Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Gözlerim doldu çok üzüldüm çok. ALLAH'ım rahmet eylesin başınız sağolsun. ALLAH'ım günahlarını affetsin inşaALLAH , size de sabırlar versin...(amin...)

Offfff offff Dünya'nın ne kadar boş olduğunu birkez daha hatırladım bu acı dolu yazıyla
Allah size, yavrularınıza, rahmetli eşinizin tüm yakınlarına sabır, dayanma gücü nasip etsin inşaallah.
Eşinizin mekanı cennet olsun, Rabbim merhametini, şefkatini esirgemesin

Allah rahmet etsin esinize yaziniz uzun zamandir ağlayamayan beni bile aglatti ... Rabbim güç kuvvet versin size ...

Allah sabır versin...

Rabbim sabir versin mekanini cennet etsin. Cok uzuldum cok zor.
Bu bos kutunun icinde dönup duruyoruz

Babasını göstermeseydim belki ilerde neden göstermedin ben görmek istemiştim demesin diye gösterildi öğretmeninden onay alınarak oğlumda bi değişiklik pek aslında hiç olmadı ama kızım zaten hırçındı olanı hırçın oldu ilk zamanlar herkes istediğini yapıyor diye onu istemiyorum şu olsun mavi olmasın pembe olsun vs vs... herşeye ağlaması kendini öyle ifade etti bu arada kızım 4 oğlum 8 buçuk yaşında...

Ya gece gece aglattin beni. Allah sana uzun ömürler versin coxuklarina saglik versin Rabbim kimseye olum acisi yasatmasa keşke .

Acinizi ta yuregimde hissettim esime cok kizarim ben cok munakasa ederiz bu yazinizi okuyunca herseyin bos oldugunu anladim gozlerimden yaslar suzuldu kendimi sizin esimi esinizin yerine koydugumda Rabbim size dayanma gucu versin cennette kavustursun sizi insallah

Bugün eltimin oğlunun doğum günüydü yani yiğenimizin ikindiden sonra mezara ziyarete gitmiştik rahmetlime ben Kuran ımı okurken kızım bıcır bıcır konuşuyor babasına bişeyler anlatıyor en onunda "baba bugün mete nin doğum günü senin üstünü kazalım çıkaralım sende gel " dedi kendimi zor tutuyorum ağlamamak için bu laftan sonra nasıl ağlamayayım sonra geldi yüzüme bakıyo ağlıyon mu gene anne diyo boynuma sarıldı oğlum geldi yanıma oturdu nolurr Allahım yardım et bana nasıl dayanacağım ben bu acıya

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm, sizi tanımıyorum ama acınızı paylaştım yazdıklarınızı okurken dua edicem sizin için sizinde bildiğiniz gibi çocuklarınız için kendiniz için toparlanmanız gerekiyor, Allah sabır versin...

Canlarim benim aglaya aglaya canim cikti yemin ederim kiyamam sizlere ben size moral vermem gerekir suan biliyorum ama halimi gorseniz siz bana verirsiniz

Ben kendi babama baba derken bile çekiniyorum başkaları baba dediğinde içim sızlıyor hadi ben bi şekilde alışacağım ama yavrularım nasıl alışacak kıskanmıyorum kimseyi ama tam bir aile gördüğümde içim cızzz ediyor biz artık hiç bir zamn böyle olamayacağız diyorum içimden hiç bir zaman

Mahvoldum arkadasim ne kelime sarf etsem bi anlami yok. ALLAHim Rabbim sevdigi kullarini yanina erken alirmis, esin cok iyi bir insan ve mukemmel bir babaymis. Rabbim ona cennetin en guzel kosesini mekan eylesin insallah. Senin bu durumda cocuklarin icin dik durup esin icin dualar etmek olucak. Allah sabir versin ne desem bos sana evlatlarina saglikli uzun yillar nasip etsin.

İçim yandı ...
Başınız sağolsun
Mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin mevlam sana ve yavrunlarini sabirlar versin sizi hep korusun insallah tez zamanda toparlanirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…