Hayat çok garip

O kendi çizgisini çizmiş..Bundan sonra yaşayacağı her şey ona ait,onun sorumluluğunda...Şahsen ben olsam ve bunu çok yakın bir arkadaşım yapsa hem ona olan güvenimi kaybederdim hemde araya mesafe koyar,uzaklaşırdım hemen...

Şimdi şöyle birşey var, arkadaş vaaar arkadaş var..

Çok yakınım dediğim bir arkadaşım bana haber vermeden yani benden gizleyerek böyle birşey yaptıysa, evet çook bozulurum ve de gerçekten yakınım değilmiş derim, güven kaybı da olur tabii..

Bana söylememesi durumundan dolayı kırgınlık, kızgınlık olabilir..Bunu yüzüne de söylerim ama tamamen ilişkimi bitiremezdim ben..

Sen de, kırgınlığını, kızgınlığını, yanlış yaptığını söyleyebilirsin tabii ona..Ama tamamen arkadaşlığı bitirmek de senin kararın ..

sonuşta arkadaşın pek onaylamasamda yanında olurdum

her koyun kendi bacağından asılır.. hayat arkadaşınızın hayatım.. kızmakta haklı olabilirsiniz ma bu arkadaşınızla görüşmemenizi gerektirmezki.. yaptığını tasvip etmeseniz bile arkadaşınızın yanında olmalısınız. ona doğruyu anlatmalısınız.. eğer gerçekten arkadaşınızsa bilmeli ki ne olursa olsun yanında olacaksınız..

ben olsam gerçekten dostumsa kararı ne olursa olsun yanından ayrılmazdım tabii ki o da bunu istemedikçe..

yazık ben nişanlısına çok üzüldüm...karar senin kararın ama ben yerinde olsam arkadaşımla görüşmesemde ailesiyle bağımı koparmazdım...

arkadaşınla sınırın , onun kimi sevdiği ve kimi seçtiği ile mi sınırlı ?
bu arkadaşlık mı sence gerçekten ?
kararı ne olursa olsun , gidip en berbat insanı da seçse , arkadaşım diyorsan yanında olmasın , elini tutmalısın ..

arkadaşlar ban koyan o benim herşeyimi biliyodu ve cevresindeki herkezi bende dahil kaybetcegnide biliyodu ve bana hic anlatmadı gizledi ben ona okadar değer verirken beni yabancı gibi cagırdı ve o söylemedi yanındakilere söyletti evleniyo diye okadar koydiki herkez sen salakmısın bak onun hic umrunda bile değil diyolar.olayı bugun ögrendim 2 gün önce nişenlısyla kavga edip ayrılmışlar.olaydan hemen sonra ben eski sevgilimi seviyorum demiş ve kavga cıkmış sen istedin verdik vs bide nişanlısı da aynı mahalleden ve arkadşımı babsı dövmüş arkadaşımda eski sevgilisini cagarmış evin oraya gelmiş arkadaşımda cıkmış gitmiş.ama niye beni aramadı niye anlatmadı.geldigindede insan biraz anlatmaya calışır yüzüme bile bakmadı belkide utancından bilmiyorum .ama her dakka aklım onda.ne candan severmişim ben meğersem.ama cok kızgınım ve üzgün.

canım ben seni çok iyi anlıyorum ama hala da düşünüyorum
arkadaşının bakış açısından yaklaşmaya çalışıyorum
ama bilmiyoruz, neden yaptı, hangi şartlar altında yaptı, ne düşünerek yaptı...
üzüntünü paylaşıyorum bunu bil hayatım :teselli:

cnm benim cok sagol dünden beri yanımdasın ama ne yapacagmı bilmiyorum icim köpürüyo niye diyorum biryandan acaba dügüne cagırsa gideyimmi diyorum yok beni saymadı bende saymayımmı diyoorum.annem bugun kızım ailesiyle barışır en gec 1 ay sonra diyo.offff allahım offff

hayatım ne olursa olsun aile affeder insanı biliyorsun
annen haklı yani
ama şimdiden düşünme bence düğüne çağırsa gider miyim diye
bakalım düğün olacak mı, gün doğmadan neler doğar
bence içini ferah tut :teselli:

arkaşınızın yaptığı çok ayıp gerçekten...
Allah korkusu yok demekki bu kızda,bence böle kişilerden korkmak lazım uzak durun derim...

