Hayat ailesiz olur mu :((((((((((

Tesekkur. Ederim. Bu konuya üzülmekten sagligimi kaybettim nerdeyse. Hersey farkli olsaydi keske. Insanlar telefon elinde hep kontak halinde ailesiyle. Beraber tatiller yemekler dugunler. Ben bunlari yabancilarla yapamamki
Bazen biz çok istesekde karşı taraf hep negatifse olmuyor olmuyor bende yıllarca amcamın kızlarınla çok istedim içli dışlı samimi olalım ben adım attıkça onlar hep geri adım attı onlar kaçdıkça ben kovaladım en yurtdışına geldim bunlar beni arar oldu yaaa hepimiz büyüdük olgunlaşdık yada uzakda olunca tatlı oldum :KK53:dediğim gibi kimiside yaklaşmıyor çabana karşılık vermiyor onun için üzme kendini :KK54:

Bazen biz çok istesekde karşı taraf hep negatifse olmuyor olmuyor bende yıllarca amcamın kızlarınla çok istedim içli dışlı samimi olalım ben adım attıkça onlar hep geri adım attı onlar kaçdıkça ben kovaladım en yurtdışına geldim bunlar beni arar oldu yaaa hepimiz büyüdük olgunlaşdık yada uzakda olunca tatlı oldum :KK53:dediğim gibi kimiside yaklaşmıyor çabana karşılık vermiyor onun için üzme kendini :KK54:

Evleniptemi geldin yurd disina

Huzur vermiyorlarsa, onlarsız da olur neden olmasın. Aksine, hayatınızdan çıkarmazsınız, mutsuz olursunuz.

Ben yapamam sahsen ailem akrabalarim hayatimda olmadan.kalabalik ve buyuk bir aileyiz ve birbirimize cok bagliyiz.bazen kizdigim elestirdigim yanlari yok mu var,ayni sekilde onlarin da bende elestirdigi seyler vardir illaki.ama ne zaman ki basima kotu bi sey gelsin hepsi de yanimdadir ve o zaman ki yasadigim mutluluk paha bicilemez.iyi ki diyorsun iyi ki varlar...
Ben ailemi de akrabalarimi da hatalariyla ve kusurlariyla seviyorum rabbim hic birisinin de yoklugunu gostermesin..
Senin yasadigin olay da eger tazeyse zamana birakin.affedilmeyecek bi durum yoksa tabii.

Ben yapamam sahsen ailem akrabalarim hayatimda olmadan.kalabalik ve buyuk bir aileyiz ve birbirimize cok bagliyiz.bazen kizdigim elestirdigim yanlari yok mu var,ayni sekilde onlarin da bende elestirdigi seyler vardir illaki.ama ne zaman ki basima kotu bi sey gelsin hepsi de yanimdadir ve o zaman ki yasadigim mutluluk paha bicilemez.iyi ki diyorsun iyi ki varlar...
Ben ailemi de akrabalarimi da hatalariyla ve kusurlariyla seviyorum rabbim hic birisinin de yoklugunu gostermesin..
Senin yasadigin olay da eger tazeyse zamana birakin.affedilmeyecek bi durum yoksa tabii.

Cok sanslisin.

Ne güzel.. ben bekarim henuz belkide bu yüzden böyle yanlizim
Evet olabilir benim can yoldaşım kızım valla nasıl bir yalnızlık çekip Rabbime yalvardıysam 15 hanelik aile gibi çene var kızımda:-)bazı akşamları gözlerinin içine bakıyorum uyusada dinlensem diye :KK66:

boşver canım üzülme , zmana bırak..
benm de bi kaçık suda boğasımın geldiği birieleri va r aşırı yakın bağım olan

Tıpkı onlar gibi senin de eşin ve çocukların olacak. İşte ailen de onlar olacak. Huzursuzluk veren yeğen ve kardeşleri ben de hayatımdan şutladım. Kafam çok ama çok rahat etti. Senin mutsuzluğunu isteyen,içleri fesatlık ve kötülük dolu tipleri daha ne kadar kendimi kandırarak hayatımda tutacaktım ki? Bu tipleri hayattan atmak en büyük güç ve cesaret bence.

Asıl insanın akrabası etrafında olmadan hayat daha güzel.
Ne de olsa akraba diye kendilerinde her türlü hadsizliği hak görürler, her türlü karışmaya çalışırlar.
İnsana ne bela gelirse en yakınlarından gelirmiş.
Benim öyle arkadaşlarım var ki kardeşimden yakın.
Hayatınızdan çıkardıysanız en iyisini yapmışsınızdır.
Bu akraba merakı beni gerçekten öldürüyor.

Harika.. yanlizligini almistir
Aynen bide tatlı birşey bi görsen daha az önce türkçe ne sorsam cevap veriyor her cevabın sonuna ben anlamıyor türkçe ingilizce konuş diyor cadıııı işine gelmeyince anlamıyor ayağına gidiyor

Asıl insanın akrabası etrafında olmadan hayat daha güzel.
Ne de olsa akraba diye kendilerinde her türlü hadsizliği hak görürler, her türlü karışmaya çalışırlar.
İnsana ne bela gelirse en yakınlarından gelirmiş.
Benim öyle arkadaşlarım var ki kardeşimden yakın.
Hayatınızdan çıkardıysanız en iyisini yapmışsınızdır.
Bu akraba merakı beni gerçekten öldürüyor.
Akraba degilki. Yakin aile diyim kendi ailem

Back
X