Hayat ben bunları haketmedim...

nergiz80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
97
0
86
İzmir
arkadaşlarım bu siteye çok konu yazdım destekleriniz olmasa belki bu kadar da cesaret alamazdım.ama kalbim herşeyin önüne geçti aşık olmak sevmek beni köreltti.bu hayat beni o kadar yordu ki ...erkek arkadaşımı 4 senedir seviyorum ama o benden çok şey bekledi her yönde evet yaptım istediklerini evet yaptım...ama yine kıymetli olamadım eğer sevdiysem bunları haketmem mi gerekiyordu? söyleyin ben de insanım yüreğim var şerefim ve haysiyetim vardı ...2 yıl bekledim aramızda bir sürü şey geçti ,aileler herkez biliyodu şimdi ise yok yanım da .2 haftadır aramıyor ve geçenlerde arayınca açmadı bana msj çekt ibir daha arama, rahatsız etme dedi ,seni aramak isteyen seni,bulur dedi ,içim acıdı kendimden vazgeçtim evet kendimi dışarı atmak istedim kaçmak kurtulmak istedim ama o kadar ii bir aileye sahibim ki bunları yapamadım.düşündüm hayatında başka birisi olabilr mi diye çok düşündüm ama bana sözü vardı ama beni bu şekilde bırakıp gitmemeliydi.ayrılalım demedi telde ağlayınca umrumda değil ne halin varsa gör dedi, 2 hafta öncesi böledeğildi insan bu kadar nasıl depğişebilirdi neden yapıyordu bana bunları çok ağladım umrunda olmadı zaman bırakdedi ama telleri hepmeşguldu kalbim içim paramparça yardım edin napyıım bırakamıyorum çünkü hayatımdaki ilk erkek ve yaşanılanlar....

Son düzenleme:
zamanında bende çok sevdim ama engellerim vardı tek çaren düşüne kalka geleceğe doğru ilerlemk iz kalr şu bu kalır ama unutmak değilde bu hisseleri hissetmezsin cnm
birde tavsiyem doya doya acını yaşa içinde hiç bir şey kalmasın o zmaan hep bişiler yarımmış gibi gelir insana.

inanın her gecem gözyaşıoldu her günüm haram madem ciddi düşünmeye niyeti yoktu neden neden benim gibi birini seçti.işde bunları soramıyorum.şimdi allaha yalvarıyorum bana yardım etsin ...

eder cnm inann çünkü Allah kimseye kaldıramayacağı bir yükü derdi tasayı vermez emin ol her şeyde hayır vardır pozitif olmak çok zor bu durmda ama sende bişi ypmaya zorlama kendini yaşa ve ders çıkar olgunlaş et yani çokta depresif olma kendine zararın çok dokunur inşallah kısa sürede toparlanırsın..

yaşanılanları kafanıza takıp kendinizi heba etmeyin..ne yaşandıysa yaşanmıştır ve bitmiştir geçmişe bir sünger çekin bunları düşünüp kendinizi üzmeyin..size ne halin varsa gör diyen biri için ağlamaya değer mi?o gözyaşlarınızın zerresini hak etmiyomuş demek ki böyle şeyler söylemiş ve bi daha arama demiş.siz de onu bi daha aramayın biliyorum şuan unutmak çok zor geliyordur size ama sizi istemeyen bi adam için yazık değil mi bu kadar üzülmeye..o nedenle kafanızı meşgul etçek başka uğraşlar bulun ve onu hayatınızdan çıkarmak için çaba harcayın..kimse vazgeçilmez değildir ve sizden de önemli değildir..

Diğer konularına göz attım da bu çocuk seninle yüzük takmak istiyordu .

Bir mesajında senden faydalanmak istediğini felan da yazmışsın hatta.Demek yüzüğü de palavra olsun diye takmak istedi.Daha kolay yararlanırım diye düşünmüş olmalı kendini akıllı sanan ağmak alsanaalsanasmile

Arkadaşım kurtulduğuna sevin boşyere üzme tatlı canını.

Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna :delphin:

her serde bi hayir vardir..simdi sana kotu geliyor ama bu kisi omur boyu hayatini maffetseydi daha mi iyiydi?evet cok canin yanmis,icin aciyor haklisin da.madem bitti artik sende onunu goruyorsun hayata daha olumlu bakmaya calis.neden,nicin diye kendini sorgulayip yorma..mutlaka acisi ondan cikacaktir..ilahi adalete herzaman inanirim..degmeyen biri icin tek damla gozyasi dokme.
insallah karsina hayirli biri cikar ve herseyi unuttursun..

gerçekden çok teşekkür ederim hepinize sizler benim umut ışığımsınız sizler olmasınız kimle dertleşiceğim kime açıcağım bu sırları saolun .yaşanılan hiç birşey unutulmuyor senelrimi vermişim çok fedakarlıkler ettim onun için sonucu beni mahvetmekmiyid soruyorum arkadaşlarım.ben güvenmekle hatamı yaptım sevmek bana göre değilmiydi ozman neden aytrılmıyor benden neden beklemeye alıyorda daha fazla üzüyor beni.sadece arama diyor onu bu kadar değiştircek ne olabilrdi dilerim bir gün bu vicdanın mahkemesini yaapr ama ozman ben olmam belkide göremem

Seni beklemeye almasına nasıl müsade ediyorsun ki canım :umursamaz:

Vuruver tekmeyi gitsin.Ne uğraşıyorsun böyle tiplerle.

Beklemeye almış mış beyefendi :mymeka: bir de görüşme için menejerinden randevu felan al bari alsanaalsanasmile

Bırak lütfen ne ara ne sor.Çok da tın de geç git.

Terkedilmektense terkeden ol böyle bir durumda sengözlerimebaksanab

Birşey soracağım özel olacak ama kusura bakma ,cinsel anlamda bir beraberlik yaşadınız mı ?

ahhh cAnım ya çok üzüldüm durumuna herşey yoluna girer sen gönlünü ferah tut herşey zamanla düzeliyor ben neler çektim neler benide aynı şekilde bırakıp gitmişti eski erkek arkadaşm ama şimdi arkama baktıgımda onun beni köle gibi kullandığını ve salaklık yaptıgımı anladım şimdi nekadar peşimde koşsada nafile çünkü sözlendim ! zararın neresinden dönersen kardır unutma !!! böylesi senin için daha hayırlıymış demekki evlenseydin de böle şeyler yaşatsaydı ne yapardın dünyadan vazgeçmek isterdin yanında ne güsel ki ailen var ne olucaktı evlendigine bin pişman olucaktınyanında ne güsel ki ailen var sen onunla herşey yaşadın diye kendini şartlandırma sakın olsun herkes yaşıyor nolmuş yani bunları ileride karşına çıkan güsel bi insanla bir daha yaşayabilirsin yaşayamam deme yaşanıyor .... kendini eve kapatma gez dolaş eminim atlatıcaksın bunları ...

sadece zaman...
tabı sabırda beklemek ne zordur acıdır ama gecıcek elbette ..
sızı ıstemeyn bırıne zorla sahıp olamazsınızkı kalbı sızınle olmadıkdan sonra yanınızda olsa neye yararkı..yenı bı ılıskı zamanla olur keşke herkes hak ettını yaşasa ya yaşamıyo işde..ısyan etme canım kendıne zaman ver fal olmaya calıs unutmak ıcın herseyı yap..senı ha eden bırı dılerım cıkar karsına en yakında..

"Sevdiğim insanın sevgiisnden şüphe duymaya başladım.Devamlı cinsellikden bahsediyor.Bana sen beni mutlu etmessen başka kişilerle birlikde olurum dedi."

"...elbise giymiştim bacağımı göstermemi istedi kameradan bende gösteremiceğimi söyledim ve birsürü trip yaptı.Tartıştı benle..."

"Eğer beni kaybetmek istemiyosan herşeye katlanmak zorundasın dedi"

"Ve bana 6 ay beni aramayacağını söyledi.Biraz aklın başına gelsin kıymetimi anla dedi.
çok pişmanım dedi bu birliktelik için"

"Şuan senin yerinde bir başkası olsaydışimdiye kadar herşey bitmişti dedi."

