hayat çok acı

buttefly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
39
0
86
Kocaeli
arkadaslar evet hayat cok acı yasadıklarımı nasıl anlatsam bılemıyorum konusmayı gulmeyı yasamayı unuttum artık 24 hazıranda esımle bosanma davamız var cok az kaldı cok gergınım aramızda neler yasanmadıkı hamıleyken sıddet gordum sokak ortasında gazetelere konu oldum aılesı hıcbırzaman destek olmadı sadece kostek oldu arabamız vardı borcunu oduyoduk esım benden gızlı bır suru bankaya borclanmıs cok sıkıntı cektım esımın cok tutarsız davranısları oldu bır yaptıgını dıgerını tutmuyodu anneme de takmıs durumda annem bıze nekadar destek olduysada ohep anneme cephe aldı bı suru hakaretler ayrıca kısılık bozuklugu var en ufak bıseyde sureklı ıntıhar edıyo aılesıyle arasıda pek ıyıdegıl evet arkadaslar cok onemlı bı sorunum var 10 gun once esım bı aksam belkıde 100 tane msj cektı hala sevıyorum don dıye tek bı cvp yazdım benı bıdaha arama bu evlılık bıtmıstır dıye bır gun sonra kapının onune geldı bızım 2 yasında oglımuz var bana cocugu burdan al götur dedı ve ben bısey demeden kendını vurdu kuru sıkı sılahla suanda tıtreyerek yazıyorum bunları evet cocugumun gozu onunde kendını vurdu kanlar ıcınde kaldı suanda durumu ıyıymıs psıkıyatr da yatıyo ve benondan korkuyorum oglum cok kotu durumda arkadaslar ne olur yardım edın oglumun psıkolojısı bozuldu agresıf kızdıgı zaman kafasını yere vuruyo cok uzuluyorum ne olur bana yardım edın

Şok oldum evlılığinizde herşeyı yasadınız..

eşınızın sorunları var..Nasıl cocuğun onunde bunu yapar ..ne ınsafsızlık..

Tekrar barışmayı dusunmuyorsunuz yarın obur gun sıze ve cocuga zarar verır..

Allah yardımcınız olsun

cocugunuzun durumu nasıl yardım aldınız mı sızde

Ne söylenebilir ki. Bir karakola gidin ve tedbir koysunlar eve yaklaşamasın ve kesinlikle acıyıp da barışmayın. Bu işin sonu iyi olmaz bugün oğlunun önünde kendini vuran yarın karısını da vurur Allah korusun. Hemen boşanın ve eğer mümkünse hiç görüşmeyin. Allah yardımcınız olsun.

çocuğunuzu bir pedagoga götürün. eğer müsaitse durumunuz evcil hayvan alın mesela bir köpek. çocuğunuzun ilgisini dağıtıp bir çok şeyi unutturabilir. 2 yaş henüz küçük olanları hafızasından silebilmek için elinizden geleni yapın. çok zor olacak ama uğraşın.

Allah yardımcınız olsun.

Aman allahim inanamiyorum. COk gecmis olsun
Cocugunuza cok üzüldüm, yazik yavrum onu unutamazki birdaha, cok kücük olsa bile hafizaya kaziliyor bunlar..
Bencede bir psikyatrist yada pedagog dan yardim alinmasi lazim cocugunuz icin..

inanamıyorummmmmmm
sakın ama sakın o adamla barısmayın sakın
oğlunuzla psikolojık yardım almanız sart

geçmiş olsun,çocuğunuzu mutlaka bir dr.a götürün..o adamdan da uzak durun..

bu nasıl bir babadır yaaa nasıl çocuğuna bu kötülüğü yapar aklım almıyo çok üzüldüm o yaşta bi çocuğun asla yaşamamsı gereken bi olay buuu...
allah eşinizi islah etsin inşallah....

Mutlaka çocuğunuzu bir pedagogla görüştürün.
Psikolojisi bu durumlardan nasıl etkilenmiş bunu öğrenerek adım atarsınız.
En basiti ona babanı,evimizi vs..resim çiz derseniz bile birşeyler anlatır size ama muhakkak bir uzman görsün.

