Babasını göstermeseydim belki ilerde neden göstermedin ben görmek istemiştim demesin diye gösterildi öğretmeninden onay alınarak oğlumda bi değişiklik pek aslında hiç olmadı ama kızım zaten hırçındı olanı hırçın oldu ilk zamanlar herkes istediğini yapıyor diye onu istemiyorum şu olsun mavi olmasın pembe olsun vs vs... herşeye ağlaması kendini öyle ifade etti bu arada kızım 4 oğlum 8 buçuk yaşında...Allah rahmet etsin, ben de dayanamdım ağladım, Allah güç kuvvet versin sana. Amin
Oğlunun durumu ne şu anda, vefat eden babasını o halde görmesi onu çok etkiledi mi, acaba göstermese miydiniz, ne gibi değişiklikler oldu onda atlatabildimi, farklılıklar var mı konuşmasında yaşamında, onun psikolojisi nasıl.
Acinizi ta yuregimde hissettim esime cok kizarim ben cok munakasa ederiz bu yazinizi okuyunca herseyin bos oldugunu anladim gozlerimden yaslar suzuldu kendimi sizin esimi esinizin yerine koydugumdaarkadaşlar size tavsiyem birbirinizi kırmayın biz çok mu mükemmeldik deli divane birbirimize aşkım canım hayatım mı derdik değildik ama çok seviyorduk birbirimizi onu kaybedince ne kadar çok sevdiğimi daha çok anladım nolurrr kırmayın birbirinizi üzmeyin gerçekten üç günlük dünya ne olacağımız hiç belli değil benim rahmetlim bir hafta içinde gitti ellerimden bi yıldız gibi kaydı gitti
Canlarim benim aglaya aglaya canim cikti yemin ederim kiyamam sizlere ben size moral vermem gerekir suan biliyorum ama halimi gorseniz siz bana verirsinizBugün eltimin oğlunun doğum günüydü yani yiğenimizin ikindiden sonra mezara ziyarete gitmiştik rahmetlime ben Kuran ımı okurken kızım bıcır bıcır konuşuyor babasına bişeyler anlatıyor en onunda "baba bugün mete nin doğum günü senin üstünü kazalım çıkaralım sende gel " dedi kendimi zor tutuyorum ağlamamak için bu laftan sonra nasıl ağlamayayım sonra geldi yüzüme bakıyo ağlıyon mu gene anne diyo boynuma sarıldı oğlum geldi yanıma oturdu nolurr Allahım yardım et bana nasıl dayanacağım ben bu acıya
ewet kullanıyorum şu an çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şiştiİlac kullaniyomusun canim
Benimde kiyamam ben sanaewet kullanıyorum şu an çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?