Hayatta herşey sahteymiş
Dostlar bile...
En güvendiğiniz anda
Sırtınızdan hançerleyen dostlar
Hayatta herşey sahteymiş
Tek taraflısına sewgi mi denirmiş
Ancak enayilik...
Hayatta herşey sahteymiş
Ulan dünya bile yuvarlak
Dünya bile dolanbaz
İçimdekiler düzgün mü olacaktı
Hayatta herşey sahteymiş
Birkaç dosttan ziyade
Hepsi dünya gibi yuvarlak
Hepsi sahte be hepsi sahtee...

ne kadar yakın ne kadar can olursa olsun
kimseye güvenilmeyeceğini; kuzeninden çok büyük bir kazık yiyerek
anlamış biriyim
arkadaşınız yapacağını yapmış
iyi ya da kötü bu onun seçimi
çocuk değilki vazgeçiresiniz
eğer gerçekten iyiliğini düşünüyorsanız
arkadaşınızın yanında olun
yaptığı yanlışı yüzüne vurmayın

canım arkadaşım senn bu olaya bu kadar uzulmen bile ne kadar ii niyetli olduğunun kanıtı ... ama arkadaşın için aynı şeyleri söyleyemicem canm :1no2: o tarz kişiler kendinden başkasını duşunmeyen bencillerdir kendi sevdiği için gitmiş olaabilir ama o askerde olan napçak onu hiç aklına bile getirmemiş sadece kınıorum ve bence anneni dinle onunla bidaha sakın konuşmaaa aynı şeyi ona yapsalardı o bundan memnun kalırmıydı çok merak edıorumm ama yaptığı onun yanına kalmaz o kaçtığı çocuk onu daha nerelere kaçırtır öyle bi yapar ki kaçacak delik bulamaz bidaha Allahından bulsun Allah askerdeki oğlumuzada sabır versin ...

bence arkadaşınızın size herhangi bir kazığı veya ihaneti yok
kendine yapmış ne yaptıysa
size anlatmamış olmasıysa sorun zaten tepkinizi bildiği için anlatamamış kanaatimce
yaptıkları doğrumu onaylamanın imkanı yok zaten

ben olsam bende arkadaşımın yanında olurdum
hayat onun,evleneceği kişiyi kendi seçecek elbet
ben vazifemi yapar onu uyarırım ama o yinede bildiğini yapıyorsa kendi bileceği iş
düğününe çağırırsada git bence

kızlar dn akşam msn deydim fakat cevrimdışıydım arkadaım msn sini actı tam ben cevrim ici yaparken kapadı ben cevrim ici yaptım oda tekrar hemen cevrim ici oldu 20dk flan bekledi bende hep msnme sözler yazdım.ne yapıcam ya hergece rüyama giriyo hep düşünüyorum salağım ben salak kazık yediğim halde hala düşünüyorum hem cok kızgınım hem kırgın ve caresiz

kızlar dün akşam msn deyken arkadaşımda girdi ve 10 dk sonra bana biliyorum bana kızgınsın ama seviyodum mutluyum dügüün var pazar dedi bende sonra bu senin kararın beni ilgilendirmez dedim dost olmadıgmızı anladım bu sayede dedim sen sevdiginin yanında degilmisin ee bende sevdigimin yanındayım dedi ama sen sevdigiini söledinmi bana dedim hayır bilmen gerekiyodu dedi megersem oynamışın dedim ben son arkadaşlık görevimi yapıyorum ve seni çagrıyorum dedi bende bende son arkadaşlıgımı yapıyorum mutluluklar diliyorum dedim herşey gönlüncce olsun dedim oda tşk dedi ve bitti offffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…