Çocuğunuzla beraber sizde psikolojik destek alın bence.Yaşadığınız bu olaylar gerçekten çokça ağır.

Ayrılma kararınızdan vazgeçmeyeceğinize eminim bu sebeble bununla ilgili yorum yapmıyorum.
O kişiyle düşmanlaşacak bir konumunda ayrılmayın.Biliyorum haketmiyor asla ama evladınız için onu fazla ''delirtmeden''ayrılmanın yoluna bakın.

Allahım arkana bile bakmadan uzaklas,mumkun oldugunca en kıza zamanda ayrıl,yarın bu insanın evin icinde ne yapacagını bilebilir misin...Allah korusun ya cocuguna zarar verirse yanlıslık da olsa...Aman arkadasım mahkeme gucunu de arkana al ve bu insandan uzak dur Allah seni ve aileni korusun....

okuyuca çok üzüldüm canım
sakın acıyıpta barışma bu insanla:1no2:
ruh sağlığı yerinde değil eşinin daha sonra daha kötü şeylerde olabilirakannehir
çocuğuna çok üzüldüm mutlaka uzmana götürün hatta sizde psikiyatra gidin destek alın
bundan sonra herşey gönlünce olur inşallah canım

Tüylerim diken diken oldu :gitme:
Allah yardımcınız olsun,
sakın ama sakın acıyıpta barışmayı düşünmeyin,
ne demek sokak ortasında dövmek, gazetelere konu olmak?
Her olayda intihara teşebbüs etmek?
Eşinizin ruh sağlığı bozulmuş, etrafındakilere zarar vermeye kadar gelmiş.
Lütfen çocuğunuzu uzak tutun ondan ve hemen bir pediatriste gidin,
ilerisi için kalıcı yaralar, hem ruhen hem bedenen, oluşmasın.

''bana cocugu burdan al götur dedı''
tavsiyesine uyun imkanınız varsa kesinlikle başka bir şehre gidin
allah korusun ama bu tip insanlar herkese (kendi yavrularına bile) her türlü zarada bulunabilirler
size ulaşmasını engelleyin

arkadaslar sıze cok ama cok tesekkur edıyorum bırazda olsa rahatladım ıyıkı varsınız oglumu psıkologa getırdım gercekten cok etkılenmıs sureklı aglama nobetlerı hırcınlıklar ıstahsızlık yavrum stresten cok kotu hasta oldu bılıyomusunuz bı komsuya gıtmıstık orda oyuncak sılah gormus basına dayamıs eh oldu dıyo nasıl uzgunum anlatamam suanda aglamaktan zor yazıyorum bende psıkolojıkdestek alıyorum ılac kullanıyorum oglum ıcın ayakta olmak zorundayım ve o kısıye donmem ımkansız aılem herzaman arkamda oldu cunku yasananlardan dolayı hıc bı sucum yok

Umarim hep uzak kalirsin o adamdan.. Cocugunuda psikologa gotur mumkunse.. buyuk gecmis olsun guclu olmaya calisin..

Çok üzücü şeyler yaşamışsın. Allah yardımcın olsun.
Psikolojik destek almanız çok iyi. İnşallah herşey kısa sürede düzelir.
Hayat sizin için çok güzel olur İnşallah...

eger imkan varsa ki umarim vardir,baska bir sehre tasin oglunla.ailen de sana detek olmali bu durumda,cünki gercekten hayatiniz tehlikede.Allah islah etsin o adami,cok dikkatli ol cocuguna ve sana zarar verebilir,gec olmadan kac kurtul bence.

geçmiş olsun söyleyecek bişey yok, zaten boşanma davasını açmışsınız.

ancak burayı omuyan bekar arkadaşladara ders olsun sakın evlenir evlenmez eşinizi ve evlilğinizi tam olarak tanımadan çocuk yapmayın.

çok üzüldüm çocuğun ve senin için inşallah bir daha yaşanmaz sen zaten kararını vermişsin bol bol aktivitede bulunun kafanızı dağıtın çok ilgili davran bebeğine inş unutur

evet arkadaşımın dediğine katılıyorum Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…