- 12 Ekim 2022
- 1.692
- 4.226
- 63
- Konu Sahibi AyselSilahimiGetir
-
oncelikle hayirli olsun, allah sizi birbirinize bagislasin ve tamamina erdirsin.Herkese selamlar, 30 yaşındayım. sanırım ben artık hayata karşı heyecanımı kaybettim. Hiç birşeyden mutlu olmuyorum, memnun değilim. Gelecek kaygım var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Ne çalısmak ne de oturmak istiyorum tatile gittim bir insan tatilden sıkışır mı ? Tatilden de sıkıldım hiç bir şey yapasım yok. 4 ağustosta kınam var 11 ağustosta da düğünüm var. Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz 3 yıldır o da 30 yaşında bu arada. İyi ki var onu seviyorum ama heyecanım yok evliliğe gelinliğe karşı. Hiç gelinlik hayalim olmadı herkes şaşırıyor bu duruma buda bana çok saçma geliyor. Herkesin gelinlik düğün hayali olmak zorunda mı ? Nişanlım arabası değiştiricek perşembe günü çoçuk gibi ortalıkta dolanıyor çok heyecanlı. Ben de ise tık yok çok normalmiş gibi geliyor. Nişanlım üzerinden örnek verdiğim için lütfen onu sevmiyor musun gibi yazmayınaklıma en yakın bu örnekler geldiği için bunları yazdım. Genel olarak her konuda heyecansız donuk biri oldum. Bir depresyon mu geçiriyorum ya yoksa karekterim mi değişiyor?
Ben de böyleyim. Çalışıp çabaladım, kendimi helak ettim. Ama şu an inanılmaz mutsuz hissediyorum. Başta iş sebebiyle bulunmam gereken yerde iyi insanlarla ve güzel şeylerle de karşılaşmadım. Artık onlar hayatımda değiller ama ben tükenmiş ve bitik hissediyorum. Bırakın güzel şeyleri daha kötü şeyler olmasın kafasındayım artık.Al benden de o kadar, ben son 1 senede kötü şeyler yaşadım onlardan sonra artık istediğim hayatı yaşamadığımı farkettim ve çırpındıkça can gosterdikce de bir ilerleme kaydedemedim. İyi olsun diye yaptığım şeylerin sonuçları istediğim gibi güzel olmadi, kısacası hevesim kaçtı.
Konuyu takipteyim, maalesef terapi de uzun vadede fayda getirmedi. Benim çevrem iyi değil, gecmisimdeki insanlar iyi çıkmadı artık güzel şeyler olabileceğine dair inancımı kaybettim maalesef.
Ben de sizin gibi hayatım boyunca birşeyler için çok çabaladım, oldurmaya çalıştım. Eski evliliğimi, son iş yerimi. Ama artık bırakmaya karar verdim. Belki de birşeylere tutunmamam gerekiyordur kafasindayim artık. Şu an ikisi de yok, boşluk oluyor ama yanlış olduğunu bile bile devam etmedim, etmiyorum artık. Yalnızlığı da göze aldım. Belki de hep böyleydi ama ben görmüyordumBen de böyleyim. Çalışıp çabaladım, kendimi helak ettim. Ama şu an inanılmaz mutsuz hissediyorum. Başta iş sebebiyle bulunmam gereken yerde iyi insanlarla ve güzel şeylerle de karşılaşmadım. Artık onlar hayatımda değiller ama ben tükenmiş ve bitik hissediyorum. Bırakın güzel şeyleri daha kötü şeyler olmasın kafasındayım artık.
Valla ben de salmaya karar verdim artık. Ne oluyorsa olsun. Bıktım çünkü. Olmuyorsa da olmasın yani ne yapayım. Kaç senedir bu zamanı hevesle bekliyordum. Şu an bu kadar mutsuz olduğuma inanamıyorum. Herhalde bırak artık sal kendini kafasına gelene kadar bunları yaşamam gerekiyordu.Ben de sizin gibi hayatım boyunca birşeyler için çok çabaladım, oldurmaya çalıştım. Eski evliliğimi, son iş yerimi. Ama artık bırakmaya karar verdim. Belki de birşeylere tutunmamam gerekiyordur kafasindayim artık. Şu an ikisi de yok, boşluk oluyor ama yanlış olduğunu bile bile devam etmedim, etmiyorum artık. Yalnızlığı da göze aldım. Belki de hep böyleydi ama ben görmüyordum
Kaç yaşındasınAl benden de o kadar, ben son 1 senede kötü şeyler yaşadım onlardan sonra artık istediğim hayatı yaşamadığımı farkettim ve çırpındıkça can gosterdikce de bir ilerleme kaydedemedim. İyi olsun diye yaptığım şeylerin sonuçları istediğim gibi güzel olmadi, kısacası hevesim kaçtı.
Konuyu takipteyim, maalesef terapi de uzun vadede fayda getirmedi. Benim çevrem iyi değil, gecmisimdeki insanlar iyi çıkmadı artık güzel şeyler olabileceğine dair inancımı kaybettim maalesef.
30Kaç yaşındasın
30 yaş kabullenişi. Bende de var çok sıkıcıHerkese selamlar, 30 yaşındayım. sanırım ben artık hayata karşı heyecanımı kaybettim. Hiç birşeyden mutlu olmuyorum, memnun değilim. Gelecek kaygım var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Ne çalısmak ne de oturmak istiyorum tatile gittim bir insan tatilden sıkışır mı ? Tatilden de sıkıldım hiç bir şey yapasım yok. 4 ağustosta kınam var 11 ağustosta da düğünüm var. Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz 3 yıldır o da 30 yaşında bu arada. İyi ki var onu seviyorum ama heyecanım yok evliliğe gelinliğe karşı. Hiç gelinlik hayalim olmadı herkes şaşırıyor bu duruma buda bana çok saçma geliyor. Herkesin gelinlik düğün hayali olmak zorunda mı ? Nişanlım arabası değiştiricek perşembe günü çoçuk gibi ortalıkta dolanıyor çok heyecanlı. Ben de ise tık yok çok normalmiş gibi geliyor. Nişanlım üzerinden örnek verdiğim için lütfen onu sevmiyor musun gibi yazmayınaklıma en yakın bu örnekler geldiği için bunları yazdım. Genel olarak her konuda heyecansız donuk biri oldum. Bir depresyon mu geçiriyorum ya yoksa karekterim mi değişiyor?
Çok gençsin henüz
Enerji insanın içinden gelir, paraşütle atlamak gerekmiyor illa ki30 yaşında enerjimi kaybedilir yahu 50 yaşında annem yüzmeye gider denizde dalgalarla savaşırlunaparkta korkutucu aletlere biner Gezer yeni kitaplar okur filmler izler masaAllah hayattan maksimum verimi alır . Sizi eglendurecek farklı şeyler yapın dağ tirmanisi paraşüt gibi imkan varsa
Evet haklısın normalde çok neşeli biriyimdir birşey olsun aynı enerjime kavusurum ama sanki hayatımda yaşadığım güzel şeyler bitmiş ya da beklemeye alınmış gibi geliyor.Çok gençsin henüz
Herkes için bol enerji umut mutluluk sağlık diliyorum
Ben de hayatımın en zor bir buçuk yılını geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?