Hayat bugün size ne verdi ?

kötü gelin olma isteği...
çok istiyorum...iç sesimi denlememek için direniyorum....
bu bebek babaannesini sevmeyecek kanımca...

bana bol bol yorgunluk ve uyku veriyor..abartmıyorum akşam yemeğimi yeyip yatıyorum arada eşim bişeyler yediriyor taki sabaha kadar...galiba meleğim büyüyor.....:)))

dün kocam tarafından temiz bi kalay verdii
bugünn hiçbişi olmamış gibi davranmayıı
yani ikiyüzlülüğü verdiii
benden adam olmazz......

kötünün kötüsünden biraz daha iyisini verdi...şanssızlıklarıma bir yenisini daha ekledi..
herşeye rağmen Allaha çok şükür.sağlığımız var ya...

hayat bana gercekdende dostlugu verdı bana ve bugunde bunun kanıtı oldu:).. teşekkurler hayat ben polyana oldgm muddet hersey yolunda cunku:)..

ınsanların sevdiklerinin ne kadar değerli olduğunu öğretti,yanlız olmamanın yaşanan güzellikleri paylaşmanın ne kadar mutluluk verici olduğunu öğretti.
En önemliside;ben değil biz demeyi öğretti!

Hayat bize bişey vermez biz hayattan alırız
Almasını bilirsek iyi seyler sunar sürekli onümüze ama bilmiyosak hayal kırıklıkları
Ay filozofluğum üstümde :1closedeyes:benimde hayattan aldıklarım iyi bi aile iyi bi sevgili iyi sayılan (şükür olsun) bi yaşam
Bide öss de istediğim yeri kazansam tm süper olcakta işte bunuda alacaklıyım hayattan opuyorumnanaktan

cıfftee mutlulukk verdı.. opuyorumnanaktan kaplumbagamm pofıdıgımmm kayıptıı ustelık evın ıcındee.. ( onu buldum :lepi: ve kk kartım geldı.. kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…