Hayat bana güldüğünde dişleri döküktü..

ne zor hayat ya.
birazdan "olsun o senin annen"ciler doluşur. onlar gelmeden yazayım da sinirim bozulmasın...

sana ne tavsiye verebilriz ki ancak sen bize verebilrsin, yaşın benden küçük mesela, benden olgunsundur muhtemelen, tecrübeyle ilgili çünkü.
çocukluk geri gelmiyor. çocukluğunu zehirleyenler, bunları sonuna kadar öder umarım...

Cnm aılesının devamlı köstek oldugu bırı olarak sana bunun en ıyı katkısı; ılerde cocuguna asla boyle yapmayacagın ıcın saglam bı anne olacaksın ..

Çok üzüldüm yaşadıklarına insanın içine kazınacak şeyler cidden.İnşallah bundan sonraki hayatın tahmin edemeyeceğin kadar güzel olur.

Canım rabbim yar yardımcın olsu kolay bir hayat yok kız başımıza nelerle uğraşıyoruzz

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum okuyup cevapladığınız ve iyi dilekleriniz için..

Allah sana dayanma gücü versin, Allah sevdiğinle bir an önce evlenmeni nasip etsin. Kendin çeyizini kendin yapmaya çalış canım benim. Bir işe gir ilk hedefin bu olsun, çalışıyorsan da 2 iş yapmaya bak evde bir şeyler yapabilirsin satabilirsin ama böyle bir anne(!)den zaman kalır mı sana bilemedim.. O evin işini yapmak zorunda da değilsin unutma. Kendini mecbur hissetme bu anne(!) diye nitelendirdiğimiz insanın(!) kahrını daha fazla çekmek zorunda değilsin. Böyle annelik olamaz arkadaş! Kimse çıkıp da "olsun annen o!" demesin. Konu sahibinin annesi ile hatırladığı her şey küçüklüğünden bu yana süregelen bir tramva olmuş artık. Sana tek diyeceğim canım, ne olur kendi ayaklarının üstünde dur ve tez zamanda o evden ayrıl. Kardeşine de destek olmaya devam et tabi. Annene oğluşu bakar nasılsa senden yana duası yokmuş. Allah sana dayanma gücü versin. Tez zamanda yuvanı kurarsın inşallah da kurtulursun o evden.

Okurken boğazıma yumru oturdu resmen.Bebekken seni evde bırakıp gezmeye girmişler ya ondan sonrasını okumaya bile gerek yok aslında.
doğurmak/doğurtmakla anne baba olunmuyor.ama onlar senin annen baban diye zırvalayacak olan varsa biraz geri dursun.yemişim öyle anne babalığı.
İş bul ardına bile bakmadan git o evden.evliliği de ayaklarının üzerinde durduğunda ve biraz da olsa yaralarını sardıktan sonra yap.

Biraz para biriktirip saglam bir ise girdikten sonra cekip giderdim o evden. Eminim hersey daha kolay ve guzel olurdu.

Allah sabir vermis sana. Mukafatinida verir ins.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum okuyup cevapladığınız ve iyi dilekleriniz için..
Inşallah bundan sonrasında Rabbim iyi insanlarla karşılaştirır sizi.
Çok güçlü durmuşsunuz herşeye rağmen,dilerim mükafatını alırsıniz.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Ailenize özellikle annenize denecek çok şey var ama diyemiyorum. Herkes anne olamıyor,doğurmakla bitmiyor.

Sanki üvey evlatsınız bu durumda hala çabalayıp uğraşman büyük birşey.. Allah yar ve yardımcın olsun..

Öz evlat olduğuna emin misin diye düşünerek okudum.
Üzgünüm..
Zaten çok kederli günler geçiriyorum, hepten dert küpü oldum

Allah dertli kullarının yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah..

Allah ım hayatın hırsına kapılıp çocuklarını eziyet diye gören kimselere çocuk verme hak etmiyorlar işte

Çok üzücü seyler pes etmeyip çabalamanı çok takdir ettim çok güçlü bir kızmıssın umarım bundan sonra okadar güzel şeyler yaşarsın ki bunların acısını çıkarırsın

Çok üzücü seyler pes etmeyip çabalamanı çok takdir ettim çok güçlü bir kızmıssın umarım bundan sonra okadar güzel şeyler yaşarsın ki bunların acısını çıkarırsın
Canım benim çok sağol.Güzel dileklerin fazlasıyla senin olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…