Ben göremedim galiba okuduğum zamanlarda rahmetli beyefendiyi de anarak okuyacağım Allah'ım kabul etsin23 Mayıs yazmış ama.
Ben göremedim galiba okuduğum zamanlarda rahmetli beyefendiyi de anarak okuyacağım Allah'ım kabul etsin
bir de aslinda esinin ismini bilip ona gore okusak daha iyi sanirim..
Tabi cnm bir gün önce bana yazarsanız daha iyi olur şimdi parça parça olmasın sağolunO zamana kadar okuduğumuz kadar okusak öyle bildirsek olur mu?
eşimin adı Halil di sağolun dualariniz içinbir de aslinda esinin ismini bilip ona gore okusak daha iyi sanirim..
ben Allah izin verirse yarin 1 tane okurum.. Allah gani gani rahmet eylesin.. sizlerin acisini dindirsin, sizi cennet bahcelerinde beraber eylesin..Tabi cnm bir gün önce bana yazarsanız daha iyi olur şimdi parça parça olmasın sağolun
eşimin adı Halil di sağolun dualariniz için
Bugün çok mu alınganım yoksa herşey üst üstemi geldi bilmiyorum oğlumun arkadaşları akşam yemeğini ahmetlerde yiyeceğiz demiş oda ardalar bizde yemek yiyecek demis oğlumda bana soyledi bende yoktur öyle bişey dedim inanmazsan sor annesine dedi bende onlar ailecek yiyeceklerdir olsun dedim ee bizi niye çağırmıyorlar dedi bende annecim babalarıda olacak bizim ne işimiz var dedim bu arada baya samimi arkadaşlarım akşam arkadaşı aradım yanlış anlama beni çocuklar böyle bi konuşma yapmış nolur oğlumun yanında bi daha yapmasinlar dedim oda eee söyleseydin onuda alırdım dedi oğlumu alsalar kızımda gitmek isteyecek kızım yaşlarında kızlarıda var oğlum çok icerlemiş tekrar tekrar sordu gitmislermi anne diye neyse daha sonra dedesiyle tartıştı oglum babasının ölümünden sonra bugüne kadar ilk defa dedesi bağırdı suçsuz olduğu halde kızım tv dolabının menteşesini çıkarmış ben size kaç kere oynamayın demedim mi bak kırdınız işte diye elinide kaldırdı ama vurmadı oda ben yapmadım kardeşim yaptı zaten siz herseyi benden biliyorsunuz diye bağıra bağıra çıktı dışarıya of offf nasıl baş edeceğim bilmiyorum..
Melis hn sizin yasadıklarınızı yasıyorum ve hep oğluma şunu diyorum babası yada annesi olmayan tek çocuk sen değilsin bazılarının hem annesi hem babası yok, senın teyzelerın amcaların var bazılarının o da yok o zaman biraz sakinleşiyo misafirlik konusunun aynısını bende yasadım biz ailecek görüşüyoruz yalnış anlama dediler içim ezildi, biz aile değilmiyiz artık sayılmıyor muyuz? Beni kimse anlamıyor çok ızdırab çekiyorum, çocugum da 8 yasında bende 12 gun içinde kaybettim aşkımı. 2 gün yoğun bakım sonra hastane yolundayken acı çalan telefon. Aylardır o günü yasıyorum. Çocugum çok küçük nasıl söylerim Allahım niye dualarımı kabul etmedin diye haykırışım cuma günü lösemi dediler cumartesi sabah bıraktı gitti sessizce uyurken.psikologlar ilaçlar vs vs ama şunu anladım ki sen güçlü olmak zorundasın seçenegin yok, çocuk karşısında güçlü olmazsak hep korkak büyür çünkü onların önündeki tek model biziz. Okul yolunda, iş yolunda, gece yatarken gözyasım dinmiyor bazan yakalanıyorum annecim zor günlermi geçiriyoruz, babam öldü biz artık fakirmiyiz vs vs bi sürü soruMelis hn
Dedikleriniz çok doğru bizi ne kadar anlayabilirlerki sadece anlıyorum tamam geçecek diyebiliyorlar seni benden beni senden anlayacak yok gerçekten gün geçtikçe dahada zorlaşıyor yaşam alışırsın diyorlar ama alısamıyorsun her perşembe ikindiden sonra ziyaretine gidiyorum konuşuyorum rahatlıyorum yada kendimi rahatlamis hissetmek istiyorum bilemiyorum of offf ne desem boşMelis hn sizin yasadıklarınızı yasıyorum ve hep oğluma şunu diyorum babası yada annesi olmayan tek çocuk sen değilsin bazılarının hem annesi hem babası yok, senın teyzelerın amcaların var bazılarının o da yok o zaman biraz sakinleşiyo misafirlik konusunun aynısını bende yasadım biz ailecek görüşüyoruz yalnış anlama dediler içim ezildi, biz aile değilmiyiz artık sayılmıyor muyuz? Beni kimse anlamıyor çok ızdırab çekiyorum, çocugum da 8 yasında bende 12 gun içinde kaybettim aşkımı. 