• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bugün size ne verdi ?

bugün rabbim bana aş sağlık kazasız belasız bir gün verdi hamdolsun

sukur ki az biraz ders calisma istegi verdi, sonra seytana uydum oturdum pc ye daldim kk'ya :52:
hayat simdi elimden istegi almadan ben kacayim da azicik ders calisayim. :20:

Benim 3yillik ilishkim var.ikimizde ayny evde kalyoruz ve yurtdishinda .. Erkek arkadashym hem okuyo he m calyshyo ..bense calyshyorum .. Ve yanyma kiz kardeshim geldi calyshmaya ve arkadashymy gordi ben evde yokken onunla konushmush seni istemyorum evi terk etmeni istyorum . Ama buny ben duyunja cok kizdim ve cok uzuldim shimdi erkek arkadashym bashga bir evde tanyshynmak uzeri ama ben yalvaryorum gitme diye .. O dediki ban evden gitsem ble har zaanki gibi hayatymyzy devam edijes yastygymy yatagymy sandan bashga kimse ile paylashmam dedi ..banse dushunyorum acaba gitdikden sonra bandan uzaklashyjakmy yani beni brakmaz biz bir birimizi deli gibi seviyoruz ve seneye evlenjes enshalla ama evden gitmesine cok uzuldim cunki ona cok alyshdym ..yardym kizlar lutfann..napmam gerek..:(:(

Benim 3yillik ilishkim var.ikimizde ayny evde kalyoruz ve yurtdishinda .. Erkek arkadashym hem okuyo he m calyshyo ..bense calyshyorum .. Ve yanyma kiz kardeshim geldi calyshmaya ve arkadashymy gordi ben evde yokken onunla konushmush seni istemyorum evi terk etmeni istyorum . Ama buny ben duyunja cok kizdim ve cok uzuldim shimdi erkek arkadashym bashga bir evde tanyshynmak uzeri ama ben yalvaryorum gitme diye .. O dediki ban evden gitsem ble har zaanki gibi hayatymyzy devam edijes yastygymy yatagymy sandan bashga kimse ile paylashmam dedi ..banse dushunyorum acaba gitdikden sonra bandan uzaklashyjakmy yani beni brakmaz biz bir birimizi deli gibi seviyoruz ve seneye evlenjes enshalla ama evden gitmesine cok uzuldim cunki ona cok alyshdym ..yardym kizlar lutfann..napmam gerek..:(:(

Keşke benim derdim de seninkisi gibi bu kadar kolay ve basit bir dert olsaydı . Yanlış anlama benim sevgilim cezaevinde ve günlerdir haberleşemiyoruz yasak olduğu için ve acıdan kıvranıyo durumdayımm .. İnsan bu halde bile sevdiğinden uzaklamşıyorsa . Senin durumunda olan biriside gerçekten seviyorsa uzaklaşmaz . Zor olur aynı evde yaşayıp sonradan ayrılmak yani ayrı evde yaşamaya başlamak . Ama bana sorarsan asıl olmasıı gereken o evlenmeden aynı evde yaşamaya karşıyım ben . Asıl böyle daha iyi bence aynı evde yaşayınca korkmalısın . O zaman zaten aynı evde kalıyosun herşeyi paylaşıyosun evlensen ne olur evlenmesen ne olur yani ?
Asıl bi erkeği kendinden biraz uzak tutcaksn yani aynı evde yaşamıycaksın ki aynı evde yaşamak böyle ne bilyim paha biçilmez gelmeli gözüne o kişinin mükemmel gelmeli heveslenmeli . O zaman evliliğe ikna etmek daha basit olur .

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayat bugün bana hiçbir şey vermedi .. Acı çekiyorum , özlüyorum , canım yanıyor .. Çok merak ediyorum .. Çok üzülüyorum ..

Heyecan, sabirsizlik filan. Zaten baska sey hissedemiyorum gunlerdir. :16:

Hayat bana bugün huzur verdi :)
Sessiz sakin bir saatten faydalanma fırsatı buldum:3:
Ne hareketli hayatım var :1::nazar:

Back
X