Hayat enerjim kalmadı

Merhaba O9 macun kullanıp sonuç alan çok hasta var. İsterseniz bir araştırın. Allah yardımcınız olsun

İyi geceler cnm benim eşimde azosperm Ankara a life da tedavideyiz çok yıpratıcı bir sürec birbirimizi çok iyi anlarız sekiz sene oldu bizimde

İyi geceler cnm benim eşimde azosperm Ankara a life da tedavideyiz çok yıpratıcı bir sürec birbirimizi çok iyi anlarız sekiz sene oldu bizimde
Merhaba yazınız çok doğru bizi bizden başkası anlamıyor anlamayacak bizde 3 yıllık evli 2 yıl kadar da bebek düşünüyoruz olmuyor testler sonuçlar derken özel bi hastanede eşimin azosperm olduğunu öğrendik araştırma hastanesine yönlendirdiler orda klomen tedavisine başlattılar tekrar test verdi 2 ay önce ve dün olmak üzere iki tane test.araştırma hastanesinedekini hiç anlamdık özelde herşey net yazıyordu eşim sonucunu doktora göstermiş iyi iyi güzel ilaca devam demiş ama çıkış olmuş mu olmamış mı neye göre iyi diyor açıklamamış anlıyorsanız sonuçları yorumlarmısınız dünden beri uykularımız kaçtı sonuçların üzerinde tarihler yazıyor.bu sonuçlardan önce sıfır sperm sadece bi tane cansız hücre var denilmişti

Eklentiler

• EEEDA662-D7C2-42F4-80AF-11E72583E7E4.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 51
  • CCC4494C-F2B1-4188-90B3-C0D0B733BB77.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 53
  • CFF529BD-F8FA-4C8A-A8D1-30CB8EA64304.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 2AC12C3C-CF86-47D8-8B95-CFDF63BD8E8A.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55
Bende çok anlamadım galiba 39 milyon olmuş öyleyse çok iyi

Çıkış var tedaviye yanıt iyi yine de normalden az sayıda pekimklomen kaç mg ve ne kadar kullanıyor? Yani haftada kaç gün kaç adet

Çıkış var tedaviye yanıt iyi yine de normalden az sayıda pekimklomen kaç mg ve ne kadar kullanıyor? Yani haftada kaç gün kaç adet
Mg olarak şuan hatırlamıyorum çünkü dün test verdi ve ilaç bitmişti.günde bi tane sabah yada akşam farketmiyor demişti doktor.çıkış var demişsiniz ama neden hiç ileri hareketlilik morfoloji vs bunlar yazmıyor ki lütfen kusura bakmayın gerçekten hiç anlamıyoruz hatta özelde ki test sonucunu atsam ne demek istiyorum anlardınız orda herşey yazıyordu ve karşılığı 0 dı bunda çıkış varsa neden morfoloji flan 0 da olsa yazmıyor ki

3 aya yakın kullandı her gün bir adet klomen artı vitamin içeren wm multifer die bi ilaç daha vardı bir ay da onu kullandı diğer aylar klomenle birlikte yine aynı vitamini yazmıştı ama o vitamini almadık farklı bi doktordan aldık vitamin karışımı macun vs klomenle birlikte onları kullandı 3 ay

Test kağıdını almadınız mi onda daha ayrıntılıdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…