Hayat Çok Sıradan arkadaş !!

OZLEMAH

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
46
0
16
Bursa
hiç arkadaşım yok benim tabiki en kıymetlım nişanlımdan başka aslında arkadaşımda var ama dostum sırdaşım kardeşim yok hep cıkarları için konuşulan biri oldum yanlış anlaşılmasın param için falan değil aslına bakarsan cok paramda yok sadece ben arkadaşlarımı cok sahiplenirim kardeşim gibi görür korur kollarım söz günü anladım kimsenin yanımda olmadıgı herkes geldi yüzük takılır takılmaz suratlarında anlamsız bir ifade biz gidelim dediler aslında oynarız konuşuruz falan diye düşündüm onlar gidince yaşlı kadınlar falan oynadım 3 tane canımdan cok sevdiğim ablam var ama arkadaşın yeri cok farklı 21 yaşındayım ama hayatı yeni ögreniyorum galiba bitanesinin düğününde uzak yerdeydi 3 gün önceden gidip hazırlık yaptım canım cıktı hatta iç çamaşırlarını falan işte anlayın gidip kendi paramla aldım lafı olamaz ama ne bileyim ya öyle işte birinin düğününde nişanlımdan zorla izin aldım hatta oda geldi gece 2 ye kadar bekledik cocugun arabasının üstünde zıpladı resmen içki içen kardeşi yinde bişey demedi ben üzülmiyim diye kıymetlim benim şimdi yanlızken canım sıkılıyo dert ortagı bulamıyorum ama arkadaşım varkende bunlar oluyor yanlızlıkmı ? arkadaşın olmasımı ? hangisi daha çözemedim
bazen hayattın sıkılıyorum herşey üstüme gelince biri olsun diyorum kızkıza muhabbet edelim diye düşünün nikah şahidimi bile bulamadım ama gidicem yaşlı birini yapıcam aileden çünkü arkadaş kazıgı yemek istemiyorum

Son düzenleme:
Canım benim üzülme herkese hakettiği kadar değer ver..Bu yaşadıklarını unutma ki evlendikten sonra bu tiplerle çok karşılaşacaksın..Önceliğin kendin ol tatlım .

Aynen canim öyle olmak lazimmis demekki yeni yeni alisiyorum bende bu sacma düzene tesekur ederim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle bazen herşey üstüne geliyo bunalıma giriyosun çekilmez baş agrıları stresten yıpranan beyin hayat cok karmaşık bizimkide dert degil gerçe dünyada yaşananlara bakılırsa ama bazen kendimi yok etmek istiyorum tamamen kaybolmak havalardan sanırım stres üstümde baş agrısı üstümde bide insanlar olan atışmalar hepten çileden cıkardı beni cook sıkıldım bıktım helede bugun

sevgi bazen hiç bişeymiş
herşey bianda silinebilirmiş
sevgi bazen yabancıdan bianda nefret edilebilen bişeymiş
sevgi yokmuş aşk yokmuş hayat boş !

Belkide ben cok kötüyüm yada insanlar cok kötü herşey üstüme geliyo bazen diyorum keşke tek başıma bi evde olsam kimse gelip gitmese dahamı mutlu olurum ne ben sürekli oturan biriyim işte muhasebe işi yapıyorum satınalmaya bakıyorum telefonlara bakıyorum yoruluyorum kafam duruyo akşamları işyerimde evime 5 dk uzaklıkta evdede halim yok öyle yanlız başıma geciriyorum hayatı bi ara lise arkadaşlarıma falan msj attım nbr diye diye ses yok soluk yok ünidekileri saymıytorum bile onlar kemdi alaminde bazı insanlar kendilerini bişey sanmaktan başka birşey yapmıyorlar şu hayatta saçmacalamaldalar

dünyada deli cok ama akıl hastanesi yok

burda bile kendi kendime konuşuyorum ya deli benmiyim neyim
ama olsun yazmak insanı rahatlatıyo kendi içimde yaşıyacagıma burdan yazarım k.k. benim arkadşım artık karar verdim

canım üzülme hayat boyle ne yazkki yasın gencmis ama yaslada ilgisi yok benim 35 oldu hala degismedim bu insanın karakteritle ilgili.Herkes yanlız aslında emin ol.Cok az insan var gercekten arkadasa dosta sahip olan.Cogu arkadasıymıs gibi davranan ama arkadas olaralk gormeyen sırf yanlız kalmamk yada dıslanmmak adına oyle davranan insan cok.hep ihtiyac .Cıkar varsa yanında biri olur yoksa olmaz cıkarı bitince de yanında olmaz olanda.son 10 yılda soyle geriye bakıyorum sık sık.10 yıl icinde yuzlerce kis tanıdım ordan burdan coguna ben yaklastım birkac tanesi haric inanırmısın benim kanımca su.eger bir aradın yada gorusmek istedin iki yaptın üc yaptın derken karsı taraf hic yapmıyorsa bunu gonder gitsin.Gerek yok boylelerne cunku.Ama karsılıklı aranılıyorsan hatta karsı taraf ilk adım atan tarafsa o arkadaslık yıllarca suruyor ve cok kucuk seylerden bile kopmuyor.Uzak dahi olsa kopmuyorsunuz ozetle sunu diyorum sakın yanlızım diye uzulme hayatına gecici kisiler girip seni hayal kırıklıgına ugratacagına coks ecici ol.Karsılık gormediginden de uzak dur.Oyke herkese mavi boncuk dagıtan gorusmeye meraklıymıs gibi gozuken ama hic harekete gecmeyenlerden birsey bekleme.İyi gozlemle.iyi tart oyle bri cıkmazsada yanlzılık daha iyi.