2 gün yoğun bakım sonra hastane yolundayken acı çalan telefon. Aylardır o günü yasıyorum. Çocugum çok küçük nasıl söylerim Allahım niye dualarımı kabul etmedin diye haykırışım cuma günü lösemi dediler cumartesi sabah bıraktı gitti sessizce uyurken.psikologlar ilaçlar vs vs ama şunu anladım ki sen güçlü olmak zorundasın seçenegin yok, çocuk karşısında güçlü olmazsak hep korkak büyür çünkü onların önündeki tek model biziz. Okul yolunda, iş yolunda, gece yatarken gözyasım dinmiyor bazan yakalanıyorum annecim zor günlermi geçiriyoruz, babam öldü biz artık fakirmiyiz vs vs bi sürü soruevet hayat devam ediyor kısaca, ama nasıl ? Onu sadece yaşayan biliyor gerisine de hikaye gibi geliyor. Derdimi ancak yasayan anlar etrafınızdakiler akrabalar eş dost kardeş kim olursa olsun anlamaz 40 ı gecınce herkes dagılır gıder bikaç kişi kalır sizi hiç bırakmayan. Ben benimle aynı duyguları acıları yasayan insanlarla görüşmeyi çok istedim ama kimse yok anlamaz babanızda olsa, o çocuga bagırdıgında sizin ne hissettiğinizi. Ben eniştem ve ablamla görüşmüyorum sırf bu yuzden. Allah yardımcımız olsun söylenecek söz yok
Dedikleriniz çok doğru bizi ne kadar anlayabilirlerki sadece anlıyorum tamam geçecek diyebiliyorlar seni benden beni senden anlayacak yok gerçekten gün geçtikçe dahada zorlaşıyor yaşam alışırsın diyorlar ama alısamıyorsun her perşembe ikindiden sonra ziyaretine gidiyorum konuşuyorum rahatlıyorum yada kendimi rahatlamis hissetmek istiyorum bilemiyorum of offf ne desem boş
Allahim guc kuvvet versin.. o kadar agladim ki.. Allah evlatlariniza omur size dayanma gucu versin.. mekani cennet ruhu sad oksun esinizin.VAKİTSİZ ÖLÜM
Vakitsiz ölüm diyorum, çünkü gerçekten vakitsiz ölüm. Bir baş ağrısı ne olabilir ki o baş ağrısı bir hafta önce başlayan baş ağrısı. Son cuma günü iyice şiddetlenen bir baş ağrısı. O cuma gecesi sabaha kadar Le ilehe illallah diye inleyen sevdiğim. Cuma günü bize dedilerki beyin boşluğunda genişleme bizde birbirimizle dalga geçtik ya kafan büyüyor ya beynin küçülüyor diye nereden bileceğiz ki hidro sefaliyi. Meğer beyin odacıklarında su toplamasıymış. Cumartesi sabahı dr muz geldi ameliyathane hazırlanıyor hemen alıcam dedi. Allah'ım çok mutlu olduk iyileşecek diye. Bir süre sonra dr geldi bize açıklama yapmaya birşeylerin ters gittiğini anladım hemen kolonun arkasına geçtim. Dr konuşmaya başladı burada ameliyat edemem beyninde tümör var kan değerlerinde enfeksiyon var dedi. Hemen başka hastaneye gidin dedi bizde hemen dediği hastaneye gittik orada sil baştan tetkikler yapılmaya başladı. Sevdiğimin bilinci kapalı nöbetler geçiriyor inliyor.
Beyin cerrahını bekliyoruz dr ameliyatda hamile birisi beyin kanaması geçirmiş bizde dr bekliyoruz. Arada dışarıya çıkıyorum eş, dost, akrabalar herkes gelmiş içeriye giriyorum. Sevdiğime diyorum herkes burda biz yanındayız merak etme diye ama ağrıdan inliyor bilinci kapalı beni duymuyor. Saat 15:00 yada 15:30 gibi dr gldi yanıma bana diyorlar her an nefesi kesilebilir her an kalbi durabilir başka bi dr şimdi makinalara bağlayacağız veeee bir sürü şey diyorlar ama benim aklımda kalan üç cümle. Ben sizi anlamıyorum amcamı çağırayım onunla konuşun deyip çıktım amcam girdi içeriye ama ben ağlıyorum yenge bunlar ne diyor ne saçmalıyorlar. Sonra tekrar anons yapıldı ....... yakınları diye koştuk girdik içeriye sevdiğimi bir sürü makinaya bağlamışlar dr geldi ameliyat için izin istiyorlar bize ameliyat hakkında bilgi veriyorlar derken sevdiğimin kalbi durdu. Hep dizilerde izlediğimiz elektro şokla müdahale ettiler ve çalıştırdılar.