Nergiz'cim..
Bu yukardaki cümleler, senin daha önce erkek arkadasinla ilgili acmis oldugun konudan alinti.
Aranizdaki sorunlarla ilgili daha bir cok konu acmissin ama bazi mesajlarini sildigin icin daha fazlasini okuyamadim.
Devamli cinsellikten bahseden bu adam bana direkt T. coskunu hatirlatti bu bir.
Ikincisi, bacagini görmek istemesini normal karsiliyorum,benim nisanlimda ister arada ama hayir dedigimde kesinlikle trip yapmaz. Seven adam bu konuda evlenene kadar anlayisli olur.
Ücüncüsü, eger beni istiyorsan herseye katlanmak zorundasin lafi hafife alinacak bir laf degil. Hele hele böyle "orani burani göstereceksin" mevzularinda. Ne demek herseye katlanacaksin? Sen kimsin, bulunmaz hint kumasimi? Resmen seni tehdit ediyor, beni kaybedersin diye. Buda neden biliyormusun? Ona o kadar asIk oldugunu bildigi icin. Sana cok rahat davraniyor, avucumun icinde diyor. Sen elindeki bütün sevgini ona vermissin bu kendini begenmis hazretleride senin ona olan bagliligini acik ve net kul-la-ni-yor!!
Ayni sekilde seni 6 ay aramayacagini söyleyen bir adam yine seni tehdit ediyor. Kiymetimi anla demis birde, sanki cok kiymetliiymis gibi.

Son olarakta suan senin yerinde baskasi olsaydi bitmisti lafi külliyen yalan! Güya herseye ragmen seni seviyorum, deger veriyorum bitirmiyorum mesaji veriyor. Ayak yapiyor resmen. Seni yumusatip, orani burani göstermeni saglayacak. Madem baskasi olsa biterdi, simdi neden bitirdi?

Nergizcim yasadigin ayrilik acisi zor bunu hepimiz biliyoruz. Ama unutmaki sana bu sekilde davranmasina sebeb olan yine sensin malesef. Fazla sevmissin, fazla deger vermissin. Ha suc mu? degil elbette, ama inaniyorum ilk erkek arkadasin oldugu icin tecrübesizdin bu konularda, tam olarak nasil davranacagini bilemedin. Elini vermissin kolunu koparmis resmen. Lütfen aglama, ve bu adamdan kurtuldugun icin Allah'a milyonlarca kez sükret. Bu adami senle evli düsünemiyorum. Senin gibi bir kizi KESINLIKLE!!! haketmiyor. Senin yerinde olsam, ona "sen degil, ben seni terkediyorum, beni zerre kadar haketmedin, dilerim kendin giibi biri cikar karsina" diye bir mesaj ceker, birdahada asla kendisiyle muhattap olmazdim. Yumusarsa sakin yelkenlerini suya indirme, yoksa sürekli bi sana döner bi terk eder ve kalbinde daha büyük acilarla basbasa kalirsin. Emin ol, seni hakedecek adam cok bu dünyada!

Son düzenleme:
eskiden yaptigin hatalari bir daha yapma..gerektigi kadar sev ve mesafe koy..iyiki de bitmis diyorum daha once yazdiklarini simdi okuduktan sonra.bu 5 para etmez adam icin uzulme..sen cok daha degerlisin..kendi degerini asla unutma..sevgini tehditlerle kullanmaya calismis biri icin yipratma kendini..sen suclu degilsin o karaktersiz.gom ve bir daha da asla hatirlama

