Hayat Devam Ediyor Atv

o da doğru ama madem doğuyu canlandırıyorlar bi kaç meraklı komşu olsun di mi bizim üst kattakini seve seve veririm

evet tecavüzcü coşkun iyi olurdu ya da nuri alço
iğrendiğiniz adam aşkı memnu daki süleyman efendi karakterini canlandıran hepimizin sevdiği rana cabbar dır. öyle iyi bi performans sergilemiş ki ben bile tanımakta zorlandım. rolünü iyi canlandırıyor.

Rana Cabbar olduğunu biliyorum... ayrıca ben abbas karakterinden iğrendim,oyuncudan değil

bu dizide bakışları korkunç çünkü...

yorumumu bulup nerelere çekmişsiniz,pes

Son düzenleme:
2. bölümü de izledim yine Hayat ı adamın koynuna sokmaya çalıştılar o sahnelerde yine gerildim yine nefesimi tuttum, sıktılar artık gerçekten.

Hem çocuk yaşta evliliğin yanlışlarını anlatıyorsun, hem çocuk yaşta birini bu kadar açık seçik çekiyorsun, sonra sansürlenen sahneyi Twitter daki sayfandan paylaşıyorsun, amaç ne daha fazla reyting kazanmak mı? olmadı Mahsun efendi
Sinema da olur belki ama dizi için çok fazla o sahneler, milleti Rana Cabbar gibi bir oyuncudan nefret ettirdin. Twitter hesabım yok olsaydı kendisine de bunları yazmak isterdim

canım ataturk çü düşünceyle alakası yok ınsan olan yapmaz böyle bır seyi hıc ızleyıp retıng kazandırmayalım bence..

Bunu bilmiyordum
Pislik herif, evde de izlettirmem o diziyi bundan sonra.

bazi düşünceler çok ama çok komik...ne alakaysa

al bende de o kadar.
Niye izlenmiyor onu anlamadım ben simdi. Tamam sahneler iğrenc ve abartılıydı bende hoşlanmadım bu kadar acık yayınlanması gereksizdi. Herneyse ben gene sabırsızlıkla bu bölümü merak ediyorum. Ağlamaya da cok meraklıyım sanki.

iyide canım Mahsun Kırmızıgül'de doğulu.Orda büyüdüğü için oranın sorunlarını problemlerini biliyor.Oranın konusunu ele alıyor.Batıda bu tarz problemler yok.Batıda herkesin keyfi yerinde.Doğuda çoğu insanın canı yanıyor.Bilinçsizlik yüzünden töre yüzünden adetler yüzünden.Tabiki dizilerde filmlerde doğuyu ele alıcaklar.Doğuda konu var.Batıyı konu alan filmlerde var.Onlar pek dikkatimizi çekmiyor malesef:)

Bu dizide benim adamım abbas.Bayıldım adama yaaa.Çok güldürüyor beni margkkaa margkkaa demiyo mu:)))Baya gülüyorum yaa abbasa.Yavriiim yaseminimmmm :):)):)

Evet katılıyorum size
Bende sabırsızlıkla bekliyorum bu diziyi
sanki ilk defa bu dizide yayınlandıda bu tür sahneler
anlamsız buluyorum bu kadar fazla tepkinin olmasını...

Bu dizide benim adamım abbas.Bayıldım adama yaaa.Çok güldürüyor beni margkkaa margkkaa demiyo mu:)))Baya gülüyorum yaa abbasa.Yavriiim yaseminimmmm :):)):)

Evet yaa, birde Makineli tüfek gibi heeeeeeeeeeee taa taaa taaa taaaa
iğrenc ama o adamın rolu ya, pislik.
Evet katılıyorum size
Bende sabırsızlıkla bekliyorum bu diziyi
sanki ilk defa bu dizide yayınlandıda bu tür sahneler
anlamsız buluyorum bu kadar fazla tepkinin olmasını...

Evet canım alakasız yerlere bağlanmış konu.

Evet bazı sahneler bana abartı geldi her şeyi göstermeye gerek yok yani gerdek gecesinde hepimiz tahmin edebiliyoruz. Ama birlikte olamadıklarını göstermek için sanırım gösterdiler o sahneleri çünkü adam yapamadı hıncını da kızdan çıkardı onun suçu gibi sonra da ilaçları yuttu o ilaçlardan ölecek ölürse. Başka bir yandan da diğer dizilerde neler neler oluyor ne sahneler ama onlar modern ya göze batmıyor. Aşkı memnuda, fatmagü lde az mı izledik o sahneleri. Ancak burada da küçük yaşta olarak gösterilen bir kız var ve bu yaştaki kızların psikolojisini bozabilir. Mahsun hakkındaki görüşlere katılmıyorum adam çok güzel anlatıyor oranın sorunlarını. Yaşanan acıları. Daha fazlası bile oluyor oralarda. Bütün filmlerini izledim sosyal içerikli olması güzel. Atatürk ile ne alakası var anlamadım adamın duvarın Atatürk var da adamın haysiyeti kötü. Her Atatürk resmi asan onun gibi doğru düşüncelere sahip olmuyor maalesef. Keşke resimden utansalar ama utanan var mı. İşyerinde Atatürk resmi asılıdır ama vergi kaçırır, dolandırıcılık yapar, rüşvet yer. Bu da öyle bir şey. Bu bölümü de sabırsızlıkla bekliyorum.

Evet fazlasıyla katılıyorum yorumunuza.
-
Dizi hakkında genel olarak ta konuşmak gerekirse ilk fragmanlarını gördüğümden beri heycanla bekliyordum başlamasını.
Ve bu akşamda 3. bölümü oynayacak. Mahsun Kırmızıgül'ü tebrik etmek gerekiyor. Gerçekten sorunları yansıtan,duygusal bir dizi.
Umarım uzun süre devam eder...

Yovriim dedikçe ekrandan içeri girip o tabancayı alıp o adamı gebertesim geliyor..
O baba bozuntusunu da Allah bildiği gibi yapsın. Sinirlendim bak gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…