Hayat genelde 2 ters 1 düz şeklinde mi ?

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
Selam kızlar,
Ben 23 yaşında Bir şirkette 3 yıldır muhasebeci olarak çalışmaktayım. Önce bu konuyu açayım.Çalıştığım şirkette Çay,Sekreterlik ve muhasebe ( enaz uyguladığım şey) işi yapıyorum şık bir yer ve rahatım herşey istediğim gibi olabiliyor ama diğer işleride benim yapmam can sıkıcı zengin insanlar ama bir o kadar da cimriler maaş konusunda,geçen sene 200 tl zam yaptılar diye bu yıl 50 tl zam aldım ve maaşım 950 tl yol içinde :6: durduğum yerde sayıyorum az da olsa genel muhasebe görüyorum ama yeterli değil.2 yıllık önlisans mezunuyum ve şimdide Aöf 4.sınıf öğrencisiyim.mezun olmamda lazım.

2.sorunum borçlar bir hayli fazla ev aldı ailem ama onlarında pek durumu iyi değil üni.de kredili okudum ve kendimde çalıştım. şuan o kredinin geri ödemesini de yapıyorum artı ailem için çektiğim kredinin taksiti var 280 TL. ve kredi kartı taksitlerim onda da kardeşime ve bana tel.aldım vs.. aylık 50 tl kalmıyor belki de bana...ve bu yüzden işten çıkmam müthiş zor ya alışamassam ya iş bulamazsam 1 ay boş durma gibi bi lüksüm yok.

3.İlişkiler açısından ise müthiş bir şansızlık. 2009 yılında birini çok sevdim ve bağladım o da öyle idi yada öyle göründü ama değer verdi çok iyi biliyorum.Yalnız başka bir face yakaladım sonrasında başka bir kızla konuştuğunu yakaladım yıkıldım tam istenme arifesinde..Sonra 1 yıl hayatıma kimse girmedi.Şimdi ise 2 hafta önce başka bi 5 aylık bi ilişkimi bitirdim.O üzerime müthiş düşüyordu çok kıskanıyordu ailesi ile de tanıştım müthiş süprizler jestler yaptı ve de o da başka face de yakaladım az kişisi vardı aktif bi face değildi yalnız ekledim başka bi kız olarak 1 haf sonra kabul etti ve başka bi kız olan benle konuştu çok samimi olmasada..Dökümanları yüzüne fırlatıp ayrıldım gerekçesi ise ben face me karıştırtmıyomuş o hep kendini kısmış benim için ama bende serbest olduğum için o da kendini serbest bırakmış bahaneye bakın. :14:

Çok şükür sağlığım çok sevdiğim bir ailem sevdiklerim var ama benim kendi bireysel hayatım olarak bakıldığında hayatımda terslik çok.Zorlanıyorum artık erkeklere güvenemiyorum iş hayatım deseniz borçlarım elimi kolumu bağlıyor.Benim gibi olan varmı ve de önerileriniz ? ( Arkadaşlar lütfen okuyup geçmeyin fikirleriniz önemli benim için)

Son düzenleme:
Daha çok gençsiniz karşınıza sevip,sevileceğiniz düzgün bir insan çıkacaktır.
İş konusunda ise ayrılmamanızı tavsiye ederim.Bir yıldır işsizim,istediğiniz şartlarda iş bulmak
çok zor inanın.Elinizdekine sahip çıkın.Şartlarınız düzelip,ödemeleriniz bittiğinde tekrar düşünürsünüz.
Bu arada üniversite eğitiminize devam etmeniz çok güzel.31 yaşındayım ve üniversite okumaya başladım.
Ben bitirdiğimde yaşım 35 e yakın olacak ve iş bulmak dahada zorlaşacak.Ama ikinci sınıfa giden bir oğlum
var ve onun için bu okulu bitirmeyi çok istiyorum.Siz de okulunuzu bitirdiğinizde şartları sizin için uygun bir iş bulabilirsiniz umarım.
Bol şans...

Daha çok gençsiniz karşınıza sevip,sevileceğiniz düzgün bir insan çıkacaktır.
İş konusunda ise ayrılmamanızı tavsiye ederim.Bir yıldır işsizim,istediğiniz şartlarda iş bulmak
çok zor inanın.Elinizdekine sahip çıkın.Şartlarınız düzelip,ödemeleriniz bittiğinde tekrar düşünürsünüz.
Bu arada üniversite eğitiminize devam etmeniz çok güzel.31 yaşındayım ve üniversite okumaya başladım.
Ben bitirdiğimde yaşım 35 e yakın olacak ve iş bulmak dahada zorlaşacak.Ama ikinci sınıfa giden bir oğlum
var ve onun için bu okulu bitirmeyi çok istiyorum.Siz de okulunuzu bitirdiğinizde şartları sizin için uygun bir iş bulabilirsiniz umarım.
Bol şans...