canım güvenmekle hata mı yaptım demişsin ya, şu yukarda Sensible arkadaşımızın senin önceki konularından yaptiği alıntılardan bile bizler bu adamın ne kadar güvenilmez olduğunu anlayabiliyoruz,, gözlerini aç ve cidden böyle bi adamdan kurtulduğun için şükret.. Allah karşına senin gibi yüreği temiz bi insan çıkarır inşallah. Bu adam sana layık değil aşkı bile nasıl kirletiyor. Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim, ama aslaa Böyle değil ve asla böyle bi erkekle değil !!! bu adam resmen zorlamış seni yaa bu erkekliğe yakışır mı yaa ? seni sevmemiş bu adam ve sadece kullanmak istemiş yapamayınca da yorulmuş şimdi başkalarını kandırmaya çalişiyordur.. böyle erkeklerden çook var.. bi tanesi de sevgilimin kuzeni.. bi kızla çıkmaya başladı, kız bakireydi, baktı birlikte olamıyor ayrıldı kızdan.. nasıl nefret ediyorum ondan anlatamam. şimdi başka bi kız buldu aynı evde yaşiyolar. daha 2 haftadir taniştiği bi erkekle aynı evde kalabilen bi kızı tercih etti ama kendisini seven ve kaliteli bi kızı bıraktı. kız şimdi arkasından ağlıyor üzülüyor.. ama adamın umrunda mı ? yanında bi hatun ohh.. ona da öyle kızlar yaranıyor işte.. dediğim gibi evlilik öncesi ilişkiye asla karşı değilim ama daha 2 haftadir çıkmaya başladiği bi erkekle hemen aynı evde yaşamaya başlayan bi kız da bana pek kalite kokmuyor işte

cantada keklik yapıyor seni
bence buna izin verme...
bi cok şeye izin vermişin bence buna hiç vermealsanaalsanasmile
bi an önce cıakr hayatından bak yoluna
hiç kimse vazgecilmez degildir...
aşk tan sevgi den ölen birinin haberini daha almadım:delphin:

okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi. emin ol hemen hepimiz çok benzer şeyler yaşıyoruz. sadece isimlerimiz ve yaşadığımız zamanlar farklı. çok üzüleceksin, için çok acıyacak. üstelikte hep kendini suçlayacaksın. bazen davranışlarında sözlerinde arayacaksın suçu, bazen kişiliğinde, bazende görüntünde. en güzel taraflarını en kötü özelliklerinmiş gibi göreceksin bir süre. herkesi ama herkesi senden daha güzel, daha gururlu, daha kişilikli, daha akıllı, daha şanslı görme ihtimalin çok yüksek. önceleri neden böyle oldu diye düşünürken durumu kabul etmeye başlayacaksın. oldu artık diyeceksin. bu seferde neden benim başıma geldi, hak edecek ne yaptım diye düşüneceksin. bu arada onunla görüşmeye çalışıp bunları anlamaya çözmeye çalışacaksın. hep iyi özelliklerini güzel zamanlarınızı hatırlayacaksın. zor günler seni bekliyor.
şu anda bile çok iyi bildiğin o sebebi kabullenme aşaması ancak bunları yaşadıktan sonra gelir. sende farkındasın hayatında başka biri olduğunu. mümkünü yok başka biri olmasa bu şekilde davranamayacağını. ama kabullenmek çok zor. duysan da, görsen de hatta itiraf etse de inanmak istemeyeceksin. hele hele o kişiye aşık olduğunu hiç bir zaman kabul etmeyeceksin.
yaşayacakların aşağı yukarı belli. yapman gereken bunlara hazırlıklı olmak. ilk olarak yalnız olmadığını her insanın buna benzer deneyimler yaşadığını asla unutmaman gerekiyor. ve bunu evlenmeden yaşadığın için şanslı olduğunu bile düşünebilirsin. emin ol boşanmak sevgilinden ayrılmandan çok daha zor. bu kişiyle "birlikte" olduğunu sanıyorum. bu da sorun değil. bu bir suç değil. suç sayılabilmesi için bir eylemin birilerine zarar vermiş olman gerekiyor. suçsa bile sen işlemedin. ve hayır suça iştirakte sayılmaz... bu durum sadece ve sadece seni ilgilendirir. ne anneni, babanı, ne evleneceğin kişiyi ne de çocuklarını. kimsenin blmeye de, sormaya da hakkı yok. bunu kafandan at. şimdi kendine ve geleceğine odaklanma vakti. tanıdığın insanlara "ilişkimiz bitti ve bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" demeyi öğrenmelisin. kim sorarsa sorsun "bu konuyu konuşmak istemiyorum lütfen ben konuyu açmadıkça bir daha da bahsetmeni istemiyorum" demelisin. ben destek olmak için..., acını paylaş...., ama ben öyle demek istemedim......, sadece merak ediyorum acaba şöyle mi....., başka biri mi var....., bir şey duymuştumda...... bunlar duyacağın cümlelerin ilk sözcükleri. sakın tamamlanmalarına izin verme. kesin bir tonda "lütfen, kapatalım konuyu" demen, olmadı mı oradan anında kalkman lazım. böylelikle birde insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsın. sonrası kolay zaten. onunla geçirdiğin zamanları kurslarla, kitaplarla, filmlerle özellikle de yabancı dizilerle doldurabilirsin. çok güzel seriler var dvd olarak bulabileceğin. o kişiyle ilgili hiç bir şeyi bırakma ortalıkta. her şeyi bir kutuya kujtuyu da evde görmeyeceğin bir yere kaldır. telefonunu, mailini, mesajlarını sil. kuaföre git, kendini yenile. spora yazıl. dil kursuna yazıl. hem ruhunu, hem beynini, hem vücudunu geliştir bu zor dönemde. dua et bol bol. ama duaların hep "Allahım, bana yenilenme gücü ver" olsun. dualarında bile o kişiyi anma. ailenle ilişkilerini kuvvetlendir. arkadaş çevreni elemen için mükemmel bir fırsat bu ayrıca. mutlaka elenmesi gereken insanlar etrafımızda, bu zor zamanında bunu belirle. enerjini düşüren hiç kimseyle ne kadar iyi olurlarsa olsunlar görüşme. bir bahaneyle kaç telde bile görüşme. enerjisi yüksek insanlara yapış. saçma muhabbetler yapılsa bile hep kalabalık ortamlarda bulun. sinemaya git. yalnız git. inanılmaz iyi geliyor. göreceksin sorun sende değil. aslında sorun da yok. erkekler böyle işte. doğaları gereği bizden farklılar. bu farklılığı dinleyerek okuyarak değil çok acı tecrübelerle yaşayarak öğreniyoruz. bir çocuğa ne kadar anlatırsan anlat, ateşin yaktığını ancak kendisi denedikten sonra anlaması gibidir aynen. ilahi adalete güven, kendini kendine teslim et. inan birkaç ay sonra çok başka çok daha güzel ve donanımlı biri olacaksın. burayı da çok takip etme. burası sana onu hatırlatacaktır. haftada bir yazıp bizi haberdar et yeter :).

