• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bugün size ne verdi ?

bugun hayat bana ayrılık verdi...
annem ve babam yazlığa geçtiler...kısa süreli de olsa ayrılmak bana zor geldi...gerçi okullar kapanınca bende yanlarına gidicem ama şimdiden onları özledim...

cok sukur kı sevdıklerımle dopdolu bı gun verdı.inşallah hepımıze hep guzellıkler verır.yaaaaa aslında bıde sancılı bı reglı verdı ama napalım olacak o kadar..........:icecream:

hayat bana bugün daha çok hayata karşı sabretmeyi,güçlü olmayı,daha çok sarılmayı,herşeyi çok kafaya takmamayı ve beklemeyi öğretti...

hayat bugün bana en yakın dostuma teşhis konulduğu Trombofili; hastalığını ona internetten araştırıp kaybettiği bebeğininde bu nedenle olabileceğini öğrenip onu aydınlatma onu rahatlatma şansı verdi
şimdi kapattım tlfnu tam 1 saat konuşmuşuz acil şifalar diliyorum

hayat bugün bana hamilelik belirtisi aradığım vücudumda regli olma belirtileri vererek bi kere daha hüsrana uğrattı

eyyyy hayat ne verirsen ver hayırlısını ver................

bugün hayat bana sağlığın herşeyden üstün olduğunu,yaşamanın,nefes almanın en büyük zenginlik olduğunu hissetmemi sağladı...üzüntüler,sıkıntılar hayatta belki olması gerekenler diye düşünüyorum...önemli olan o sıkıntıların üstesinden gelebilmek o gücü hissedebilmek.....
sevgiler...

Hayat bugün bana yine bir dersinden bir tanesini verdi o da kimseye yeterinden fazla deger vermemekmis ...

Hadi Hayirlisi bakalim ....

hayat bugün bana umutsuzluk verdi
yavaş yavaş tükeniyo umudum
ben bu işyerinde mutsuzummm sabrım kalmadı artık
2 gündür de sürekli gözyaşı veriyor..

kıyamam sana...inan çoğumuz işyerinde mutsusuz ama mutlu olmaya çalışıyoruz..herşeye kafamızı yorarsak sağlığımız elden gider..eğer kişilerse sizi mutsuz eden bence işin gereği muhatap ol onun dışında yokmuş gibi davran ..ben öyle yapıyorum canım....

canim benim üzüldüm, bendede pek farkli sayilmaz, ama songülllünde dedigi gibi, sadece isimi yapip cikiyorum, fazla samimi olmuyorum. Inan böylesi daha iyi ...

Yada cikma imkanin yokmu, yani baska yerlere bir göz atsan ...

kıyamam sana...inan çoğumuz işyerinde mutsusuz ama mutlu olmaya çalışıyoruz..herşeye kafamızı yorarsak sağlığımız elden gider..eğer kişilerse sizi mutsuz eden bence işin gereği muhatap ol onun dışında yokmuş gibi davran ..ben öyle yapıyorum canım....

adam gibi bi iş yaptığım yok daha çok yokuş çıkmam gerekiyor bunun için farkındayım ama o gücü kendimde göremez oldum artık.dediğin gibi çoğu kişi işyerinde mutsuz ama ben iş yapmamaktan mutsuzum.ve insanlarda çok tuhaf ya.bi bakıyosun bigün iyiler ikinci gün tuhaf tuhaf bi tripler.ben zaten kimseyle samimi değilim burda. sadece meraba meraba.zaten resmi bi şirketteyim okadar sıkı fıkı olamazsın istesende (ki ben karşıyım işyerinde fazla samimiyete).ne ortam ne yaptığım iş sarmıyor beni sıkıldım..:1no2:

Son düzenleme:

canim benim üzüldüm, bendede pek farkli sayilmaz, ama songülllünde dedigi gibi, sadece isimi yapip cikiyorum, fazla samimi olmuyorum. Inan böylesi daha iyi ...

Yada cikma imkanin yokmu, yani baska yerlere bir göz atsan ...

canım iş bulmakta okadar zorki çıkmayı gözüm kesmiyo biyandan.
birde burası yabancı bir firma resmi tatilleri var cumartesi pazarı tatil.akşam 17.30 çıkış.yani şartları çok iyi ve aldığım maaş beni tatmin ediyo buyüzden çıkamıyorum.kırıp dizimi oturayım diyorum ama yok.sabır sabır biyere kadar daraldım artık.neyapıcağımı şaşırdım mutlu oldugum bi ortamda mutlu olduğum bi işi yapmak istiyorum sadece.benim tek dileğim bu.çokmu şey istiyorum ya..??

Bugün yoğun sekildi özlem duyuyorum senağlama

Allah'ım sen o özlediğim,cok sevdiğim kıymetlilerime saglıklı,huzurlu,uzun ömürler versenağlama

bugün çok şey verdş bana...

dün o kadar kötü bir gün geçirmiştim ki...bugün yüzümde gülücükler var.... allahım sen babama sağlık, kardeşime hayırlı teskereler, banada mutluluklar ver....

adam gibi bi iş yaptığım yok daha çok yokuş çıkmam gerekiyor bunun için farkındayım ama o gücü kendimde göremez oldum artık.dediğin gibi çoğu kişi işyerinde mutsuz ama ben iş yapmamaktan mutsuzum.ve insanlarda çok tuhaf ya.bi bakıyosun bigün iyiler ikinci gün tuhaf tuhaf bi tripler.ben zaten kimseyle samimi değilim burda. sadece meraba meraba.zaten resmi bi şirketteyim okadar sıkı fıkı olamazsın istesende (ki ben karşıyım işyerinde fazla samimiyete).ne ortam ne yaptığım iş sarmıyor beni sıkıldım..:1no2:

canım ne olursa olsun bu devirde işinin kıymetini bil.bak tatillerin var,hafta sonun var,çıkış saatleriniz çok iyi..işinin iyi yönlerini gör hep..günümüzde iş aslanın ağzında değil ulaşılamayan bir yerde çünkü...canını sıkma herşey düzelir...sen moralli ol ki başkalarını sevindirme tatlım....

ne kadar kolay vazgecilebilir oldugumu......
ama kolay vazgecemedigi....
ogretti

Back
X