Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayat bugün bana umutsuzluk verdi
yavaş yavaş tükeniyo umudum
ben bu işyerinde mutsuzummm sabrım kalmadı artık
2 gündür de sürekli gözyaşı veriyor..
hayat bugün bana umutsuzluk verdi
yavaş yavaş tükeniyo umudum
ben bu işyerinde mutsuzummm sabrım kalmadı artık
2 gündür de sürekli gözyaşı veriyor..
kıyamam sana...inan çoğumuz işyerinde mutsusuz ama mutlu olmaya çalışıyoruz..herşeye kafamızı yorarsak sağlığımız elden gider..eğer kişilerse sizi mutsuz eden bence işin gereği muhatap ol onun dışında yokmuş gibi davran ..ben öyle yapıyorum canım....
canim benim üzüldüm, bendede pek farkli sayilmaz, ama songülllünde dedigi gibi, sadece isimi yapip cikiyorum, fazla samimi olmuyorum. Inan böylesi daha iyi ...
Yada cikma imkanin yokmu, yani baska yerlere bir göz atsan ...
adam gibi bi iş yaptığım yok daha çok yokuş çıkmam gerekiyor bunun için farkındayım ama o gücü kendimde göremez oldum artık.dediğin gibi çoğu kişi işyerinde mutsuz ama ben iş yapmamaktan mutsuzum.ve insanlarda çok tuhaf ya.bi bakıyosun bigün iyiler ikinci gün tuhaf tuhaf bi tripler.ben zaten kimseyle samimi değilim burda. sadece meraba meraba.zaten resmi bi şirketteyim okadar sıkı fıkı olamazsın istesende (ki ben karşıyım işyerinde fazla samimiyete).ne ortam ne yaptığım iş sarmıyor beni sıkıldım..:1no2:
hayat bugün
acı mutsuzluk umutsuzluk gözyası ve yanlızlık verdi