Hayat bazen çok zor...

2010 ilk mat mezunuyum mezun olalı 11 atanalı 9 yıl olmuş çok uzak kaldım belki piyasaya bilmiyorum eşim de 2002 elek-elekt. Mezunu. piyasaya uzak kalmış olabiliriz, o yüzden bilmeyerek soruyorum. Bölümleriniz çok iyi nasıl iş konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz üniversiteleriniz mi vasat altı. Kamu olmasın özelde çok iyi pozisyonlarda çalışabilirsiniz. Gerçi İstanbul için konuşuyorum ben bulunduğunuz şehri bilemiyorum. Durumunuza üzüldüm umarım gönlünüze göre işler bulursunuz
özel sektörde çok tepeye oynamıyorsanız üniversitenin bir önemi yk diye düşünüyorum makina sektöründe bir çalışan olarak hatta dokuzeyülden mezun olan pamukkaleden manisadan ve anadoludan mezun olan birsürü çalışan müdür mühendis şef tanıyorum

Esiniz neden is aramiyor. Daha onceden istifasini istediklerini yazmıştınız. Kucuk bir şehirde falan misiniz. Suanda işçi çıkarımlarindan dolayi piyasa hareketlendi ben 2 haftada 3 yere cagirildim.
Eşimde sürekli bir yerlere çağrıloyor ama daha olumlu dönüş alamadık maalesef. İnşallah dilediğiniz gibi bir iş bulursunuz 🤲
Çağrı merkezleri insan işi değil. Uzun süre çalışanlarda da bir sürü sağlık problemi oluşuyor. Özel ders verin bence, piyasanın biraz altından verseniz öğrenci bulursunuz.
Sigorta için deneyeyim dedim birazda. Bakalım 10 gün geçsin de olmadı o şekilde ilan vermeyi düşünüyorum.

2010 ilk mat mezunuyum mezun olalı 11 atanalı 9 yıl olmuş çok uzak kaldım belki piyasaya bilmiyorum eşim de 2002 elek-elekt. Mezunu. piyasaya uzak kalmış olabiliriz, o yüzden bilmeyerek soruyorum. Bölümleriniz çok iyi nasıl iş konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz üniversiteleriniz mi vasat altı. Kamu olmasın özelde çok iyi pozisyonlarda çalışabilirsiniz. Gerçi İstanbul için konuşuyorum ben bulunduğunuz şehri bilemiyorum. Durumunuza üzüldüm umarım gönlünüze göre işler bulursunuz
Büyükşehirde sayılırız bizde, tabii İstanbul kadar değil. inanın yok bulamıyoruz 11 ay oldu. Çalmadığıımız kapı kalmadı

benim gidermedi.
Peki.
Bulunduğunuz şehirdeki mmo larindada ilanlar oluyor. Orayada cv sini bıraksın geri dönüş saglaniyor, kendide ilanları görüntüleyebiliyor. Şehri söylerseniz ayni sehirde tanıdığım varsada is konusunda yardımcı olmaya calisirim
Tanınmak istemiyorum özelden yazıyorum size. Teşekkür ederim 🙏

Sömürülmeden çalışmak, normal kapasitede çalışarak bir yerlere gelmek imkansız mı. 3 yıl olacak mezun olalı düzgün bir iş bulamıyorum. Ne kamuda ne özelde. Üstelik hem ben hem eşim bulamıyoruz. Neye elimizi attıysak kuruyor resmen. 2 ay şarküteride çalıştım dayanamadım hasta oldum resmen ayrıldım, şimdi de çağrı merkezine girdim daha 4. günüm. Yaşama sevincimi elimden aldılar resmen. 4 gündür sürekli mesai 5 dakika dinlenme yok 10 dakikada yemeğini yiyip işinin başında olman lazım. Akşama parmağımı kaldıracak halim kalmıyor. Başka işler bak demeyin arkadaşlar çünkü yok..... Kendinizi geliştirin hele hiç demeyin eşek gibi çalışırken nasıl kendimi geliştirebilirim ki. Halim mi kalıyor. Üstelik para da yoksa. Eşime ciddi bir mobing uygulanıyor istifa etsin diye. Gene de istifa edemiyor işe gidiyor çünkü başka iş yok. Zaten aldığı para da çok bir şey değil. Ben şimdi bu adama nasıl diyeyim işten ayrılmak istiyorum yıldım diye. Daha iki günde. Desem zaten anında çık der ama eşim de insan ona da kıyamıyorum. Elinden gelenin fazlasını yapmak için sürekli didiniyor çırpınıyor. Kaç aydır mobing altında çalışıyor. Yarın işten çık demeyeceklerinin garantisi de yok. Tüm yükü eşime nasıl yükleyeyim. Ama yapamıyorum artık. Ağlamaya dahi zamanım ve yerim yok. Ne zaman rahat bir hayata kavuşacağız. Sağlığımız için şükürler olsun elbette isyan etmiyorum ama 27 yaşımda kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Çok yorgunum anlatamam. Karışık yazmış olabilirim belki kafam çok dolu sadece anlatmak istedim. Ben matematik öğretmeniyim eşim makine mühendisi ikimizinde ataması az. B grubundan da 90 üstü alamıyoruz
B grubundan katiplik İKM için uğraşabilirsiniz 90 puandan daha düşük puanlar ile sözlü mülakata kalırsınız araştırın klavyenizi geliştirin Allah yardımcınız olsun iş konusu geçince benim de içim gidiyo bende 27 yaşındayım bende iş bulamadım derin bunalımdayım