Not: aktardan sarı kantaron otu al ve günde 2 fincan kaynatıp iç. depresyona girmeni engeller. kendini çok rahat hissedersin. çok fazla içme ama açık tenliysen yaz aylarında güneşte belki cilt hassasiyeti yapabilir.

gerçekden çok teşekkür ederim beni aydınlığa kavuşturduğunuz için allah hepiniizn gönlüne göre versin buz aman kadar belki dediklerini arkadaşlaırn dikkate almadım ve zararlı çıktım şimdi bana yol gösterdiğiniz ve zaman ayırdığınız için saolun var olun...

ınsan sevince gözlerini kapatıyor canım, sen onunla ilgili sorunlarınıza uzaktan bakmışsın, halbuki yakından baksan hiç seni haketmediğini görecekmiştin. Üzülürsün, yaşanılanlar gelir akla, onun yaptıkları..Bu kişi iyi biri değilki sana böyle şeyler yapıyor, hem o çektiği mesajlar ne öyle.Kendini hint kumaşımı sanıyor acaba. Bak canım dile kolay gelsede unutuluyor, unutacaksında. Sen sadece bu ayrılış evresini rahat altlat yeter. Onunla ilgili herşeyi sil..Bir daha kesinlikle arama onu, bu konuda anlaşalım önce. Seni seven biri yanında olurdu değilmi..Bundan sonra yapacaklarına gelince, ara ara özlem duyacksın, o zaman onun sana yaptığı kötülükleri getir aklına, onu düşünmemeye gayret et. Başarabileceksin. Kimse vazgeçilmez değildir her zaman söylerim bunu, inan gün gelecek üzüldüğüne üzüleceksin...

Back
X