değil yani...

ya öylemi
ilginç...
tmm insan herdaim güleç yüzlü olacak die birşy yok ama sanatçılar ne olursa olsun hayranlarına karşı öyle olmak zorundalar

ya öylemi
ilginç...
tmm insan herdaim güleç yüzlü olacak die birşy yok ama sanatçılar ne olursa olsun hayranlarına karşı öyle olmak zorundalar

Kesinlikle katılıyorum bizde hepimizle ayrı ayrı ilgilensin diye beklemiyorduk en azından merhaba hoşgeldiniz veya bir iki güzzel kelimeydi.Her sanatçının hayranı böyle bir tepki karşsında dumura uğrardı..

çok konuşuyor yaaa ama hoş aklı başında bir kadın çok da tatlı inşallah devamı olur

Back
X