Çok teşekkür ederim okuyup fikrinizi ilettiğiniz için. Erkek arkadaş konusunda 2 kere ihanet ağır geldi inancımı güvenimi kaybettim erkeklere bir de çalıştığım yer full erkek ve onlardada sadakat yok.İş konusunda da o yüzden bende kararsızım ama çok zor oluyor üni.okuyup kendi branşım diye çalışıp başka işleri daha çok yapmak yani kullanılmak gibi.ama sabretmeye çalışıyorum.İnşallah sizde iyi bir iş sahibi olursunuz okumanın yaşı gerçekten yok ne güzel azmetmişsiniz okumaya 31 gene de geç değil inanın.

bazen bana 2 ters bi düz deil hep ters gibi geliyor allah fazlasından esirgesin sağlık sıhhat versin bunuda şükür ama bazen çok bunalıyorum seninde hayatın yoluna girer herşey istediğin gibi olur belkiarkadaşın dediği gibi mucizelere inanmalıyız

bazen bana 2 ters bi düz deil hep ters gibi geliyor allah fazlasından esirgesin sağlık sıhhat versin bunuda şükür ama bazen çok bunalıyorum seninde hayatın yoluna girer herşey istediğin gibi olur belkiarkadaşın dediği gibi mucizelere inanmalıyız

inanmayaa çalışıyorum inann amaa inandıkçaa güvenim,inancım zarar görmeye başlıyor.Sağlık en önemlisi onun için binlerce kez şükür. Ama mutlu çiftleri görüyorum gerçekten deli gibi birbirini seven nedenn benim böyle olmuyor muhakkak ihaneti görüyorum sorgulamadan da kendimi alamıyorum :25:

Çaışıyorsunuz, okuyorsunuz, sorumluluğunuzu biliyorsunuz ve yaşınız çok genç..

Daha öyle güzel zamanlarınız olacak ki, geçmiş aklınızdan uçup gidecek.

Elbetteki sıkıntılarımız hep olacak; maddi manevi sıkıntı yaşamayan yoktur..

Bunu bilerek, sağlığımıza şükrederek devam ediyoruz işte yolumuza.

Aşk konusunda da acele etmeyin.. Bekleyin, gözlemleyin, yolunuz açık olsun sonra başlayın ilişkilerinize.

İnşaallah çok mutlu olursunuz.

Geldi mı hep ters gelir gelir gelir tam bunaldigin yetti ya dediğin ana dikkat et ve sakın isyan etme iste o an rotanın değişeceği andir :) Allah büyük dertler vermesin inşallah :nazar: iliski acısından da sabırlı ol daha önünde uzun zamanlar var Allah karsına güzel insanlar çıkarsın... :3:

Çaışıyorsunuz, okuyorsunuz, sorumluluğunuzu biliyorsunuz ve yaşınız çok genç..

Daha öyle güzel zamanlarınız olacak ki, geçmiş aklınızdan uçup gidecek.

Elbetteki sıkıntılarımız hep olacak; maddi manevi sıkıntı yaşamayan yoktur..

Bunu bilerek, sağlığımıza şükrederek devam ediyoruz işte yolumuza.

Aşk konusunda da acele etmeyin.. Bekleyin, gözlemleyin, yolunuz açık olsun sonra başlayın ilişkilerinize.

İnşaallah çok mutlu olursunuz.

Ah İnşallah biran önce o güzel zamanların gelmesini istiyorumm küçüklüğümde çok kötü şeyler yaşadım onlara geçmeyeceğim ama artık gülmek istiyorum inanın.ve de bi insana güvenmeye çok ihtiyacım var.:25:

Geldi mı hep ters gelir gelir gelir tam bunaldigin yetti ya dediğin ana dikkat et ve sakın isyan etme iste o an rotanın değişeceği andir :) Allah büyük dertler vermesin inşallah :nazar: iliski acısından da sabırlı ol daha önünde uzun zamanlar var Allah karsına güzel insanlar çıkarsın... :3:

işte bu söz benim bilgisayarımn kenarında da yazmakta, felsefem bu ama bazen isyan etmiyorum ama yorgun düşüyorum sabah yorgun uyanıyorum yaşım 23 ama çok ağır şeylerdende geçtim size diyemediğim.Güçlü bi insanım ara sıra böyle zayıf düşüyorumm işte :14:

Back
X