ayrıca nikah sahidini akrabalarından secmeni tavsiye ederim.Yarama tuz bastın.Ben universtiden cok sevdigim cok deger verdiğim bir arkadasımı sahit yapmıstım.ama nerde .Yazıkki oyle birini yapmısım ne düğüne geldi ne cocuguma halbuki ben herseyine gitttim bulundum hep vefa gosterdim karsılıgındada hicbirsey bulamadım.Ustune birde onca yıl saklamıs benden aielcek hiristiyan olmuslar herkesin dini kendine aslında ben nasıl ben herseyimi onla paylasırken sakladı ustelik esimin birkac arkadasınıda tanıstırmıstık allahtan birsey olmamıs onlarla eger olsaydı tanıstırdıgımıza rkadaslarada kotu olacaktık.Bunca sene arkadas oldugun kisiyi tanımamısın diye dusuneceklerdi. kesinlikle akraba sec canım.
canım üzülme hayat boyle ne yazkki yasın gencmis ama yaslada ilgisi yok benim 35 oldu hala degismedim bu insanın karakteritle ilgili.Herkes yanlız aslında emin ol.Cok az insan var gercekten arkadasa dosta sahip olan.Cogu arkadasıymıs gibi davranan ama arkadas olaralk gormeyen sırf yanlız kalmamk yada dıslanmmak adına oyle davranan insan cok.hep ihtiyac .Cıkar varsa yanında biri olur yoksa olmaz cıkarı bitince de yanında olmaz olanda.son 10 yılda soyle geriye bakıyorum sık sık.10 yıl icinde yuzlerce kis tanıdım ordan burdan coguna ben yaklastım birkac tanesi haric inanırmısın benim kanımca su.eger bir aradın yada gorusmek istedin iki yaptın üc yaptın derken karsı taraf hic yapmıyorsa bunu gonder gitsin.Gerek yok boylelerne cunku.Ama karsılıklı aranılıyorsan hatta karsı taraf ilk adım atan tarafsa o arkadaslık yıllarca suruyor ve cok kucuk seylerden bile kopmuyor.Uzak dahi olsa kopmuyorsunuz ozetle sunu diyorum sakın yanlızım diye uzulme hayatına gecici kisiler girip seni hayal kırıklıgına ugratacagına coks ecici ol.Karsılık gormediginden de uzak dur.Oyke herkese mavi boncuk dagıtan gorusmeye meraklıymıs gibi gozuken ama hic harekete gecmeyenlerden birsey bekleme.İyi gozlemle.iyi tart oyle bri cıkmazsada yanlzılık daha iyi.
Sebebini ben de bilmiyorum ama güven konusunda ben de çok sıkıntı yaşıyorum ve çevremde çok insan var ama kaçına guvemiyosun dersin çok çok az derim ne yazık ki bunu da kafama takan bi insanım ve üzülüyorum da..
Canım merhaba. Benim çevremdeki arkadaşlarım da böyle bu yüzden seni anlayabiliyorum. Herkez kendi çıkarları için seninle bütün gün geçirir ve işi bitince yokmuşsun gibi davranır. Hatta bunu hiç beklemediğim birinde gördüm. Üniversite de bi iki arkadaşım var sadece samimi olduğum diğerleri malum sende bilirsin hepsi senden üstün olmaya çalışır. Lisedekileri söylemiyorum bileSevgilim canımın canı sağolsun bıkmadan dinliyor beni herşeyin üstesinden onun desteğiyle geldim desem.. etrafında onca sahte insanın olması mı yoksa sadece gerçekten saba değer verenlerin olmasımı daha iyi ? Ben çoktan kapattım o defterleri mesela. Kimseye seninle konuşuyorum da demiyorum sadece selam selam. Ailem ve sevgilim hayatımın güzellikleri ♥ üzme canını nişanlına sıkı sıkı sarıl boşver diğerlerini :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
He ben istediğin zaman dinlerim dertlerini burdaki bi çok kişi de seni dinler eminim ben yeni üye sayılırm gerçekten insan burda çok rahatliyor dertleri paylaşınca :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkesin bir derdi, bir beklentisi olabiliyor bu hayatta.
Mesela işin, eşin(nişanlı) var ama arkadaşın yok.
Dertleşeceğin bir arkadaşın, dostun olsaydı da belki nişanlın olmayacaktı. Bol bol işsizlikten konuşacaktınız, bilinmez.
Allah Teala her zorlukla bir kolaylık muhakkak veriyor.
aynen yazdıkça yazası geliyor insanın kafam rahatlıyo resmen bende yeni sayılırım üyeliğim vardı ama kullanmıyordum yeni keşfettim sayılır canım teşekür ederim dert ortagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?