Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Melis hn

Melis hn sizin yasadıklarınızı yasıyorum ve hep oğluma şunu diyorum babası yada annesi olmayan tek çocuk sen değilsin bazılarının hem annesi hem babası yok, senın teyzelerın amcaların var bazılarının o da yok o zaman biraz sakinleşiyo misafirlik konusunun aynısını bende yasadım biz ailecek görüşüyoruz yalnış anlama dediler içim ezildi, biz aile değilmiyiz artık sayılmıyor muyuz? Beni kimse anlamıyor çok ızdırab çekiyorum, çocugum da 8 yasında bende 12 gun içinde kaybettim aşkımı. 2 gün yoğun bakım sonra hastane yolundayken acı çalan telefon. Aylardır o günü yasıyorum. Çocugum çok küçük nasıl söylerim Allahım niye dualarımı kabul etmedin diye haykırışım cuma günü lösemi dediler cumartesi sabah bıraktı gitti sessizce uyurken.psikologlar ilaçlar vs vs ama şunu anladım ki sen güçlü olmak zorundasın seçenegin yok, çocuk karşısında güçlü olmazsak hep korkak büyür çünkü onların önündeki tek model biziz. Okul yolunda, iş yolunda, gece yatarken gözyasım dinmiyor bazan yakalanıyorum annecim zor günlermi geçiriyoruz, babam öldü biz artık fakirmiyiz vs vs bi sürü soru evet hayat devam ediyor kısaca, ama nasıl ? Onu sadece yaşayan biliyor gerisine de hikaye gibi geliyor. Derdimi ancak yasayan anlar etrafınızdakiler akrabalar eş dost kardeş kim olursa olsun anlamaz 40 ı gecınce herkes dagılır gıder bikaç kişi kalır sizi hiç bırakmayan. Ben benimle aynı duyguları acıları yasayan insanlarla görüşmeyi çok istedim ama kimse yok anlamaz babanızda olsa, o çocuga bagırdıgında sizin ne hissettiğinizi. Ben eniştem ve ablamla görüşmüyorum sırf bu yuzden. Allah yardımcımız olsun söylenecek söz yok

Dedikleriniz çok doğru bizi ne kadar anlayabilirlerki sadece anlıyorum tamam geçecek diyebiliyorlar seni benden beni senden anlayacak yok gerçekten gün geçtikçe dahada zorlaşıyor yaşam alışırsın diyorlar ama alısamıyorsun her perşembe ikindiden sonra ziyaretine gidiyorum konuşuyorum rahatlıyorum yada kendimi rahatlamis hissetmek istiyorum bilemiyorum of offf ne desem boş

Bu kandil hürmetine Allah günahlarını affetsin. Mekanı cennet olsun..
Başınız sağolsun.. Hala kendime gelemedim. Allah sabır versin

ne demek lazim.ölup genc yasta gidenemi acimali.gencecik kucuk cocuguyla yanliz basina kalan kadinami yoksa o kucucuk sebi subyanami Allahim guzel rabbim oyle bir sabir versin ki carcabuk toparlanin kardesim.sevgiler

38 yasındayım annemi 25 yasımda kaybettim babamı 2014 ocak ta eşimi 2014 hazıranda kaybettim hepsinin acısı ayrı ama hepsinin bi tesellisi de var eş dışında. İnsan kendini teselli edecek söz bulamıyor. Canın o kadar yanıyor ki 41 yaşında gidenemi, yavruna mı yoksa kendine mi? Yüreğin yangın yeri, en azından mezarına gidiyorsun eşim Samsuna beni gömdürmezsen yakana yapışırım öbür tarafta derdi, istediği oldu, bir defa gidebildim dagın başı içim gidiyor gidip konuşabilsem. Yok o da yok.

Allahim guc kuvvet versin.. o kadar agladim ki.. Allah evlatlariniza omur size dayanma gucu versin.. mekani cennet ruhu sad oksun esinizin.

Ne diyeceğimi, ne yazacağımı bilemiyorum. Allah size ve çocuklarınıza sabır versin. Eşinizin de mekanı cennet olsun

Herkesten Allah razı olsun dualarınızda unutmayın nolur beni çocuklarımı rahmetlimi. .. sizlerde benim dualarımdasınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…