Sömürülmeden çalışmak, normal kapasitede çalışarak bir yerlere gelmek imkansız mı. 3 yıl olacak mezun olalı düzgün bir iş bulamıyorum. Ne kamuda ne özelde. Üstelik hem ben hem eşim bulamıyoruz. Neye elimizi attıysak kuruyor resmen. 2 ay şarküteride çalıştım dayanamadım hasta oldum resmen ayrıldım, şimdi de çağrı merkezine girdim daha 4. günüm. Yaşama sevincimi elimden aldılar resmen. 4 gündür sürekli mesai 5 dakika dinlenme yok 10 dakikada yemeğini yiyip işinin başında olman lazım. Akşama parmağımı kaldıracak halim kalmıyor. Başka işler bak demeyin arkadaşlar çünkü yok..... Kendinizi geliştirin hele hiç demeyin eşek gibi çalışırken nasıl kendimi geliştirebilirim ki. Halim mi kalıyor. Üstelik para da yoksa. Eşime ciddi bir mobing uygulanıyor istifa etsin diye. Gene de istifa edemiyor işe gidiyor çünkü başka iş yok. Zaten aldığı para da çok bir şey değil. Ben şimdi bu adama nasıl diyeyim işten ayrılmak istiyorum yıldım diye. Daha iki günde. Desem zaten anında çık der ama eşim de insan ona da kıyamıyorum. Elinden gelenin fazlasını yapmak için sürekli didiniyor çırpınıyor. Kaç aydır mobing altında çalışıyor. Yarın işten çık demeyeceklerinin garantisi de yok. Tüm yükü eşime nasıl yükleyeyim. Ama yapamıyorum artık. Ağlamaya dahi zamanım ve yerim yok. Ne zaman rahat bir hayata kavuşacağız. Sağlığımız için şükürler olsun elbette isyan etmiyorum ama 27 yaşımda kendimi 50 yaşında gibi hissediyorum. Çok yorgunum anlatamam. Karışık yazmış olabilirim belki kafam çok dolu sadece anlatmak istedim. Ben matematik öğretmeniyim eşim makine mühendisi ikimizinde ataması az. B grubundan da 90 üstü alamıyoruz
Matematik öğretmenliği 2020’de en düşük 78 ile atandı. Biraz çabalarsanız alabileceğinize inanıyorum. Hi ama ben doğuya gitmem diyorsanız 85 vs almanız gerekli. Kaldı ki ‘alan sınavı’ yapıldığı için de puanınız daha yüksek olur. Mühendisler devlette çalışmıyorsa özelde ilk 5-6 yıl zorlanıp sonra yüksek maaşla devam edebiliyorlar tabi onlar için de kendilerini kanıtlama ve geliştirmesi söz konusu. Ne diym Allah yardımcınız olsun. Bence özel okullara da başvurun madem matematikçisiniz özel ders ilanları da verebilirsiniz internetten. Hatta online ders bile oluyor su dönemde.

Sizi çok iyi anlıyorum. Şartlar iyice zorlaştı, iş bulmak hayata tutunmak gerçekten çok zor. Çağrı merkezinde kötü bir deneyimim oldu, çok ağlamıştım. Allah kollaylık versin.

Ozel okullara cevre illere baktiniz mi belki bulundugunuz sehirde is yoktur.

büyükşehir tarzı bir yerde iş bulamıyorsunuz.
kendinizi geliştiremiyorsunuz.
başka iş bakamıyorsunuz, iş yok.
kpss'den de umutlu değilsiniz.
eşinizin durumlar zaten bişey demeyi gerektirmiyor, mobbing dünyanın en kötü şeyi.
konunuza baktığım zaman her yoruma kapıyı kapadığınız için şu üstte saydıklarımla...

hayatınızı düzeltmeden, daha kendiniz geçinemiyorken çocuk yapmayın yazmak dışında bişey bulamıyorum açıkçası. keşke iş güç durumlarınızı ayarladıktan sonra evlenseydiniz. allah yardımcınız olsun, sizin bu tarz yorumlara sinirlenmeniz, söylediğim gerçeği değiştirmiyor.