Veee 16 :50 ameliyata aldılar bir saat süren ameliyat sonrası dr müdahalemizi yaptık uyanmasını bekleyeceğiz evinize gidin yarın 13:30 da ziyaretine gelebilirsiniz uyanınca servise alacağız yoğun bakıma sadece bir kişi girebilir dediler. Neyse biz geldik eve rahatladık biraz yarın göreceğiz umuduyla ben tam 38 saat uyku uyumamıştım Rabbime dua ederek yattım. Sabah kalktım namaz kıldım tesbih çektim kahvaltı yapıp sevdiğime gideceğiz derken İŞTE ACI ACI tl çaldı tanımadığım bi no saat 09:37 açtım............ sevdiğimin adını söylediler yakınımısınız evet dedim eşiyim "hasta fenalaştı gelebilir misiniz " başımdan kaynar kazanlar döküldü sanki anladım kötü bişeyler olduğunu hemen amcamı aradım "amca hastaneden aradılar çabuk hadi çabuk" dedim. Kayınbiladerimi rehberde ararken tam o beni aradı "çabuk abin fenalaşmış "dedim. yazık oda beni hastaneden aramadılar demi yenge demek için aramış. Hemen atladık hastaneye gidiyoruz ama ben ağlıyorum aramazlardı bişey olmasa aramazlardı diye. Neyse hastaneye geldik güvenlik diyor nereye çıkıyorsunuz "Eşim beyin ameliyatı olmuştu dün dr aradı hemen gelin" dedi diyorum bekleyin soralım diyorlar. Sesimi yükselttim "neyi bekliyoruz no söyledim bu no buraya ait değilmi" dedim .Birisi evet beyin cerrahinin nosu dedi yanımızda bir güvenlikle çıktık yukarıya biraz daha bekledik dr geldi. "Hastayı kaybettik . Başınız sağolsun dedi. Çığlık attım bağırdım nasıııllll dedim. Hastane başıma yıkıldı resmen "BEN ÇOCUKLARIMA NE DİYECEĞİM NASIL SÖYLERİM " dr ben sevdiğimi göreceğim dedim aldılar içeriye baktım yatıyor yatmayı sevmeyen o adam yatıyor saat 10:00 olmuş daha yatıyor "AŞKIM , CANIM HADİ KALK ÇOCUKLARIMIZ SENİ BEKLİYOR KALK" dedim. KALKMADI.... Yüzünde öyle bir güzellik vardı ki gülüyor ya gülüyor ağrıları geçmiş gülüyor. Aşağıya indik her yer ana baba günü gibi kalabalık herkes gelmiş seveni o kadar çokmuş ki sevdiğimin . Morg un önünde herkes görmek istiyor ben bir daha girdim son kez görmek için baktım baktım öptüm son kez kapıya doğru yöneldim ve bayılmışım uyandığımda kolumda serum başımda akrabalar hemen ayaklandım çocuklarıma nasıl söyleyeceğim diye oğlum 8 yaşında ona söyledik gösterdik çocuğum mahfoldu daha biz söylemeden önce selayı duymuş "BENİM BABAM O BENİM BABAM "diye haykırmış bağırmış üç dört kişi zor tutmuş.
Saatler sonra sevdiğim cenaze arabasında kapımızın önünde vurdum arabaya "KALK SEVDİĞİM KALK YAKIŞMIYOR SANA YATMAK KALK" dedim sonrasını hatırlamıyorum. Ve cenaze namazı nasıl kalabalık mezarlık nasıl kalabalık kardeşi ve amcasının oğlu mezara indirirken nasıl indirdiler kuş gibi çok rahat tuttular indirdiler.
Sonra üstü kapanmaya başladı toprak, toprak, toprak. Rahmetlim sevdiğim hep yengesine derdi ki"Yenge biz sünnet düğünü yapsak kim gelir bize " derdi. Yengem ve ben aynı şeyi düşünmüşüz. İçimden "Aşkım gördün mü kim gelir diyordun bak seni seven herkes burada ve daha gelemeyen nice sevenin var" dedim.
Sonra oturdum yanına toprağı sevdim, okşadım, öptüm, sarıldım. Çok zormuş sevdiğine değilde toprağa dokunmak çok zor. RAHMETLİM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM VE ÖZLÜYORUM. Ve beni yalnız bırakmayan aileme, akrabalarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma, komşularıma herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu kadar çok sevildiğimizi bilmiyordum. Hepinizden ALLAH RAZI OLSUN. DUALARINIZI RAHMETLİMDEN BENDEN VE ÇOCUKLARIMDAN EKSİK ETMEYİN.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?