ayrıca nikah sahidini akrabalarından secmeni tavsiye ederim.Yarama tuz bastın.Ben universtiden cok sevdigim cok deger verdiğim bir arkadasımı sahit yapmıstım.ama nerde .Yazıkki oyle birini yapmısım ne düğüne geldi ne cocuguma halbuki ben herseyine gitttim bulundum hep vefa gosterdim karsılıgındada hicbirsey bulamadım.Ustune birde onca yıl saklamıs benden aielcek hiristiyan olmuslar herkesin dini kendine aslında ben nasıl ben herseyimi onla paylasırken sakladı ustelik esimin birkac arkadasınıda tanıstırmıstık allahtan birsey olmamıs onlarla eger olsaydı tanıstırdıgımıza rkadaslarada kotu olacaktık.Bunca sene arkadas oldugun kisiyi tanımamısın diye dusuneceklerdi. kesinlikle akraba sec canım.

Sebebini ben de bilmiyorum ama güven konusunda ben de çok sıkıntı yaşıyorum ve çevremde çok insan var ama kaçına guvemiyosun dersin çok çok az derim ne yazık ki bunu da kafama takan bi insanım ve üzülüyorum da..

Canım merhaba. Benim çevremdeki arkadaşlarım da böyle bu yüzden seni anlayabiliyorum. Herkez kendi çıkarları için seninle bütün gün geçirir ve işi bitince yokmuşsun gibi davranır. Hatta bunu hiç beklemediğim birinde gördüm. Üniversite de bi iki arkadaşım var sadece samimi olduğum diğerleri malum sende bilirsin hepsi senden üstün olmaya çalışır. Lisedekileri söylemiyorum bile Sevgilim canımın canı sağolsun bıkmadan dinliyor beni herşeyin üstesinden onun desteğiyle geldim desem.. etrafında onca sahte insanın olması mı yoksa sadece gerçekten saba değer verenlerin olmasımı daha iyi ? Ben çoktan kapattım o defterleri mesela. Kimseye seninle konuşuyorum da demiyorum sadece selam selam. Ailem ve sevgilim hayatımın güzellikleri ♥ üzme canını nişanlına sıkı sıkı sarıl boşver diğerlerini :)

He ben istediğin zaman dinlerim dertlerini burdaki bi çok kişi de seni dinler eminim ben yeni üye sayılırm gerçekten insan burda çok rahatliyor dertleri paylaşınca :)

Herkesin bir derdi, bir beklentisi olabiliyor bu hayatta.
Mesela işin, eşin(nişanlı) var ama arkadaşın yok.
Dertleşeceğin bir arkadaşın, dostun olsaydı da belki nişanlın olmayacaktı. Bol bol işsizlikten konuşacaktınız, bilinmez.
Allah Teala her zorlukla bir kolaylık muhakkak veriyor.

Canım cok haklısın ilerde pişman olacagıma saygın bi akrabamı secerim daha iyi insanlar nankör çünkü

haklısın cıkar ilişkileri olacagına yanlızlık daha kafan rahat en azından ama insan kendinde bi eksiklik aramıyo degil bendemi bir hata var yoksa herkeztemi var anlamıyorum ben yaklaştıkça onlar kullanmaya başlıyo sonra cıkara dönüşüyo işte ama haklısın yanlızlık paha biçilemezz

ben üzülmekten ziyada kendimde eksiklik arıyorum canım niye benim arkaşlarım hep böyle diye tabi yeri geliyo üzülüyorumda heleki şu sosyal aglardaki dost kokulu resimleri gördükçe

haklısın canım zaten onlarda olmasa hayat çekilmez kıymetlim o benim öyle yapıyorum sıkı sıkı sarılıyorum da bazen kafasına takıyor işte insan canım sağol

aynen yazdıkça yazası geliyor insanın kafam rahatlıyo resmen bende yeni sayılırım üyeliğim vardı ama kullanmıyordum yeni keşfettim sayılır canım teşekür ederim dert ortagım

muhakkak canım allaha şükürler olsun kıymetlim var ailem var şükürler olsun onlarda olmasa ne olurdu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…