Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Allah bu güzeller güzeli mübarek günde Sana ve evlatlarina dayanma gücü versin. Allahu teâlânın kullarına verdiği en güzel nimet unutmaktir. Rahmetlini unutamazsin ama alisirsin acisina.. allah yar ve yardimcin olsun eşinin mekanı cennet toprağı bol ahireti kolay olsun amin.

Sizin yazdiklariniz incir cekirdegini doldurmayacak seylerden tartisip kusen ciftlere ders olsun..burayi okuyup okuyup kiymet bilsinler..Annem de 27 yasinda ve bana hamileyken kaybetti esini..cok zor yalniz kalmak ve yalniz kalan annenin cocugu olmak..cok sey yazmak istiyorum da, bogazim dugum dugum yazamayacagim...

okurken her satırda, her kelimede içim cızz etti.. allah sana ve çocuklarına sabır yaşama gücü versin güç versin inşallah bu hayırlı gecede dualarım seninle insanın sevdiceğini kaybetmesi çok zor olsa gerek umarım allah başka acı yaşatmaz inşallah

Tam bir yıl koskaca bir yıl neler geçti neler 18 Mayıs bugünü hiç sevemeyecegim galiba pazar günlerini sevmediğim gibi kendimi nasıl ifade edeceğimi inan bulamıyorum kelimeler yok sanki içimdeki acıyı anlatacak zaman diyorlar zaman ama inanın zaman hiç acımı gecirmiyo geçen sene bu vakitler aldık haberini şaka gibi ya sanki uzak biyerde sonra çıkıp gelecek gibi of Allahım offf sabırların en büyüğünü ver içim kan ağlıyor gülerken ağlamak nedir bilirmisiniz işte onu yaşıyorum ben

Allah sabır versin canımın içi başka ne diyebilirim ki

Allah cennetinde kavuştursun inşallah ne denilebilir ki çok üzüldüm Rabbim rahmet eylesin

Rabbim cennetinde kavuştursun inşAllah sizi....

Nasıl bir acıdır ve böyle gücü nerde buldunuz yazmak için.. Allah yardımcınız olsun... Rabbim mekanını cennet eylesin... Size de sabırların en büyüğünü versin...

Çocukların nasıl melis? Şimdi her sabah onlar senin gözünün içine bakıyordur? Nasılsın diye..

Acinizi anlıyorum.
Ancak sağlıklı bir yas değil tuttuğunuz.
Eşinizin hayatının sonu geldi.
Sizinkinin değil.
Çocuklarınıza verdiğiniz, telafi edilemeyecek zararın farkında Mısınız?
Gülerken ağlayan, kendini yalnız ve kimsesiz hisseden yalnızca siz Misiniz?
Ateş düştüğü yeri yakar.
Ben yanmış ormanı canlandirdim.
Siz neden yapamayasiniz?

işte ben bunları yaşadım ve hala yaşıyorum geceler geçmiyor nasıl dayanacağım biliyorum

Rabbim sabir versin tutamadim kendimi
Gercekten cok zor bi durum suanda ne denir bilemiyorum allah sizi evlatlariniza bagislasin rabbim sevdigi kullarini yanina alirmis. Mekani cennet olsun insallahh

göz yaşları içinde okudum Allah sabır versin başınız sağolsun....

ayyy bu konuyu ne zaman görsem içim çok tuhaf oluyor allah sabır versin melis.

mahkemeniz vardı o ne oldu melis?

Çocukların nasıl melis? Şimdi her sabah onlar senin gözünün içine bakıyordur? Nasılsın diye..
Dediğiniz gibi gözümün içine bakıyorlar resmen hasta olduğum zaman hastaneye filan gittiğim zaman oğlum hemen soruyorum ameliyat mi olcacaksın anne diye korkuyor artık ki bi operasyon gecirmem lazım ama erteledim şimdilik çocuklarımin haberi yok şuan duyunca nasıl karşılayacaklar bilmiyorum inan.

Neyiniz var? İnşallah önemli bir şey değildir.
Sizin gözlerinizden , konuşmanızdan güç kuvveti hissederlerse daha dirayetli duracaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…