arkadaşlar ban koyan o benim herşeyimi biliyodu ve cevresindeki herkezi bende dahil kaybetcegnide biliyodu ve bana hic anlatmadı gizledi ben ona okadar değer verirken beni yabancı gibi cagırdı ve o söylemedi yanındakilere söyletti evleniyo diye okadar koydiki herkez sen salakmısın bak onun hic umrunda bile değil diyolar.olayı bugun ögrendim 2 gün önce nişenlısyla kavga edip ayrılmışlar.olaydan hemen sonra ben eski sevgilimi seviyorum demiş ve kavga cıkmış sen istedin verdik vs bide nişanlısı da aynı mahalleden ve arkadşımı babsı dövmüş arkadaşımda eski sevgilisini cagarmış evin oraya gelmiş arkadaşımda cıkmış gitmiş.ama niye beni aramadı niye anlatmadı.geldigindede insan biraz anlatmaya calışır yüzüme bile bakmadı belkide utancından bilmiyorum .ama her dakka aklım onda.ne candan severmişim ben meğersem.ama cok kızgınım ve üzgün.
canım ben seni çok iyi anlıyorum ama hala da düşünüyorum
arkadaşının bakış açısından yaklaşmaya çalışıyorum
ama bilmiyoruz, neden yaptı, hangi şartlar altında yaptı, ne düşünerek yaptı...
üzüntünü paylaşıyorum bunu bil hayatım :teselli:
cnm benim cok sagol dünden beri yanımdasın ama ne yapacagmı bilmiyorum icim köpürüyo niye diyorum biryandan acaba dügüne cagırsa gideyimmi diyorum yok beni saymadı bende saymayımmı diyoorum.annem bugun kızım ailesiyle barışır en gec 1 ay sonra diyo.offff allahım offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?