- 13 Haziran 2017
- 123
- -9
- 48
- Konu Sahibi What goes around
Beni anlamış olmanıza çok mutlu oldum, ki kendimi çok ifade edemediğimin farkındayım.. Üzgünken bu böyle oluyor, net olamıyorum.. Çünkü kafam da karışık.Ben sizi anladım aslında . Fazla fedakarlığa hep karşıyım bi noktadan sonra amiyane tabirle enayilik oluyor . Gerçi sizin aileniz sizi enayi yerine koymamış Allah var siz bunları kendi içinizde yaşıyorsunuz ama bunu sebebi su aslında siz kendinizi geri plana atmışsınız ve su an sizi bu uzuyor .kendinizi sevmeyi öğrenin ve bunun icin cidden çabalayın. Ben bu aralar bunun icin zorluyorum kendimi sevdiğim.seyleri yapmaya kendime zaman ayırmaya çalışıyorum. Sizde artık böyle yapın bence birde başkalarından beklentiye girmeyin yani ben yaptım hadi onlarda demeyin bu sizi yıpratır zamanla . Kendinize su an müsait iseniz güzel bir kahve yapın yanına da bir minik çikolata camın kenarına geçip şöyle bir oturup icin :))
Bi yanım boş ver geçti gitti diyor, ama öbür yanım sorguluyor. Keşke diyorum kendime yatırım yapsaydım, çocuğumun hakkını vermiş gibi hissediyorum belki abartı ama!
Çünkü çevremdeki çoğu kişi bunu böyle yaptı kendi geleceğine yatırım yaptı.
Hep Böyle oluyor. Aileme kızıyorum sonra acıma duygusu geliyor, kendime kızıyorum. Sanki açıktalar mıydı hayır daha kaliteli ev alındı sadece!