Hayat bazen çok zor...

İlköğretim matematik öğretmenleri öyle fakat lise matematik branşının atama puanları çok yüksek alım daha az ilköğretime göre. Üç yıl önceydi sanırım arkadaşım seksen küsür puanla atanamadı. Şimdi daha da yükselmiştir puanlar
Lise matematik farklı mı bilmiyorum. Ama kpssde insanları asıl zorlayan matematiktir her zaman e sizin böyle bir sorununuz yok 80 küsür almak sizin için bu kadar zor değildir bence. Şarküteriden daha mantıklı bi seçenek en kötü dediğim gibi özel ders verin ucuza. Matematik öğretmeni de böyle vasıfsız işlerde çalışmasın yani şok oluyorum bu ülkeye her geçen gün 🤦🏻‍♀️

Lise matematik farklı mı bilmiyorum. Ama kpssde insanları asıl zorlayan matematiktir her zaman e sizin böyle bir sorununuz yok 80 küsür almak sizin için bu kadar zor değildir bence. Şarküteriden daha mantıklı bi seçenek en kötü dediğim gibi özel ders verin ucuza. Matematik öğretmeni de böyle vasıfsız işlerde çalışmasın yani şok oluyorum bu ülkeye her geçen gün 🤦🏻‍♀️
Diğer ülkeleri bilmem de bu ülkede matematik çok aranılan bir alan kesinlikle. Konu sahibi nasıl iş bulamayıp şarküteride çağrı merkezinde çalışıyor anlamadım. Ben de matematikçiyim hep özelde çalıştım hala da çalışıyorum part time çalışmama rağmen hiç işsiz kalmadım. Yaz kış mutlaka her hafta bir yerden arıyorlar ders için. Belki mesleğini sevmiyor olabilir bilemedim :KK14:

Evet lise mat ve ilköğretim mat üniversitede bölüm olarak da ayrı atanırken de alımları farklı oluyor. Ama iş tavsiyesi konusunda kesinlikle haklısınız. Diplomasını kenara koyacağı farklı alanlara yönelmesi gereken bir bölüm değil asla. Öğretmenlik üzerine yoğunlaşmalı özel ders vs…

Back
X