Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

sen beni bu gece mahvettin arkadaşım şu satırları okutmak hüngür hüngür ağlıyorum yeminle Allah sabır versin demekten başka bişey diyemiyorum.

işte ben bunları yaşadım ve hala yaşıyorum geceler geçmiyor nasıl dayanacağım biliyorum

Canım benim Allah sabır versin bende geçen sene abime kaybettim aşağı yukarı hastane şeyleri aynı ama şu var ki acı çekmesine hiç dayanamıyorsun abim 9 ay kemoterapi denilen tedavi mi işkence mi olduğu anlaşılmamış olan şeyden aldı acılarını gördükçe allahtan hep şifa isterken baktık olmuyor şifası allahım onun acılarını dindir diye dua etmeye başladık. Rabbim onları sevdiği için bizlere göre erken aldı onları yanına. Hep bi yerlerde gibi gelecek gibi bir his hep içime geliyor ama sonra mezarının görüntüsü düşüyor aklıma. Sen çocuklarına sarıl isyana düşmemişsin anladığım kadarıyla bunlar bir sınav kaderimizde çizemediğimiz şeylerde oluyor bunları Yaradan biliyor umarım eşinin ailesi de destek oluyorlardır. Allahım yar ve yardımcın olsun eşinin mekanını cennet eylesin.

basiniz sag olsun ,rabbim sana güc ve sabir versin canim ,kalabalik aileyiz diye yazmissin umarim yaninda destek olurlar,

uzman tarafindan yardim alman kesinlikle faydali olur , suskun kalmak en riskli olani konusmak danismak iyi gelir psikologdan kesinlikle yardim al danis, yüce rabbim yar ve yardimcin olsun

Başınız sağ olsun
Allah sabır versin bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah
Allah çocuklarınızı size bağışlasın
Mekanı cennet olsun eşinizin...

Seni yürekten anliyorum zor yaziyorum 2yil önce kalp krizi gecirdi 34 yasinda 5dak.gec kalinsa kurtarilamayacakti stend takildi ben bilirm amelıyathane önûnde cektiklerimi her saniyede bu korkuyla yasiyorum gece bile nefesini dinledgm olur onsuzlugu dûsûnemiyorum cocuklarim ona her sarildignda dua ediorum canim allah dayanma gücû versin unutmaki cöcuklarn var onlar icin yasioruz

Cok agliorum sonlari okuyamadım canim cok ûzüldüm nasil yazdn bunlari

Basiniz sağolsun biz buradan ne desek yureginizdeki yangın sonmeyecek. Aci geçmez fakat hafifler daha çok yeni. Su an yapacaginiz şey yavrulariniza simsiki sarilip hayata bağlanmak. Sizin uzuldugunuzu gormesinler. Onlar biraz daha büyüyünce dert ortaginiz olacaklar zaten. Hep beraber hayata sarilacaksiniz. Simdi söyle düşünün eşim beni görüyor olsaydı nasil devam etmemi isterdi her gün kahrolmami mi yoksa cocuklarima destek olup tam da onun isteyeceği şekilde devam etmemi mi? Ağlamak kahrolmak geri getirmiyor maalesef. Allah yardimciniz olsun.

Allah rahmet eylesin, sana ve çocuklarına, yakınlarınıza sabırlar versin, yüreğinizi ferahlatsın. çok üzüldüm, çok...

Rabbim sizi cocuklariniza, cocuklarinizi size bagislasin.
O kadar icten yazmissiniz ki acinizi hissedilebiliyor, inanilmaz uzuldum ama elden ne gelir sabretmekten baska, sabri tavsiye etmekten baska..
İnsallah cennette tekrar busbuyuk bir aile olarak ebedi saadete kavusursunuz.

Cok agliorum sonlari okuyamadım canim cok ûzüldüm nasil yazdn bunlari
Bu yazıları daha önceden hüngür hüngür ağlaya ağlaya bi deftere yazmıştım saatlerce ağlamıştım herkesle konuşamıyorum burda bütün herşeyi konuşmak rahatlamak istiyorum

Zaten bu saatten sonra tek isteğim tek hayalim tek duam cennette tekrar buluşmak inş dualarım kabul olur.

okudugumdan beri aklimdasin , psikolog arastirdinmi ? konusamiyorum yazmissin , defterine yazman cok güzel , burda da karalar biseyler , icinde tutma , ne desek ne desen bos ama iyi gelcektir

okudugumdan beri aklimdasin , psikolog arastirdinmi ? konusamiyorum yazmissin , defterine yazman cok güzel , burda da karalar biseyler , icinde tutma , ne desek ne desen bos ama iyi gelcektir
Psikolog araştırmadım devlet hastanesine gidiyorum burada sizlerle konuşmak iyi geliyor.

Anneniz ölmeyi istedimi hiç? Ben istiyorum ama çocuklarımla birlikte alsın canımı bana evlat acısı çocuklarıma da anne acısı yaşatmasın RABBİM.

Anneniz ölmeyi istedimi hiç? Ben istiyorum ama çocuklarımla birlikte alsın canımı bana evlat acısı çocuklarıma da anne acısı yaşatmasın RABBİM.
Allah rahmet etsin. Insallah sizlerede dunyada afiyet versin. Ahirette esinizle cocuklarinizla tum sevdiklerinizle daimi mutlulugu nasip etsin

Sakın ha evlatlarınızın güzel günlerini ertelemeyin. Eminim eşiniz onları mutlu görnek isterdi. Babam öldüğünde benimde 5 ay sobra nişanım vardı ve annem babamı rüyasında görmüştü evlatlarım neyi nasıl istiyorsa öyle yap demişti. Tabiki sohbetli yaptım ben ayrıca semazen falan tutmuştum çok harika olmuştu. Lütfen evlatlarınızın isteklerini ertelemeyin hiçbirşey içlerinde kalmasın yapmamaktansa çözümler üretin...

Basiniz sagolsun, Allah sabir versin. Cok ok üzüldüm, kalbim acidi. Cennette bulusacaksiniz, inaniyorum. Cocuklarina saril, Allah onlara bagislasin seni, onlari da sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…