Online eğitim faciasının ardından etüt merkezleri, özel ders talepleri çok çok arttı. Hele ki matematik gibi bir alanda özel ders verecek öğrenci bulamıyor musunuz gerçekten? İlla devlet diye düşünmeyin özel sektörde de ilerleyebilirsiniz. Bunun için çağrı merkezinde çalışmak yerine alanınızla ilgili bir şeyler yapsanız cvnize katkısı olur.
Branşınız çok avantajlı, büyükşehirdeymişsiniz de, nasıl bulamazsınız inanın aklım almadı.
Allah yardımcınız olsun.

Online eğitim faciasının ardından etüt merkezleri, özel ders talepleri çok çok arttı. Hele ki matematik gibi bir alanda özel ders verecek öğrenci bulamıyor musunuz gerçekten? İlla devlet diye düşünmeyin özel sektörde de ilerleyebilirsiniz. Bunun için çağrı merkezinde çalışmak yerine alanınızla ilgili bir şeyler yapsanız cvnize katkısı olur.
Branşınız çok avantajlı, büyükşehirdeymişsiniz de, nasıl bulamazsınız inanın aklım almadı.
Allah yardımcınız olsun.
Astronomik ücret istemeseler ben hemen aldırırdım çocuğa matematik dersi😅

Biz Ankara’da olsak kocama ders bağlardım hemen.
Senin kız da çalışkan, iyi olurdu:KK54:
Bu arada ben bedava ingilizce dersi verdim de öğrenci de iş yoktu. Her çeşit yalanı her çeşit dolabı çevirdi öğrenmemek için .canlı derslerde de öyleymiş. Ne halin varsa gör dedim sonunda🤣

Butik özel okullar var büyükşehirlerde. Tanıdığımızın oğlu anlaşmış, eylülde başlayacak. Adı duyulmuş bir kolej değil ama başlangıç için iyidir. Böyle bir yoldan ilerlemeyi denemediniz mi... çağrı merkezi uzun vadede çalışılabilecek bir yer değil.

Butik özel okullar var büyükşehirlerde. Tanıdığımızın oğlu anlaşmış, eylülde başlayacak. Adı duyulmuş bir kolej değil ama başlangıç için iyidir. Böyle bir yoldan ilerlemeyi denemediniz mi... çağrı merkezi uzun vadede çalışılabilecek bir yer değil.
En az 20 farklı okula cv bırakmışımdır bazen olmayınca olmuyor inanın. :)

Matematik öğretmenleri 70le atanıyor yahu ne 90ı. Kaldı ki özel ders bile verseniz olur en çok aranılan branş matematik.

Matematik öğretmenleri 70le atanıyor yahu ne 90ı. Kaldı ki özel ders bile verseniz olur en çok aranılan branş matematik.
İlköğretim matematik öğretmenleri öyle fakat lise matematik branşının atama puanları çok yüksek alım daha az ilköğretime göre. Üç yıl önceydi sanırım arkadaşım seksen küsür puanla atanamadı. Şimdi daha da yükselmiştir puanlar

matematik öğretmenisiniz şarküteri yahut çağrı merkezinde işiniz ne

gerekirse bir sene bedava çalışır ama öğretmen olarak yer edinirdiniz 3 yılda

Matematik Öğretmenliği Ağustos 2019 da 80e düşmüş atamada, makine mühendisliği yüksek

eşiniz de iş aramaya devam etsin, çevremde de iş bulmakta zorluk yaşayan makine mühendisleri var ama bulunuyor bir şekilde birisi kadın olduğu için daha zor buldu ama buldu

öğretmen olarak özel ders imkanınız da var, sonuçta ucuz verin müşteri bulun

kendinizi geliştirmek vs den öte bir alanda biraz diretmek lazım

görümcem yaklaşık 20 yıldır özel okullarda öğretmenlik yapıyor

çeşitli okullarda çalıştı atanacağım deyip bir sene oturup sınava da çalıştı vs vs ama bölümünün ataması çok az

hem İstanbul da hem başka şehirde her sene de iş buldu evet belki çok iyi imkanları olmadı ama öğretmen olarak çalıştı

özelde öğretmenin de yemeği servisi vs gibi artı hakları var yine giriş çıkışı belirli

bence öğretmenlik üzerine eğilmelisiniz

Back
X