Hayat Devam Ediyor Atv

cnm oradakilerde uzayda görüşmüyorlar yane oralardada sevgili durumları oluyor hatırlatırım

cnm oradakilerde uzayda görüşmüyorlar yane oralardada sevgili durumları oluyor hatırlatırım

Bir doğulu olarak orada yıllarca yaşamış biri olarak
biliyorum o yüzden söyledim anacım
millet kaç kulp takıyo valla

hayat devam ediyor gerdek gecesi sahnesi diye yaz youtubede izledim ben:120::83:

bu Abbas'dan iyice midem bulandı:120:aşk-ı memnuyu izlemem lazım bu halinin aklımdan çıkması için:99:ama adam çok iyi oyuncu ya hakkını vermek lazım

Son düzenleme:
Kesinlikle iğrenç bir dizi bana göre.
Çok müstehcen sahneler ve konuşmalar var. Dünki bölümden sonra nefret ettim, seviyesi çok düşük.

Kesinlikle iğrenç bir dizi bana göre.
Çok müstehcen sahneler ve konuşmalar var. Dünki bölümden sonra nefret ettim, seviyesi çok düşük.

Katılıyorum. Beğenmedim izlemeyeceğim ama annem izliyor malesef

hayat devam ediyor ;

güzel bir dizi reytingleri kırıp geçiriyor.
iki bölümü tamamiyle izlemedim ama kaliteli bir diziye benziyor mahsun iyi bir yönetmen harika çekimler yapmı.
sayfaları tek tek okumadım vaktimde de olmadı ama,

dizi doğu bölgesinde çelikmiyor
dizi Kapadokyada Mustafapaşa Kasabasında İlk asmalı konağın çekildiği hatta asmalı konağın yol üzerindeki ev hayatın ailesinin yaşadığı ev !!!
hiç anlamadım neden doğunu filmi kapadokya da çelikdi diye kapadokyada ne ağa vardır nede böyle evlilikler hiç aklım almadı sadece şu lafı duydum doğu tarafında çekilen dizizlerin maliyeti çok yüksekmiş ufacık bir çekimde bile dünya kadar para istiyorlarmış. Dedim ki biz niye istemiyoruz? Zaten kimsede pek farketmemiş Kapadokyanın göbeğinde çekildiğini
çok çelikdi bu tür diziler aşiretler ölümler, evliler belki azda olsa törelerde azalma olmuştur.insanlar azda olsa ders almıştır. en azından ben böyle düşünmek istiyorum.
umarım küçük yaştadaki evlilikler biter,
umarım hayalleri elinden alınna küçük kızlarımızı olmaz artık.
Mahsun Kırmızıgülde gerçekden çok efendi başkalarının konuşması beklemeden kendi konuşuyor ve selam veriyor bu davranışı takdir ettim bir ünlü olarak hiçde kibiri yok bence böylede olmalı

valla güzel dizi ben beğendim..
eşimle dün akşam izledik ağlaya ağlaya şişti adamın gözleri..(manyak mı ne)

o yaştaki kızın seks manyağı olduğunu mu sanıyor acaba ?

genelevden alsaymış o kadar tecrübeli istiyorsa ..

bunlar gerçekte yaşandığı için etkiledi beni..nefret ettim adamdan..yavrım yavrım diye geberip gidecek oh olacak

3 gündür banlıydım yAzamadım çatladım

şimdi o abbasın odasında Atatürk fotosu var,kaldırsınlar istemiyorumlen mahsun ayıp bu yaptığın Atatürkçü düşünce bunu yapmaz ,

rica edeceğim kaldırın o abbas denen adamın odasından mahsun bey apartmanca izlemiycez yoksa haberin olsun

zeliha neden berattan ayrıldı k:44: 6 yılımı verdim diyo,,6 dk dinlemedi çocuğu

Ben bu diziye dün ilk defa denk geldim
Kaç bölümdür yayınlanıyor , kaçıncı bölüm hiç bilmiyorum
Dün izlerken o evlendirilen küçük kızın o yaşlı adamla
Ayy o sahne çok iğrençti , tiksindirdi beni
Pislik birde kıza yavrum diyip duruyordu
kusacaktım az kalsın.
Ama şimdi yönetmenin Mahsun kırmızıgül olduğunu öğrendim
Asla izlemem bu diziyi bir daha
Hiç sevmem kendisini , reytingde kazandırmam bu adama

Son düzenleme:
sansürsüz sahneye bende baktim, iyyyk.
hayatin ailesi nasil izin vermis buna ya :26:
kac yasindaki o kiz gercekte?

1987 doğumlu Meltem Miroğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün hem senaryosunu kaleme alıp hem de yönettiği, 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide sergilediği performansla bir anda milyonlarca kişinin dikkatini çekti. Miroğlu, Henüz 15 yaşında olduğu halde dedesi yaşındaki bir adamla evlendirilen Hayat Bakırcı karakteriyle ekran başındaki seyirciyi derinden etkiledi. Genç oyuncu, özellikle çok konuşulan gerdek sahnesi ile dizinin ilk bölümünün yayınlanmasından sonra gündemde kaldı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim gören Miroğlu ilk ciddi oyunculuk denemesini de bu diziyle yapıyor

Hayat*ın dedesi için izliyordm rolü çok az

Fikret Kuşkan çok güzel rol yapıyor,ama gerçekten o sevişmee sahneleri iğrenç

kıza geceliki giiydiriyorlar ve abbasla iğrendim o kadarda çekilmez yaa

haa bende izlemem,tüm sitede izlemeyeceğiz

arkadaşım geçen cuma ikinci bölümüydü dizinin .bende fragmanlarını gördüm tiksindim.onun için o bölümü izlemedim birinci bölümü izlemiştim mahsun kırmızıgülü bende sewmem ama güneşi gördüm filmini çok beğendim dizinin birinci bölümüde çok güzeldi artık üçüncü bölüme göre karar vericem izleyip izlemeyeceğimi...

ne bicim bır fılm yaaa ığrenç ötesi sankı koca köyde sadece ıkı aıle var hepsi birbirini sevıyor mahsun kırmızıgül den de böyle bir film cıkardı zaten.

canım ataturk çü düşünceyle alakası yok ınsan olan yapmaz böyle bır seyi hıc ızleyıp retıng kazandırmayalım bence..

malikle hayat cennetin çocuklarımı valla aferin kudretin çocuklar birbirine sahip çıkıyor

canım ataturk çü düşünceyle alakası yok ınsan olan yapmaz böyle bır seyi hıc ızleyıp retıng kazandırmayalım bence..

bu sadece Atatürk*le ilgili değil aslında

öyle insanları canlandıraran karakterler böyle konularda dikkatli olmalı

yani sapık zihniyetli bi adamın odasında tanınmış birinin(sanatçı,siyasetçi) fotosu olması demek hah bu zihniyette adam bunu sever/ bunu dinler anlamına gelir

bi de o kadar bağırıyolar hiçbir komşu çıkıp noluyo demiyobizim burda çıt çıksa kapı çalınır

kız kım calıcak kı kapıyı dızıde sadece 3 aıle var biri kızın anasının evi biri evlendığı yaslı dedenın biri sevgilisininkime neeemesela ataturk yerıne tecavüzçü çoşkun yada erol taşı koysalardı demiadamın atası onlar nasılsa

iğrendiğiniz adam aşkı memnu daki süleyman efendi karakterini canlandıran hepimizin sevdiği rana cabbar dır. öyle iyi bi performans sergilemiş ki ben bile tanımakta zorlandım. rolünü iyi canlandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…