• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bugün size ne verdi ?

hayat bana hiçbirşey vermedi bugün, dünde vermemişti, önceki günde, yani kısacası hayattan alacağım hiçbirşey kalmamış gibi :59:

Cok sukur,bugun her isim inanilmayacak kadar guzel ve yolunda gitti, daha ne versin ki???:nazar:

Son düzenleme:
hayat bana bugün ululararası işletmecilik ve girişimcilik derslerinin notlarını verdi :47:
başka bişe yok :59:

yine her zamanki gibi beklemeyi, sabretmeyi, özlemeyi verdi. Bunada şükür...

Yorgunluk ve mutlu bir haber...

bide acayip gıcık olduğum öznur teyzenin(beni kıyafetimden konuşmamdan yürüyüşümden oturuşumdan dolayı hep kınayan bir kadındır kendileri) o anlata anlata bitiremediği üstüne toz kondurmadığı kızının 2 aylık evli olmasına rağmen 9 aylık bebek doğurması beni şok etti eeeee ilahi adalet diye ben buna derim:47:

Uzun zamandır ertelediğim ihtiyaçlarımı verdi... :1:

hayat yine iste ugraşma benle istediklerimi bana vermedi ve tek tek almayı başarıyor yeter artık hayat düş yakamdann hergün mutsuzluk hergün umutsuzluk bikerede benim leyhime olmıcanmııı.

Yağmurlu bir hava ama umut dolu bir ben :61: hayat güzeell

yemyeşil bir yerde akarsu kenarında su sesi eşliğinde güzel bir kahvaltı verdi:31:

cok guzel verimli bir gundu. gunun sonunda da kalbimde sevgi tomurcuklari yeserdi :69: ay ne oluyo banaa :37:

Yoğun geçen konserlerin ardından güzel bir ada gezisi verdi bu sabah bu enerji ile kalktım. :16:

Sağlık ve aşkımı verdi hergün onun kıymetını bılıyorum kotu olsam bile :16:

Back
X