Hayat bugün size ne verdi ?

Domestos ve cif kokulu bir evzemuszemuskaydirigubbakcemile3

İş stresi ve gündüz yapmam gereken bazı şeyler için zamansızlık stresinden başka bir şey verdiği yok bu aralar.
Unuttu sanırım beni.

mutluluk verdi. 6-7 aydan beri kiraları gecikmeli, biriktirerek veriyoruz. elimizde değil kriz bizede vurdu.
bugün kira zammını konuşmaya gitti eşim ev sahbine. çıkarırlar bizi diyorduk ama tam aksine zam bile yapmadılar. (komşuma yapmışlar). eşimin ısrarlarıyla 20 tl zam yapıldı.
en çok mutlu olduğum da evsahibimizin bizi sevdiğini ve çok iyi anladığını söylemesi.

acele etmeden kalkip dus alip, kahvalti yapip ablam ve kardesimle sonra kk keyfi yapmayi verdi...
uzun zamandir hasret kaldigim seylerdi bunlar...

hayat bugun bana sabrı verdi...
yalanını yakaladıgım insanların ,bunları etrafta kımse yokken yuzlerıne deyip arkadaslıgımı kesmeme ragmen hala daha akıllanmayıp orda burda yalanlarını surdurmelerine , ben arkadaslıgımı kestım ama yalan soylemelerine insnaları kandırlamarına dayanamıyorum.. bugun yalanını ortaya çıkartcaktımkııı dedım sabırr... onun kadar kuculemem ben .. bugun yalan dolan eder..yarın obur tarafta ceker hesabını diyip kendı kendımı susturdum artık !!!
peşimde dolanıp durmasın yeter yoksa ipini ben çekecem.. (anlayan anladı)

hayat bana acı da olsa yaşayarak tecrübeler verdi
ve hayat bana yalnızlık ne demekmiş onu öğretti bugün
sadece bugün değil aslında hergün öğreniyorum ben yalnızlığı
bazen umudumu kaybetsemde hayat bu ne olacağı belli olmaz diyerek bir umut bekliyorum sadece

annem bugün yanıma geldi bir sene aradan sonra..daha ne olsun...çok mutluyum çok...

hayat acisiyla tatlisiyla bir bütün
bunu hicbirimiz inkar edemeyiz
hayat zaman zaman acida olsa tatlida olsa
huzurlu bir yuva verdi
ALLAH herkese de böylesini nasip etsin
insallah hayat herkese böyle hediyeler veriropuyorumnanaktan

sağlık sorunlarım basladıgından beri hayat bana coook sey ögretti..ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar sözünün ne kadar dogru oldugunu anladım.bi sevgilim vardı hastalıgım cok ciddi olmasında ragmen bi kez sormadı nasılsın diye..onun yaptıgı farklı hatalar yüzünden ayrılmak istedigimi söyledim ve ayrıldık..bu ayrıldıktan sonra onun yaptıgı dengesiz davranıslar yüzünden bazı erkekler ne kadar karaktersiz davranıyormus dedim..ve bunu bugun bi kez daha anladım..hayat bugun bana TEK TABANCASIN VE İÇİNDEKİ TEK KURŞUN ANNEN dedi...annemden baska kimsemin olmadıgını anladım..erkeksiz hayatın daha rahat huzurlu ve stressiz gectigini ögretti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…